Allmänt

Regnet gör rent;)

Fy fan vilket tråkigt väder, det går inte att säga det på nåt annat vis. Skitväder. Jag vill ha tillbaka solen, och värmen, man fryser ju ihjäl! Det är långbyxor på, och huvtröja. Helst gummistövlar och regnjacka, men se där går min gräns, jag stannar inne 🙂

Och röjer. Både här och var, och gapar på ungarna att städa de åxå, så det blir en och annan soppåse som bärs ut genom dörren:) Inget ont som inte har nåt gott med sig…

Jag har snart en gräsmatta som behöver slås med lie åxå, jösses så den växer, och den hinner aldrig torka upp så jag kan klippa den, men alla grannar har samma problem så det ser vildvuxet ut lite överallt;)

 

Idag har jag först bäddat ur min säng, tvättat sängkläderna och så bäddat i samma igen, jag har bara ett påslakan till dubbeltäcke hemma, de andra är i husvagnen, så det fick liksom bli så. Passade på att röja sovrummet, det hade blivit både en, två tre och fjorton olika kassar som ställts in där för att gömmas undan…säg att ni åxå har sådana ställen, som ni plöjer in all skit i och sen tar reda på det när tiden är mindre knapp?

Dammtorkade, dammsög, bäddade rent Jamie säng fast han inte sover där, utan alltid kryper över till mig. Han har ett nytt partytrick förresten. Jag har köpt byxblöjor till honom, och de har ju en liten tejpbit bak på rumpan så man kan tejpa ihop den använda blöjan. Den river han loss, och ibland går det ju hål i blöjan då, så att det ramlar ut vad det nu är som är i dem, cellulosa..av nåt slag? så kan han gå runt och sprida ett spår av vitt ludd efter sig, eller om han sover, så är hela sängen full sen, och golvet.. Jättecharmigt, men man vet var han har varit;)

Sen fortsatte jag med pannrummet, tvättstugan, Jamies skötrum, tvätt och så vidare och så vidare. Man blir liksom aldrig klar det är ett som är säkert. I mina ögon så är det en klar förbättring överallt, men jag är fullt medveten om att i andras ögon ser det ut som skit.  Jag kunde inte bry mig mindre 😉

 

Jag fick ett mess häromdagen, av min syrra som tyckte att det här väl vore nåt, både bästa kaffet och bästa Kevin, whats not to like med det, kan man ju undra ?

 

kevin walker

Fast, jag skulle mest tycka det var pinsamt att ha en konsert hemma i mitt vardagsrum…så jag håller mig till kaffet, och lyssnar på Kevin på håll:)

Ungarna däremot tycker det skulle vara supercoolt..

Snygg skinnjacka har han åxå.

 

Så här såg det ut i morse, alla barnen minus de stora som sov, halvlåg i fåtöljerna, soffan var tom..och kollade på TV.

sommarlovTja, men det är ju sommarlov, och det innebär att vi kör sega morgnar, med både sovmorgon, långfrukost och tv.

 

Jamie är så full av bus, han vet liksom inte hur han ska göra för att hinna med allt han planerat att busa med, och han är överallt och ingenstans, för att i nästa sekund sitta och pyssla med något länge. En mångsidig liten kille. Han är makalöst charmig, när han bränner av sitt smajl så finns det ingen som kan låta bli att le tillbaka, inte ens när man är sjukt förbannad på honom för att han målat på väggen eller tappat vällingburken i golvet, eller bara tjatat hål i huvudet på en.  Ta på byxor är inget han prioriterar…men fjompa sig, det är prio ett:)

Jamie

Han sover ganska länge på morgonen, nu när det inte är sol som väcker honom, så knoppar han lätt till nio, tio, och när han vaknar så ligger han först och vrider och sträcker lite på sig, och sen börjar han viska: Mamma? Mamma? Mamma? För att sen höja rösten lite, mer och mer. Mamma? Mamma? Mamma?

När jag så muttrar Ja…godmorgon Jamie:) så hör jag hur han ler med hela ansiktet, och så frågar han om han får gå upp, och när jag säger Ja, så rinner han ur sängen som ett kvicksilver och försvinner ner till syskonen, eller om de sitter vid tvn redan:)

Han hinner sällan sova middag, och behöver det väl egentligen inte, men det gör inget om han sover några timmar på dagen för han sover ändå fint på natten. Att gå och lägga sig är inte heller några större problem

JamieEtt sätt att hindra honom från att springa ner igen, så man får gå ner och bära upp honom, är att sätta honom på köksön när man gör välling:) Det gäller att vara smart, hihi. Pussas är han bra på, han tycker om att vi andra blir glada av att få en puss, men ibland är det mer för att få se sig själv i kameran som han kan tänka sig en puss;)

puss

Det här är min Lill-Fjant, och jag älskar honom. Jag älskar alla barnen, såklart. Bara ifall ni inte fattade det 😉

 

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng, och hoppas att Jamie inte dragit bort tejpen från blöjan om han krupit dit, så allt mitt dammsugande idag är förgäves 😉

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

 1. Maud

  Vilken fin Header!!! Den gillar jag. Hoppas att det blir sommar varmt hos er med snart. Ha en bra sommar och sköt om dej och de dina Carola!

 2. Sandra

  JÄTTEFIN header!! Bästa på länge! Så slipper man se den där SK pappan. Kollade på familjen annorlunda när ni var med. Så svårt att förstå att Perra bara kunde sticka och överge alla sina fina barn! Är ofattbart, han verkade så mån om barnen.

 3. Viktoria

  Tvättstugan är inte precis ett ställe som jag visar upp för gäster 🙂
  Hela familjen bär dit saker som ska gås igenom, tvättas, sorteras, lämnas vidare osv. Majoriteten av hushållets medlemmar dumpar kassar och lådor precis innanför barngrinden och sedan är det tydligen mitt jobb att flytta på det så att man kan komma in i rummet.

 4. Karin i Malmö

  Åh vad go han är, din lilleman ! Jag saknar att inte ha en liten pojke på sådär tre att gosa med.. Mina killar är 18 och 20 nu. ( men jag fångar ända in dom och pussar och kramar dom emellanåt ! ). Du är helt normal, jag stuvar också undan skit i klädkammare om jag inte orkar se eländet och sen blir det ju liggande där…

 5. Titti

  Haha! Ett?! Ett stället att gömma undan saker som ska gås igenom och rensas?! Försök med 4… Stora klädkammaren, lilla klädkammaren, källaren och 120kvm uthus i 2 plan… Och till varje sommar ”Nu tar vi tag i uthuset, rensar, sparar, slänger, skänker” och varje höst säger vi ”Nä, vi hann inte iår heller, nästa sommar….”

  1. Helén

   Som hos oss då. Fast vi har 3 våningar. Det mesta är antingen på vinden (som tidigare ägare gjort till rum, därför 3 våningar). Eller varför inte garaget. Vi får verkligen inte in en bil där. Jag var så lycklig förra sommaren. Hade dragit ut allt och lagt på baksidan av huset. Sorterat upp mina saker och tänkte att mannen kunde ta sina kartonger. Sätter in fin porslinet i skåpen vi har fått av hans föräldrar till garaget. Vad tror du händer. Jo mannen i huset kommer hem. Kollar att han har massa kartonger. istället för att sortera och kasta bär han in allt i garaget igen. Ställer för skåpen så nu kommer jag inte åt dom längre. `Gömde snöskyffeln så jag fick panik i vintras innan jag hitta den. Kunde ej köra in bilen på uppfarten annars. Ska du ha cykeln så får du dra ut halva garaget. Till svar får man bara kan vara bra att ha saker. Sucka. Vi flyttade från en 2:a på 75 kvm och jag i min enfald trodde att 156 kvm skulle vara gått om utrymme. haha ha inte alls, snarare mindre

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing