Allmänt

UL buss

Detta är så förbannat typiskt vårt bussbolag hör i Uppsala med omnejd, rubriken säger liksom allt:

20140423-093207.jpg

När man anser att man gjort nåt bra, trots att folket som ska åka med bussarna, alltså deras kunder är missnöjda… Är det inte nåt fel då?
Och höja priser på kommunala färdmedel.. Och sen blunda för alla som tar egen bil..?
Det här bolaget har aldrig gjort nåt klokt överhuvudtaget..någonsin.
Som det här med att Patricia inte kan komma till jobbet kl 9.00 en lördagsmorgon med buss, utan antingen får komma drygt en halvtimme tidigt eller sent. Med bil tar det tio minuter..
Eller att hon ska betala 200kr mer för ett månadsbusskort för att ta sig till skolan.. Vi bor typ 200 meter för nära skolan ,FÅGELVÄGEN, sist jag kollade hade ingen av oss vingar 😉
Eller att ha problemet att inte kunna betala kontant, jag vägrar köpa nån form av kort som ska ligga och drälla och vara borta när man behöver det nån gång per år.
Och betala olika taxor hela tiden beroende på hur man betalar.
Det är svindyrt att åka buss i lilla Uppsala helt enkelt.

Men UL de är nöjda.
Dåligt.

Jag åker bara buss om jag absolut måste, och det är sällan. P avgifter är dyrt det med men då kan jag komma och gå som jag vill, och rent krasst blir det billigare för mig, om man räknar alla kostnader, att åka bil och parkera dyrt, än att ta bussen.
Samma med ungarna, billigare att skjutsa dem.

Sådärja, har jag börjar dagen med att klaga… Vad månde bli av denna dag?
Darra må de jag möter ??
😉
Lite kaffe och sen musiklek borde bota det griniga 🙂
Mot köket !
Hörs sen

Kommentarer

  1. Neta

    För oss blev det bättre, och för hon som pluggar 200 billigare i månaden. Pendlarna är ju glada och dom tar nog inte bilen längre. Minskat med 800 för dom som jobbar i Uppsala och bor norrut.
    Men jag förstår att dom inte vill ha kontanter och åker du på sms så är det ju 20 kr billigare, iaf härifrån.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing