AllmäntAllvar

Blir lite orolig för vissa av er ;)

Det är intressant hur vissa missförstår, ibland tror jag det är med flit, men ibland blir jag på allvar fundersam. Om ni missförstår mig angående min syn på män…då undrar jag bara hur mycket annat ni inte heller fattar:)

Jag skrev ju inte, och har aldrig skrivit om vad jag skulle vilja göra med dessa snyggingar, jag skrev aldrig och har aldrig skrivit om att de har schysta arslen eller sexiga underreden….så att jämföra det med att en gubbe säger att en tjej har tight röv och snygga tuttar är ju inte ens i närheten. En platt mage? Eller okey då, flera platta magar;)

Att jag tycker det är fint med muskler, och en välbehållen kropp…är det att objektifiera?  Är det fel? Ska jag erkänna att jag tycker det är sjukt snyggt med kvinnor som är vältränade? Det är det, att sköta om sin kropp är attraktivt och smart,  eftersom det är den enda vi har, och den fungerar bättre på alla sätt och vis om den är i god form, det är inte att vara tantsjuk.

När det gäller den här konserten, NKOTB, så är det en show, ett spel. En föreställning där publiken ger respons, och där killarna har kul. Om det hade varit en publik som stod still, och gungade lite i takt med musiken så hade de ju knappast tyckt att det var kul, eller de hade inte visat magarna iaf, för då hade de varit en helt annan slags grupp. Seriösa musiker 🙂 Det är DE som medvetet spelar på sina platta magar, och sina vickande höfter, och publiken ska ge gensvar. De är en produkt. De säljer sitt koncept. De skulle inte finnas om inte de var snygga, charmiga, hyfsade sångare och dansare. De är ett pojkband som vuxit upp, och de kommer aldrig att sluta spexa och larva sig, för då är de inte NKOTB.

Det gäller ju flera, titta på Tom Jones tex…Tjuren från Bronx, eller Julio Iglesias., Elvis, Ronan Keating., The Foo, Take That, Robbie Williams One Direction….det är liksom själva tanken med konserten att tjejerna ska tråna, och att det ska vara oeuppnåeligt. Det är ett spel. Ladies night…..hur många kvinnor har inte sett den? Utan att ha annat i åtanke än en stunds rolig föreställning med en bunt attraktiva män. Sen går man hem och diskar,tvättar och nattar barn.

Samma gäller ju för många kvinnliga artister,  Spice girls….kolla på  Madonna, Britney Spears,….sex,sex sex….Ett spel..ett koncept. Showbiz.

 

Idag har jag diskuterat detta med alla jag träffat, och alla är överens om att det är överspänt och väldigt feltolkat.

Mina stora döttrar, Janelle och Patricia tycker att kommentarerna om tanstjuka är det larvigaste de någonsin hört, Mirka skrattade gott och förstod inte heller hur det går att tolka det så, och min syster suckade bara tungt. Jag har fått sms från ett antal och mail från flera, och även om de nu kanske råkar känna mig IRL, så håller de inte med:)

Det är det viktigaste att mina nära och kära fattar, och det gör de.

Jag är inte ute efter att försvara mig eller rättfärdiga  nåt, men grejen är bara att jag gillar inte när ni inte fattar 🙂 Och jag gillar inte att man inte kan få uppskatta skönhet utan att det ska ses som något med sex i baktanken.

 

Objektifiera…om vi ställer upp en tjock plufsig, ovårdad människa i fula kläder bredvid en vältränad, fräsch,  och ber hundra personer välja vem som är attraktivast…..vem väljer man? Ni kan vara hur PK ni vill, men ni väljer inte en sunkig person före en välvårdad. Det ligger i vår natur att välja den starkaste, långt ner i generna, för vår arts överlevnad. Det är bara så.

Män gillar stora rumpor och tuttar för att det i ett rent biologiskt perspektiv innebär att den kvinnan kan bära och föda barn, och kvinnor behöver ha en beskyddare med stark kropp när de är gravida och har småbarn. Biologi.Går långt tillbaka…:)

Sen … vem som är vacker i en människas ögon behöver nödvändigtvis inte vara det i andras. Och när man lär känna en person som man tycker är trevlig, så spelar inte utsidan någon som helst roll. Men första intrycket är inte baserat på det.

Jag kan vara norra Europas mest pryda människa, och att tro att jag skulle tänka SEX SEX SEX när jag säger att nån är snygg, det är så skrattretande. Jag tänker mer : Shit vad många timmar han/hon har tränat 😉 eller helt enkelt bara Oj så snygg! Det är en KOMPLIMANG! Inget annat. Inga baktankar. Absolut inga snuskiga tankar.

Om ni tänker efter vilka snyggingar jag skrivit om, så har de alla, utan undantag glimten i ögat och är charmiga. I längden är det det enda viktiga, eftersom de man tycker om automatiskt blir fina i ens ögon.

 

Jag blir alltså lite orolig för de av er som läser in sex i det jag skriver…

Män och kvinnor är olika, och jag tror faktiskt att tjejer överlag har en annan inställning. På konserten, jag återkommer till den, så var det en fantastisk stämning bland publiken, inget trängande, inget armbågande. Bara glada tjejer i alla åldrar, 20+, 30+, 40+ och 50+, gravida, gifta, singlar, stadgade kvinnor, en del med mannen i sitt liv som sällskap ( det är fan kärlek alltså, att gå på pojkbandskonsert med sin tjej)

Männen på scen är 40+, stadgade familjefäder eller i förhållande av nåt slag. Alla vet att det är show. Ingen av tjejerna förväntar sig att gå hem med nån på scen, även om kanske inte så många skulle tveka? Skulle jag gå hem med Donnie? Jävligt tveksamt alltså, jag har ingen barnvakt 😉 Det är ju på den nivån allt är.

Show, spex, värme, massor av charm.

Inte sex.

 

När det sen gäller Dr Dreamy, jag säger att han är snygg. Japp, det är en komplimang .Att läsa in nån slags objektifiering i det är löjligt.Vem fan blir sur över att bli kallad snygg? Jag vill inte gifta mig med honom. Bara konstatera att han är snygg.

Hade han varit en grinsork hade ni fått höra det, och hade han varit en hon och varit lika trevlig hade ni fått höra det.

Jon Bon Jovi: Han ÄR mitt livs kärlek, mitt frikort, min oeuppnåeliga drömman. Lev med det 😉

Robbie Williams: Samma som NKOTB, han säljer sitt koncept.

Johnny Depp, och övriga jag kan ha skrivit om – jamenvadfan, ibland har man inget att skriva om, och då kanske det blir en eller annan rad om galet ytliga saker som skådisar och annat känt folk.

Magnus Hedman och vem det nu mer var, det var mina FÖRÄLDRAR som skämtade. Jag ville liksom bara dela med mig;)

 

Jaha, och nu hoppas jag att ni fattar hur jag menar? Annars har jag slösat en väldig massa ord på er 😉

Jag är inte tantsjuk, inte karltokig eller ens speciellt intresserad av att träffa nån ny, jag raljerar och jag tramsar och flamsar, men ni kan vara helt säkra på att det är på en helt barntillåten nivå.

När mina barn fattar det, och inte en del av er…..tja, vad ska man säga? Efter sig själv dömer man andra 🙂

 

Nu ska jag gå och rensa lite jordgubbar, och sen ska jag gömma dem för ungarna så jag slipper dela med mig 😉

Hörs kanske när jag ätit upp dem!

 

 

 

Kommentarer

  1. Anna

    Det är konstigt. Hela samhället är sexfixerat….och det verkar ok…så länge det är tjejer som visas upp halvnakna och de gör de överallt…i media, film, reklam osv porren är lätt tillgänglig….så länge det är män som glor och kommenterar är det ok…men om en MOR gör det så blir det ramaskri…en mor ska vara ett helgon…en far kan flirta, glo, konsumera porr det är ok och tom hyllas, men en MOR ska inte ens kunna tycka att en man är snygg….fy fan.

  2. Lisa

    Jag läser din blogg varje dag fast kommenterar aldrig.
    Men idag var jag bara tvungen 😉
    Du är så grym på alla sätt och vis 😀
    Och ja min idol haha..
    Du skriver alltid så bra och roligt om din vardag..
    Uppskattar dina inlägg som du skriver med glimten i ögat 😛
    Livet är för övrigt alldeles för kort för att vara så jäkla allvarlig och tråkig, vad spelar det för roll om man tycker yngre eller äldre killar/män är snygga att kolla på?!
    Jag dregglar över Brad Pitt och Johnny Depp fast dom nog är äldre än mina 30 år usch vad äckligt 😉
    Ha en underbar dag med kidsen..
    Kram från Göteborg… <3

  3. Anette

    Ääh, trodde alla fattat att Carola skriver med glimten i ögat! Skrattade gott när du skrev om Dr Dreamy :). Sen har jag ju alltid fattat att du Carola bara skojar, vem skulle inte tycka om att se på snygga män? 😉 Det är ju inte alltid sex man har i tankarna.

    Nä fortsätt att skriva du! Kramar!!

    Carola: 🙂 <3

  4. Sanna

    Hej fina du!!!

    Kan inte låta bli o kommentera. Har läst igenom kommentarerna här o säger bara jisses!!! Att folk orkar lägga ner tid på o gnälla på DIN blogg, på hur o vad DU skriver på DIN blogg. Jag tycker du skriver bra, o älskar att du är ärlig! O det om killar me bar överkropp mm, det är ju bara kul! Karltokig, tantsjuk, o allt det kallas för är bara avundsjuka. Tycker bara du är härlig med dessa inlägg, skriver det en annan tänker 😉 Haha! O vem gillar inte snygga kroppar liksom! Eh, fortsätt som du gör o skriv om det DU vill i DIN blogg. O ni som stör er såååå, läs nån annan blogg dårå o sluta störa er så mkt. Skulle aldrig orka lägga så mkt tid på o klaga på nån….

    Keep up the good work Carola !!!

  5. Agneta

    Hej Carola, jag läser bloggar lite som underhållning , och du är verkligen bäst i den kategorin.Men folk är helt tokiga på att kommentera på ett negativt sätt. Ett exempel om du sett Annika Leones blogg, när hon lämnade sin halvårsbebis med pappan några dagar då gick mamma maffian i taket….jag skulle kunna ge hur många exempel som helst. Kram

  6. maria

    Hej Carola!
    Klart att man får titta på snygga människor och uppskatta det man ser 🙂 Jag är snart 50, lyckligt gift, men klart man tittar och njuter av vackra människor, inget konstigt alls med det. Det innebär ju inte att jag skulle vilja byta ut min man eller att han vill byta ut mig.
    Och när det gäller Bon Jovi har jag första tjing 😉 Du vet ålder går före skönhet eller något;)) Ha en fin helg.
    Maria i Skåne

    Carola: Eh…fetglöm 😉 Här får vi nog ta ett litet snack du och jag 🙂
    Men jag håller helt med dig, det handlar om ögonfägnad, inget annat.

    1. Milla

      Bara ni ger fanken i Slash , snyggaste bringan,sexigaste rumpan och det läckraste håret ;))…men ursch vilken snusktant jag är!Men nån ska väl va de också

      Carola: Haha, okey då…men håller helt med dig, Slash är fan cool alltså 🙂

  7. Ida

    Strunta i att försvara dig, tror inte att de som bara vill provocera förstår mer bara för att du förklarar hur du tänker. De har antagligen redan bestämt sig för att de vill tjafsa.

    Carola: Antagligen. Du har helt rätt, jag blev bara sur igår 🙂 <3

  8. Anna Johansson

    Hej hopp:)
    Du är en fantastisk underbar och stark kvinna. Du har lyckats uppfostra och forma ett helt gäng fantastiska barn. Din blogg är den bästa jag läst. Håll huvudet högt och känn att du är en underbar kvinna. Skit fullständigt i negativa kommentarer, de suger bara musten ur dig. Jag älskar dina inlägg, vad vore livet utan humor…….jo ganska trist. Men jag tycker att du borde ta bort en person från din banner och lägga till John Bon Jovi istället……han är ju ändå prinsen i ditt liv;) du verkar ju vara en hejare på datorer…..du kan säkert fixa det i Photoshop. Sänder en stärkande kram och en påse solsken till dig. Kram Anna

    Carola: Ja, jag ska fixa en ny header:) men har inte fått ihop alla kids samtidigt som det rä fint f´väder så man kan fota lite ute:) Jag jobbar på det! Tack för dina ord:)

  9. carola sigvardsson

    Hej Carola! läste bara början på ditt inlägg och fick nog! Jag har varit borta i 3 veckor och inte läst, men annars är jag där dygnet runt och läser. Dina inlägg gör min dag! Du är så j…a bra! Fattade stt du är upprörd över något eller någon: Lägg ner, inte värt att kommentera! Ödsla ingen energi eller bokstäver på dessa ( några skitord i rampljuset sökare ) Kram till dej och dina barn, fortsätt vara du! Du är stark!!

  10. Muminmamma

    Hej
    Varför läser ni hennes blogg om ni retar er på vad hon skriver?
    De är ingen som tvingar er att läsa de.

  11. Linda

    Ska oxå bli som dig Carola, när jag blir stor…..Du är såå härlig.önskar vi bodde närmre varandra..skulle jag bjuda dig på kaffe:)))

  12. Eva (S-vall)

    Hej Carola!

    Bry dej INTE om dessa negativa kommentarer . Jag Älskar din blogg. Du har humor, glimmten i ögat du bjuder på dej själv så fortsätt vara dej själv Som sagt vi är många här ute som gillar din blogg.

    Ha en Trevlig helg
    Kram på dej!

  13. Sofia

    Kommer o tänka på uttrycket ”hur du än gör har du arslet bak”.. Du kan aldrig vinna över såna människor, inte ens värt att pröva. De är säkert inne på femton olika bloggar varje dag och lämnar sin skit lite här och där, kommer med syrliga kommentarer och påhopp. Nästan alltid samma namn också, typ Maria och Sofi.
    Vi är fler som tycker du är grym, och majoriteten vinner:)
    Stå på dig!

  14. Lola (Carola)

    Godmorgon kära Carola.

    Här är en som FÖRSTÅR o GILLAR Ditt sätt att skriva, o hur Du reflekterar över saker o ting.

    Verkligen en bloggs avigsida, att hela tiden bli granska o missförstådd..

    Försök att bortse från tråkiga kommentarer, vi är massor av VÄNNER här ute som fattar precis!

    Ha en supermysig lördag tjejen!

    Många varma kramar härifrån, tack för en outstanding blogg!

    Lola

  15. Karina

    Men snälla nån vad folk håller på.
    Det är en BLOGG…helt och hållet ett fritt val om man vill kika eller ej. Retar du upp dej på det som skrivs kanske du ska sluta läsa helt enkelt, basta.
    Nej du Carola, fortsätt vara dej själv och skriv om det du vill, man kan både scrolla och slå ner sidan om man inte vill läsa 🙂

    Kram på dej!

  16. Sara

    Läser man inte de bloggar man gillar?

    Ni som stör er så på Carola – lägg tiden på nåt viktigare, familjen kanske?

  17. Nina

    Ähh skit i dom som inte fattar din humor, lägg inte ner energi på dom för den behöver du för att blogga för oss som fattat grejen 😉

  18. Camilla

    Snart 30 och enbarnsmor ska bli som dig när jag blir stor! Minus några barn för så hård är jag inte. Rocka på!!

  19. Karin

    Hej Carola!
    Anledningen att jag inte ens kommenterar de här inläggen, är för att jag förstår dig precis.
    Jag förstår att dom är skrivna med glimten i ögat och en gnutta ironi =)
    Hade inte tänkt skriva nu heller, men kände ändå att jag vill att du ska veta att varjefall Jag förstår dig =)
    Och du, John Bon Jovi, han har verkligen ALLT =D
    Kramar från mig!

    Carola: Tack <3<3<3<3

  20. Neta

    Och om du ställer en smal vältränad men ovårdad och ofräsch, bredvid en tjock, men fräsch? Hur väljer du då?
    Fördomar har du ju!

    Carola: Japp klart jag har det har vi alla, oavsett vad man sen tycker själv:) Jag väljer den fräscha, eftersom han då antagligen mår bra och är bra material för framtiden. Det handlar ju såklart om ”Första intrycket” . Är du vältränad behöver du ju inte vara smal, det är inte så jag menar, men att sköta om sig innebär ju liksom hela paketet. Är du vältränad medför det ju oftast att du ser fräsch ut, eller hur:) Jag menar heller inte att jag per automatik avskyr folk som är överviktiga! Jag ville mer få fram att det inte är konstigt att tycka att snygga människor är attraktiva.. Jag är trött, kanske är det som är solklart i min hjärna bara blir mumbojumbo i text, jag ska läsa det igen i morgon!

  21. Putzi

    Hej Carola. Fortsätt du att skriva precis som du vill och känner för. Tycker någon att det blir för mycket av något så får de hoppa över det eller sluta läsa din blogg. Det är din blogg och du väljer själv vad du vill skriva och vi väljer om vi vill läsa vad du skriver. Jag älskar din blogg och önskar dig allt gott.
    Kram på dig

  22. Pinglan

    En undran!? Varför tolkar du som om man inte förstår för att man just tycker annorlunda än dig i frågan? Jag läser och förstår vad du säger men behöver för den sakens skull hålla med ellerhur? Jag tycker faktiskt att alla inlägg om Bon Jovi, läkaren, och nu Nkob är lite tjatiga vad gäller deras kroppar, magar eller hur du ”drömmer” om att de ska knacka på dörren osv. Men som jag sa i en kommentar är att jag bara scrollar förbi dem för dem intresserar inte mig och du skriver om det du vill. Jag läser ju din blogg för att jag tycker om den men ibland känns det som om man måste hålla med dig för gör man inte det så fattar man inte, det är inte kul att bli ”dumförklarad” varje gång. Vi kan väl vara överens om att man inte alltid är överens utan för den sakens skull trampa någon på tårna.

    Carola: Men åh vad ni väljer att missförstå. Det var väl inte DU som sa att jag objektifierade män, och allt vad det var? Man behöver inte alls tycka som jag, men man behöver ju för den delen kanske inte heller bli irriterad för att jag förklarar när ni inte förstår, utan misstolkar? Det är inte jättekul att få höra att ni tycker jag dreglar över snubbar när det inte alls är så jag menar. Jag skriver ju om mina dagar, och jag är ledsen men det har figurerat en massa män sista tiden, i olika varianter. När jag berättar om min kvinnliga tandhygienist bryr ni er inte, hon är skitgullig, men när jag snackar doktor då är det illa…? Vafan? Jag har dessutom inte skrivit speciellt mkt om snubbar, de avhandlas på ett par rader och sen är det slut.På samma sätt som jag skriver några rader om nåt annat. Jon Bon Jovi har ju inte en nämnts på skitlänge?
    Ingen vettig kommentar blir dumförklarad, men väl förklarad.
    Jag vill inget annat än att ni ska förstå hur jag menar, är det jättekonstigt?? Ni får sen tycka exakt hur ni vill, det skiter jag i, men jag vill att ni ska begripa vad jag vill få fram.

    1. Maria

      Jag håller med Pinglan.

      Carola: Ja okey, så ni tycker det är helt okey att ni går runt och tror att jag dreglar över än den ena än den andra…och att jag inte ska få förklara hur jag menar?
      Äh vafan ibland undrar man varför man ens försöker. Det handlar inte om nåt annat än att jag vill att ni ska fatta hur JAG menar, hur ni sen tycker det skiter väl jag i, men jag vill att ni ska fatta…att JAG inte objektifierar och tänker sex så fort jag ser en platt mage…Men ni vill ju liksom tro att ni har rätt och jag fel i hur jag känner så jag ger mig.
      Tro vad fan ni vill

      1. Maria

        Men Carola du behöver inte bli arg och gå i försvarsställning. Om du lugnt och fint och med en kopp kaffe läser vad några av oss skriver, så skriver vi det att vi tycker om och trivs här på din blogg, men, inte uppskattar dina inlägg om kända män därför att din syn på halvklädda män och deras kroppar inte överensstämmer med våra.
        Vi skriver också att vi är helt okej med att du skriver vad du vill på din blogg men att vi som i övrigt uppskattar din blogg väljer att scrolla förbi dina inlägg om halvklädda kändismän.

        Vi förstår preciiis vad du menar, men vi håller inte med. Det är du som är arg på oss och inte vi på dig. 🙂

        Förstår du nu?
        Om inte är det du som är trög. 😀

    2. Karin

      Jag håller med dig Pinglan. Det spelar ingen roll hur många smileys som används det är ändå, i min mening, tråkig ton i svaren. Min känsla är att så fort det finns en annan uppfattning eller någon påpekar att vissa saker kan tolkas på visst sätt så tillskrivs skribenten olika epitet. Som människor är det väl naturligt att ha olika uppfattning och att vara öppen för olika synsätt samt att kunna ta till sig av konstruktiv kritik och information om att det man skriver kan tolkas på annat sätt än vad som kanske var avsikten. Jag förstår inte riktigt vitsen med att ha en blogg och synen på läsarna när man skriver att man skiter i vad läsarna tycker.Ha en fin helg allihopa.

      1. jenny

        UPPENBARLIGEN så skiter hon inte i vad vi läsare tycker.. då hade hon aldrig gjort sån stor grej av det!
        🙂

        1. Ida

          Nu känns det som det är en otroligt låg nivå på diskussionen där alla bara blir irriterade på varandra. Måste alla verkligen tycka precis lika om allting? Kan man inte få sina egna åsikter och samtidigt respektera att andra kanske tycker och tänker på ett annat sätt? Att det inte är menat som kritik/personligt påhopp bara för att man inte tycker lika om allt. Känns så tråkigt när det spårar ur och folk bara blir på dåligt humör och använder en väldigt tråkig ton i sina inlägg.

        2. Sara

          Handlar väl snarare om att det aldrig är kul att bli missförstådd ?
          Jag fattar till 100% hur Carola menar, och jag är precis likadan och avskyr när folk går runt och tycker och tror en massa pga något de läst/hört. Om alla, kändisar som vanliga ickekända. Hur kul kan de vara att ni tror att hon är desperat på en man när hon med värme och stor ironi berättar roliga grejor? Hon har flera gånger skrivit att hon inte vill ha en ny man, att hon är för bränd, och sviken, och att hon då driver med män och på ett roligt vis ”trånar” efter olika kändisar det är ju ironi och humor.-
          Carola: jag fattar! 🙂 Jag uppskattar att du delar med dig, och hade du gått på en konsert utan att berätta om den, så hade många av oss blivit besvikna! Jag ser fram emot nästa recension !
          Kram från mig

          Carola: Huvudet på spiken! Tack 🙂

  23. Pernilla E

    Bara gör att man ser att vissa människor är snygga, attraktiva, vältränade eller sexiga så betyder det väl inte att man är tantsjuk.

    Det är klart man kollar och det är klart du kan kommentera det, det gör man ju med glimten i ögat.

    Kolla på du och kommentera det också, det är ju din blogg. De som stör sig på det kan ju sluta läsa.

  24. christina

    Efter sig själv dömer man andra 🙂 för nån patetisk kvinna som inte har tillräckligt med vett mellan öronen att se till ….

    Carola: Wow vad lustig du var…den dagen JAG involverar mig i smyg med en man med familj och inte har vett nog att se till så att hans barn mår bra, den dagen kan du komma med det här, Tills dess kan du dra igen näbben.

  25. Helena

    Carola! Vad vore livet om inte människor kan få titta på varandra och uppskatta det man ser !!
    Herre Gud vi är ju fan inte blinda 🙂 🙂

    Gött o se att du roar dig själv ❤️

  26. S

    Hur länge gick ditt ex bakom ryggen på dig? Gjorde han det samtidigt som familjen Annorlunda spelades in? Har han ingen förklaring? Man drar väl inte bara sådär, så jäkla
    Skumt… Något måste ju varit tokigt mellan er? Så förvirrande. Kramar

    Carola: Inte vet jag? Mest troligt inte, utan det började strax efter att Jamie föddes vad jag vet. Han har klyschor som han levererar till andra, till mig har han inget vettigt att säga. Vi har alltid haft det bra, men nåt hände hösten 11. Om du tycker det är förvirrande så kan du ju bara ana hur jag tycker det är.

    1. Ida

      Måste alla hålla på och vara så nyfikna och fråga vad som hände med barnens pappa? Visa lite respekt istället. Den här frågan har varit uppe massor med gånger nu. Varför tjata och älta om samma sak i all evighet? Måste vi läsare lägga oss i Carolas privatliv? Vad har vi med det att göra? Inget blir ju bättre för att vi kommenterar gång på gång hur konstigt och dåligt det som hänt är.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting