Allmänt

Snart tillbaka!

Jag hade tänkt att jag skulle vara fri och fågelfri vad det gäller pluggandet, iaf i några dagar efter min examination i söndagskväll…

Den jag fick skjuta upp pga migräneländet..

Examinationen var klockan 20.15, men jag fick ta tiden innan när den tjejen inte fick igång sin utrustning, så jag var färdig några minuter över åtta. Kände mig rätt nöjd med mig själv, jag hade kunnat svara på det mesta 🙂

Uppdragen hade fått B, A och ett B i det sista, så jag visste att det skulle bli ett B. Jag tjafsade ju lite med henne efter sista uppdraget för jag tyckte att jag borde fått ett A..haha, mycket vill ha mer, ni vet. Men eftersom det inte var så, så var jag inte speciellt nyfiken på betyget, utan mest lite sur…  Mitt under Mattias Sunneborn ( men satan vilken man♥!) s film på Mästarnas mästare plingade det till att min lärare satt betyg, så jag såg klart på den, såklart, och sen klickade jag mig in och kikade….

Betyg A

 

Hoppsan, ett A 🙂

Wow, vad glad jag blev!  Så glad att jag bestämde mig för att kika lite på nästa kurs som jag skjutit upp att sätta igång med, av olika skäl : Migränen med efterföljande luddighet i huvudet, Webbtv inspelning, massa saker att göra…

Och tur var väl det, för igår kväll klockan 20.30 insåg jag att det första uppdraget ska vara inne idag, om exakt 20 minuter…

Det kommer ju inte hända, men min förhoppning är att bli klar inatt.

Det är ju inte bara att öppna uppdraget och skriva lite, utan man måste läsa en massa innan, så jag fick det lite stressigt igår:)

Kurserna innan har alla haft ungefär tre veckor för varje del men här var det sju dagar…inte OK.

Så nu skriver jag om Logistik och Speditörer, astråkigt, och jag blir liksom så jäkla irriterad när det ska skrivas kilometer av sånt som redan är skrivet på ett utmärkt sätt…det är waste of time.:)

 

Men det är vad jag måste ägna mig åt nu, jag hoppas vara tillbaka i morgon!!

Natti 🙂

Kommentarer

 1. Alexandra Telluselle

  Aloha!
  Jag såg inslaget på Aftonbladet webTV och vill bara säga att dina flickor såg jättesöta ut. Jag har bott på Hawaii i flera år och lär ibland ut Hula i Stockholm, så som den dansas på riktigt. Och saken är den att ingen någonsin har kokosnötter som bh utan det är ett västerländskt påhitt samt en efterapning av dansen på Tahiti som inte alls heter Hula. Bastkjolen är egentligen gjord av färska stora breda blad och sitter ovanpå annan kjol eller ”mammelucker”. Om du googlar Hula på Youtube så ser du! Ett tips är att göra blomstergirlanger av påskliljor. Klipp av dem strax där stjälken börjar och träd på en metalltråd. Låt dem dansa!
  Vårhälsningar
  /Alexandra Telluselle

  Carola: Åh jag vill åxå bo på Hawaii:) Jag har varit där och dansat hula, för tusen år sen typ, och hade då även en riktig kjol på mig, tung!! Tack 🙂

 2. Ida

  Är det inte tufft att plugga på distans? Jag tycker det verkar vara väldigt krävande och att då dessutom ha barnen hemma låter ganska jobbigt. Men väldigt roligt att det går så bra för dig 🙂

  Carola: Nej det funkar superbra!!! Däremot att gå till en skola hade varit svårt, nu kan jag styra själv:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting