AllmäntAllvarTips

Världsföräldrar?

Är ni det?? Det är jag sen många år, sen den allra första humorgalan när nu den var, men för mig var det en självklarhet att på det här enkla sättet hjälpa till, och 100kr i månaden kan jag än så länge avvara.

Klicka här för att läsa vidare, och sen bli världsförälder ni med:)

 

Sen stödjer jag lite av varje, Gatubarnen i Brasilien, Hörselskadades riksförbund och även Synskadades riksförbund. Det här hänger med sen innan Janelle föddes så en sisådär 20 år plus alltså.

Och givetvis slänger jag in en slant när det blir olika katastrofer, Tsunamin tex, eller så.

Det finns massa saker att stödja, och faktiskt så behövs det även här på hemmaplan, och tex A*star-skillnad ska inte synas jobbar för att de ekonomiska skillnaderna mellan barn inte ska synas. Kika in där!! I höst kommer de att anordna ett bloggevent där fokus ligger på att Ge och att hjälpa, det ska bli spännande!

Så, in och skänk lite pengar nu, och blir ni världsföräldrar får ni en guldstjärna 🙂

Kommentarer

  1. Eva Andersson

    Ja, jag är Världsförälder sen något år tillbaka.
    Jag är även fadder i SOS Barnbyar.
    Det känns bra det.

    Eva.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting