AllmäntÅrstider

Sötisar :)

Ni får inte känna er tvungna att kommentera, jag vet att ni finns ändå, men det är kul att få bekräftat att ni finns ♥

Nu har JAG varit tyst, men jag har fullt upp. Dagarna går åt till att röja i trädgården, och få ihop sopor i en hög, för att sen åka till tippen med dem. Idag hämtade syrran och jag en kärra hos Anna och Lasse så vi kan köra lite effektivare, och det blir några lass även i morgon 🙂

Solen gör ju att det är fantastiskt att jobba ute.  Killen på sopstationen gömde sig bakom spegelglasögon och kunde himla med ögonen åt våra ( och andras) miljoner frågor: Vart ska den här vara?????

Som tex min låda med krossade glas, min fina julkula i glas, lite utbrunna ljus i glas, och sånt…

– Det där ser ut som gips och isolering i mina ögon 🙂 svarade han på min fråga vart joxet skulle… och jag vet inte om jag håller med 😉

Men i den containern skulle spegelglas och sånt såg jag sen, men man vill ju inte kasta fel, för då får man bannor ..

Det är ju sen så, att det är aningens olika på olika ställen…ibland, som hos syrrans bostadsrättsförening så ska kartonger kastats med mjölkförpackningar…men det får man inte gör på tippen….

Inte heller får man kasta konservburkar i trädgårdsavfall….eller hopprep eller mikrofoner..men det gjorde jag gladeligen fast helt oavsiktligt , de låg helt galet och jag hann få upp dem innan nån såg 😉

 

På kvällarna efter att ungarna somnat så hamnar jag framför, eller kanske bakom? datorn, för att göra en databas…pluggande:)

Så lycklig som jag blev häromkvällen när jag lyckades få till en ruta med två val i…whihooo! bara för att sekunden senare bli skitsur för att nåt annat inte funkade 😉 haha, det är roligt men meckigt.

Nu vill det inte funka att bifoga filer i uppdraget, och jag fattar inte hur jag ska göra med en annan grej så jag måste ge mig på det nu…!

Jag hoppas att ni har sol och fint där ni är, och jag är snart tillbaka med massa trams som vanligt:) men nu ska jag plugga!

Ses och hörs 🙂

 

Kommentarer

 1. Karin i Malmö

  Ojoj ! Jag såg en av dina Instagrambilder på din lilleman här intill och ett tag blev jag väldig orolig att något illa hänt honom, med stort bandage om huvudet och örat. Du vet, liten vilding och så tänkte jag ”olycka-stygn-bandage”, men sen såg jag ju texten, att det var öronvärk. Nog så illa det, jag var själv öronbarn, så jag vet hur hemskt ont det kan göra. Hoppas han kryar på sig snart, lille ”going” och att det går bra med pluggandet !

 2. Ida

  Nu är det 3 dagar du skrev det här inlägget, hoppas allt är bra med dig och barnen. Ser fram emot att se nya inlägg av dig.

 3. Helena

  Visst är det konstigt det där med sorteringen på återvinningscentralen en hel vetenskap.
  Frågar man så håller man tummarna att de är på bra humör.
  Fast skönt är det att få undan en massa skit !
  Du passar väl på att rensa ut Herrns grejer 😉
  Kram från ett soligt Hässleholm

 4. Linda

  Hej Carola!
  Jag log en hel del när du skrev att du inte hunnit blogga så mycket på sistone. Du med 9 barn hinner mer på varje dygn än jag som ”endast” har tvillingar på 6½ månad.
  Nu har du säkert god hjälp av dina större barn och det är antagligen en ”aningens” lättare när man inte behöver passa dem varje sekund. MEN ändå.
  Jag lever å andra sidan i en bebisbubbla som jag inte vill (än så länge ta mig ur), jag fick fixa allt det där andra sen istället =)
  Har egentligen inget att säga förutom, God morgon och ha en trevlig vecka.
  Kram Linda

 5. Vet. Dreamy´s fru

  Har också haft en intensiv helg 🙂 Bland alla måste fick jag ett kuvert i fredags ( ja jag pluggar en 3 årig universitetsutbildning och hade sluttenta för 2 veckor sedan ) Öppnade det inte då jag var säker på ”icke godkänd” Dock öppnade jag det i dag å vad står där? jo ”intyg mitt namn är härmed GODKÄND. Började lipa! inte sant! känner mig som en drottning!! Ja jag ville bara dela med mig! Kram en ”gammal kärring som fortfarande kan!” Ha en fin vecka 🙂

 6. Carola P

  Jag hoppas ni har lika fint väder där nere nästa helg, för då ska jag ner till Uppsala och titta på simtävlingar. Skulle vara roligt om man ”sprang” på dig då och kunde få en liten pratstund. Du verkar vara en så härlig och trevlig person som man gärna har i sin vänskapskrets.
  Kramis

 7. Helén

  Hej Carola!
  Visst är det skönt när ALLT skit är borta! Man känner sig ”fri” på något sätt. Du vet vad jag menar 😉
  Bränn dig inte i solen och njut att vara här och nu!
  Kram Helén

 8. Karin

  Hej Carola!
  Men visst är det härligt att åka till återvinningen med massa prylar =)
  Man (=jag) känner sig (=mig) så himla nöjd efteråt, det är så skönt att få rensa bort ”skräpet” hemifrån =)
  Hoppas du får till det med plugguppgiften, jag tycker du är suverän som lyckats så bra på alla andra skoluppgifter du har gjort,
  bra jobbat! =)
  Kram från mig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing