Tävlingar

Cirkus Scott är i farten igen -tävla lite? :)

Cirkus Scott

  Jag vet att ni var väldigt många som var sugna på att vinna biljetter till julcirkusen, och vet ni…ni kan få nya chanser nu! Nu är det Pirat tema 🙂 Jolly Roger cirkus scott     2014 bjuder Cirkus Scott på ett fartfyllt pirattema där de tar med er i publiken på en spännande resa i jakten på Överste McScott’s förlorade skatt. Ett band med pirater gör allt i sin makt för att stoppa Robert och Cirkus Scotts artister så att de själva kan lägga beslag på skatten.

Under 2 timmar fyllda av glädje, humor och spänning får ni möta roliga hundar, vackra hästar, clowner, hoppande, voltande och balanserande akrobater, dansare, sångare, och exotiska kinesiska lejon. Dessutom en helt omgjord cirkuspark med nya spännande utmaningar. Missa inte sommarens roligaste äventyr. Kom och se Cirkus Scott och Piraterna!

Idag tävlar ni om två stycken biljetter på 2 parkett, till valfri föreställning! Jag har lite tråkigt, så jag tänkte att ni kunde berätta lite kort om ett Cirkus Scott minne ni har:) Kanske nåt kul ni sett, eller att ni aldrig kommit iväg, eller om nån rolig artist eller så.

Kommentera här under, så kör vi en kort tävling, jag drar en vinnare redan i morgon, torsdag26/6, kl. 21.00

Sen kommer två snabba chanser till, så håll koll:) Och jag ska berätta om ett cirkusminne jag har;)

Vill ni se var cirkusen kommer vara, så klicka här för Cirkus Scott-Turnéplan  och vill ni bara se mer av artisterna, och kolla på lite fantastiska bilder, så klicka här.

Jag älskar Cirkus Scott, blir som ett litet barn igen, kan bero på att jag aldrig ”fick” gå då jag var liten, och Jamie sitter som ett litet ljus han med, så det här kommer jag inte missa!! Jag går i Uppsala, och väljer ni biljetter dit, så kanske vi ses?

 

Lycka till nu!!!

 

Cirkus Scott

2014 bjuder Cirkus Scott på ett fartfyllt pirattema där de tar med er i publiken på en spännande resa i jakten på Överste McScott’s förlorade skatt. Ett band med pirater gör allt i sin makt för att stoppa Robert och Cirkus Scotts

CIR:KUS SCOTT & PIRATERNA!

2014 bjuder Cirkus Scott på ett fartfyllt pirattema där de tar med er i publiken på en spännande resa i jakten på Överste McScott’s förlorade skatt. Ett band med pirater gör allt i sin makt för att stoppa Robert och Cirkus Scotts artister så att de själva kan lägga beslag på skatten.
Under 2 timmar fyllda av glädje, humor och spänning får ni möta roliga hundar, vackra hästar, clowner, hoppande, voltande och balanserande akrobater, dansare, sångare, och exotiska kinesiska lejon.
Dessutom en helt omgjord cirkuspark med nya spännande utmaningar.
Missa inte sommarens roligaste äventyr. Kom och se Cirkus Scott och Piraterna

CIR:KUS SCOTT & PIRATERNA!

2014 bjuder Cirkus Scott på ett fartfyllt pirattema där de tar med er i publiken på en spännande resa i jakten på Överste McScott’s förlorade skatt. Ett band med pirater gör allt i sin makt för att stoppa Robert och Cirkus Scotts artister så att de själva kan lägga beslag på skatten.
Under 2 timmar fyllda av glädje, humor och spänning får ni möta roliga hundar, vackra hästar, clowner, hoppande, voltande och balanserande akrobater, dansare, sångare, och exotiska kinesiska lejon.
Dessutom en helt omgjord cirkuspark med nya spännande utmaningar.
Missa inte sommarens roligaste äventyr. Kom och sIdag tävlar ni om två biljetter till valfri föreställning, på 2 parkett.

Kommentarer

 1. Therese

  Jag har aldrig varit på en cirkus Scott föreställning så jag tycker det är på tiden nu. Då skulle jag ta med min stora kille som är sju år, det hade passat han perfekt. Håller tummarna att det just är jag som har tur denna gång.

 2. Kitty

  Hej! Själv så har jag tyvärr inget cirkusminne att dela med mig av men jag skulle gärna vilja gå på en föreställning med min lilla ”pirat” på start tre år. Han leker hela dagarna att han är en pirat och pratar bara om pirater 🙂 så gå på cirkus med pirater skulle nog inte kunna bli bättre för honom och mig 🙂 vi skulle garanterat få ett fint cirkusminne tillsammans!

  Gillarn nya headern 🙂

 3. carro

  Min son har aldrig varit på cirkus men har länge velat, dock har ekonomin sagt stopp så dett vore helt fantastiskt att vinna. Plus då pirattema som är en favvo nu. Håller tummarna hårt.

 4. Eva

  Hej! Är en mormor/ farmor som aldrig varit på cirkus, önskat många ggr men men. Lejer nu pirater med mina små killar, varje gång de kommer hit. Hade ju varit underbart att tillsammans med dessa små pirater få titta på ” äkta” pirater på en cirkus

 5. Fiia

  Har aldrig varit på cirkus scott men det skulle vara roligt att gå och titta med min son som fyller 6 år om 2 veckor! 🙂

 6. Katarina

  Oj, Cirkus Scott! Jag satt närmast scenen en ån när jag var liten. Då kom elefanterna ut och av någon anledning trumpetade de. Jag blev så rädd att vi var tvugna att gå därifrån. Min stora syster var inte glad på mig…

 7. Jessica

  När jag var liten önskade jag som så många andra barn att få gå på just Cirkus scott, men det fick jag aldrig min mamma tyckte det var alldeles för dyrt, det blev ett cirkusbesök minns jag men det var inte cirkus scott den föreställningen som alla andra pratade om, nu har jag egna barn med cirkusdrömmar att uppfylla.

 8. Magdalena

  Blir full i skratt bara jag tänker på det, men ingen historia blir ju lika bra när man återberättar den. Hur som helst, var för 25 år sedan på cirkus Scott med min dotter, då tre år. På den tiden, under småbarnsåren, var vi långt ifrån rika så det var en ”uppoffring” att köpa biljetter. Cirkusen var jättebra, tyckte jag. Det enda dottern pratade om efteråt var – bajs. Elefanten hade under föreställningen bajsat och det var tydligen det mest spännande hon varit med om i sitt korta liv. Hon pratade, ritade, lekte bajs under lång tid efteråt! Vill nu gå på cirkus Scott med mitt lilla barnbarn. Undrar om hon kan hålla ett annat fokus än sin mamma?!?

 9. Jenny

  När cirkus scott kom till min lilla ort när jag va liten tog min mamma med mig och min syster på en förställning. Jättemysigt att bara va med mamma. Så skulle vilja ta med mina två barn på cirkus och ge dom samma upplevelse =)

 10. Therese

  Jag har aldrig varit på en cirkus Scott föreställning utan bara på dåliga föreställningar så det hade varit kul att ta med barnen på en riktigt cirkus.

 11. Babsan

  Gick väl i ettan när circusen kom till stan. Jag och min kompis smög dit efter skolan, vi var totalt djur galna båda två. Lyckades få komma in till djurstallet och fick hjälpa till att borsta och göra hästarna fina. Blev kvar där hela eftermiddagen och kvällen. Sa att vi pratat med våra föräldrar och att dem visste att vi var där. Det var ju inte riktigt sant då. Vi hjälpte till med djuren under föreställningen och fick se allt kikandes bakom den röda ridån. När vi sedan sent om sider kom hem så kan jag lova att våra föräldrar inte var särskilt glada. Men jag och kompisen var super duper lyckliga då det hade varit en underbar dag och kväll för oss.

 12. Linnea Sundlöf

  Var flera år på rad med mina föräldrar på cirkus. Kom ihåg att jag älskade hästarna och elefanterna. Sen hade jag alltid kvar programmet länge efteråt och satt och tittade på bilderna och drömde mig bort. Hoppas jag vinner så jag får ta ett av mina barn på samma upplevelse.

 13. Marie K

  För många år sen när jag och min bror var små fick vi gå på cirkus i vår lilla håla och det var stort. Vi satt längst fram med mamma och pappa. I pausen gick alla djur runt fritt i manegen och laman kommer fram till oss och framför allt till min bror. Laman biter sen min bror och det blev lite kaos där på plats. Då skrattade vi nog inte så mycket, men idag så många år senare kan det låta lite kul att han blev biten av en lama.

  Det var den cirkusen det, nån riktigt flott cirkus har jag aldrig varit på tyvärr.

 14. Anki

  Grattis till den nya och jättefina headern 🙂
  Tyvärr kan jag inte dela med mig något Cirkus Scott-minne eftersom jag aldrig har varit på deras cirkus

  Kramar från Skåneland

 15. Maria Kantoniemi

  Kommer ihåg när jag var liten och fick gå på Cirkus Scott tillsammans med min farmor. En magisk kväll som jag aldrig kommer glömma. Önskar nu vinna biljetter så min dotter kan få gå tillsammans med sin mormor då jag gjort illa mig och inte kan gå med henne. Kanske får hon också ett minne för livet precis som jag fick.
  Kram Maria

 16. Therese Johansson

  Äntligen en ny header, har väntat länge på den;)
  Jag vill jättejärna vara med och tävla om biljetter, men inte till mig själv då jag har ganska så vuxna barn utan till en arbetskamrats två barn som nyligen mist sin pappa. De behöver något roligt att se fram emot.
  Ha det gott!!

 17. Karin

  Hej,följer din blogg men kommenterar aldrig men gör det av 2 anledningar idag: dels för att du äntligen uppdaterat bilden på din fina familj – beundrar din styrka att klara vardagen själv.
  Andra anledningen är att jag väldigt gärna vill överraska mitt barnbarn med en cirkusbiljett i 4-års pressent, hon fyller i juli och jag såg de skulle komma till Hässleholm i Aug – skulle bli bästa presenten!
  Har själv inte varit på cirkus på närmare 50 år själv men minns att där jag bodde som liten var en cirkusplats ganska när och jag kunde själv gå ditt och ibland fick man ”hjälpa” till med djuren innan föreställningarna och de var nästan roligare än att vara i tälten som publik.

 18. Sara

  Min lillpojk har alltid velat gå på cirkus men det har aldrig blivit av eftersom det är då dyrt. Skulle gärna vilja att han fick uppleva och få gå på cirkus.

 19. Cecilia

  Carola denna tävlingen va kanon!min son är lika gammal som din Jordan och han verkligen älskar pirater!!
  ha sagt till pojken att vi kan gå på cirkusen när den är här i närheten,men nu är det så att jag fick min första lön idag å jag ser att jag verkligen inte alls ha råd att gå,får vända på varenda krona å ha det ändå svårt att få ihop vardan!hade pojken vunnit så hade han fått tagit en slant i sin spargris och köpa sig nått gott under föreställningen!hade varit så kul att få uppleva detta med han då han verkligen älskar pirater!ska jobba hela sommaren å han är på dagis(dåligt samvete som bara den)så det händer Verkligen INGET skoj denna sommaren för han!men efter regn kommer solsken sägs det!

  Läser din blogg varje kväll innan jag ska sova är som du å är uppe å håller på om nätterna ska upp kl 5 imon till jobbet å sluta 4!usch!ha det bra och ta hand om er!!

 20. Monica

  Jag har tyvärr aldrig varit på cirkus men alltid drömt om att få gå på det någon gång. Skulle passa ypperligt att få ta med mig mina döttrar som en gemensam present till oss alla nu när jag fyller jämnt till hösten. Mina döttrar har tjatat att jag måste göra något minnesvärt, vad vore bättre än en magisk cirkus föreställning. Minne för livet.

 21. Linda

  Jag och mina syskon var på cirkus scott med vår mamma när vi var små. Och jag kommer ihåg att jag tyckte att det var så bra! Nu såg jag planscherna och jag och barnens pappa funderar på att gå med våra två barn. Så vi vill jätte gärna ha biljetter! 😉

 22. Viveka

  Hej! Genom att Cirkus Scott aldrig kommer till vår hemstad så vore det roligt för barnen (2 st: 3 och 9 år) att få gå på Cirkus Scott. Dock har äldsta dottern varit på cirkus, Cirkus Maximum, för de kommer förbi vår hemstad på sommaren.

 23. emma

  När jag var liten så älskade jag hela paketet ! Få sätta sig med en stor bunke med nygräddade popcorn och en kall dricka , att veta att under pausen så fick man klappa hästarna och lukta på dom och titta på elefanterna på .. avstånd ! Nu har jag chansen att få överraska familjen på detta , så jag håller tummarna !

 24. Linda

  Hej Carola! Jag har inte varit på cirkus sedan jag var liten, anledningen är att jag tycker det är hemskt att åka runt med vilda djur på vägarna och aldrig låta dem få utlopp för sitt naturliga beteende. Min sexåring tittar storögt på cirkusaffischerna som hänger på anslagstavlan nere i affären och jag har lovat honom att när vi hittar en cirkus utan vilda djur så ska han och jag gå på cirkus. Blev därför jätteglad när jag fick höra att Cirkus Scott har slutat uppträda med vilda djur. Att det dessutom är pirattema på sommarens show är ju bara en bonus då min pojke älskar pirater.

  Tack för en inspirerande och ”äkta” blogg!

  /Linda

 25. Nina

  Jag vill inte vara med och tävla 🙂 ville bara skriva GUD vilken FIN bild på Dig och DINA underbara fina ungar, kändes lite som om jag fick nytt syre när jag såg den 🙂

 26. Maja

  Jag fick aldrig gå på cirkus, vi var för många i familjen 5 barn och föräldrar som såg till så att ni andra kunde få mjölk på bordet, istället för cirkus. Nu är jag i stort sett ensam med 3 barn hela sommaren. Vi ska separera och han jobbar givetvis med sommarsaker. Dvs. under sommarlovet är det min lott att hitta på aktiviteter.
  Gillar också den nya headern:-)

 27. Frida

  Vi vill vinna! Trots att jag har min egen fina cirkus i vardagsrumet – då mina yngsta kottar älskar att uppträda av alla de slag! Så hade det vart jätte skoj att få ta med dem på Skott om inte annat för lite inspiration till kommande vardagsrumsturneringar. Snygg header föresten 😉

 28. Särskrivning nej tack!

  Bra med ny header kanske. Men du är väl en 9-barnsmamma och inte en barns mamma?

  Carola: Jag har inte gjort den själv, men jag är ju nio barns mamma så det är inte fel, beror ju på hur man uttalar det;)

 29. Anna

  Om jag vinner så skulle jag ta med min sambos helt underbara dotter som älskar djur av alla dess slag 🙂 Skulle vara så roligt att kunna överraska henne med en cirkusföreställning då hon har varit så omtänksam mot mig då jag har varit sjuk under flera månader.

 30. Denicè

  Jag skulle vilja vinna då jag aldrig fått gått på cirkus som barn. Vill uppleva det då alla pratar om cirkus.

 31. Jenny S

  Jag har bara varit på cirkus en gång i mitt liv och då bjöd min äldre syster mig, jag var väl runt 13-14 år. Vi satt längst fram i ”båsen” så vi såg allt riktigt väl. Minns att akrobaterna var helt otroliga att se och framför allt minns jag elefanten som sparkade en stor badboll som jag fick rakt i huvudet. Inte pinsamt alls för en tonåring 🙂 Men väldigt roligt minne nu. Jag har nu två pojkar på 6 och 9 år och det hade varit roligt att kunna ge dem ett riktigt cirkus minne med.

 32. Jenny

  Jag skulle så gärna vilja att mina 2 äldsta tjejer 12 och 14 år gamla ska få gå på circus. Mina älskade tjejer har varit så underbara under min graviditet då jag varit konstant dålig med illamående och ett dåligt hjärta som gjort att mamma fått ligga på sjukhus en hel del, (har 3 mån kvar till Bf.) de är värda en kväll på circus något de aldrig fått uppleva.
  Måste tillägga att du är en underbar mamma till dina 9 underbara ungar. Kram

 33. Ellinor

  Jag var på circus när jag var liten, och tyvärr inget jag har minnen av! Men nu är jag sugen på att skapa nya minnen för mig och min lilla familj!

 34. anna karlsson

  Minns när jag själv var liten när bröderna scotts fader stod i maneerna o sa största möjliga tystnad…Då kändes det som cirkus:)

 35. Anna

  Åh jag älskade cirkus Scott, (och nu med förstås) som barn. Bästa minnet är jag fick rida på elefant som liten! Det skröt jag om jämt i skolan sen haha:) skulle vara underbart att vinna så jag kan gå med mina egna små cirkusprinsessor. Kram

 36. Susanne

  Carola! Äntligen en ny ”header” med bara dig och dina fina barn! Så himla snygg, du alltså 😉 förstår att killarna jagar dig. Cirkus står jag över. Mina barn är 23 och 24 år och vill aldrig gå mer…fick gå för mycket som barn, haha!

 37. Sandra

  Mitt minne från circus scott är när jag och mina syskon samt mina kusiner var små så tog våran farmor o farfar oss dit varje år , och det var stort för oss , vet att jag iaf satt o räknade ner dagarna tills det var dax.

 38. Helahea

  Mitt bästa circus scott minne är när vi satt hemma i soffan hos mamma o pappa och såg föreställning på TV.
  Pappas kommentar till allt var ” det där är väl ingenting! Det gör er mamma för mig varje kväll” !,

 39. Annaeke

  Cirkus Scott är för mig pappas varma trygga hand i ett kallt cirkustält där allt är så spännande och inget är omöjligt. Glädje, skratt, spänning, magiska djur och akrobater som totalt tog över alla dina sinnen. 1:a gången jag åt sockervadd var cirkusen paus, vit ”bomull” som var alldeles magisk. Detta skulle jag så gärna vilja dela med min dotter också.

 40. Carina Selsborg Uppsala

  Å vad jag vill vinna! Har aldrig varit på cirkus med mina barn. Vi skulle ha gått förra året men så blev tyvärr sonen sjuk just då så det blev inget. han har sedan dess prata om denna cirkus och att han så gärna vill gå, så vi hoppas på en vinst.

 41. Lina Enstedt

  Efter att ha tillbringat x antal i soffan ammandes medan min stora kille Sixten kollade på en inspelad cirkusföreställning om och om igen vore det underbart att trots ansträngd ekonomi kunna ta med honom på en riktig föreställning!!

 42. Marie F

  Vilken underbar upplevelse som lottas ut. Har aldrig varit på cirkus och inte mina barn heller så jag och barnen(4 och 6 år) hoppas på vinst.

 43. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar. Har aldrig varit på cirkus scott, så har inte något roligt att berätta därifrån. Men är 43 år så det vore väl på tiden att jag kommer iväg och får se dem. Mvh Liselotte

 44. Therese

  Minns som liten när min mamma fick biljetter till cirkus Scott av en väninna och gick m mig och min syster. Som vi var hänförda! Som student och trebarnsmor är cirkus besök inte något som prioriteras men mina barn vill så gärna gå och tittar ofta och gärna på inspelade avsnitt.

 45. sara

  Denna familjs cirkusminne är när mamman ( läs jag ) blev uppraggad av clownen på han osynliga moped. Fick gå fram i manegen å underhålla hela våran byhåla 🙂
  Fick hoppa osynligt hopprep, å andra pinsamheter….
  Detta var på en liten cirkus, som tyvärr inte hade några djur.
  Så att komma iväg å SE på ”riktig” cirkus skulle uppskattas av hela familjen!

 46. My

  När jag va liten så tog min pappa med mig på cirkus.jag kommer så väl i håg att jsg satt och önskade att clownen skulle se mig. När han sedan såg mig skrek jag allt jag kunde och vågade inte hälsa. Skulle ju vilja ge sonen ett fint cirkusminne som han kan dela med sig av i framtiden

 47. Mormor

  Hej jätte fin bild av digich dina fina barn här i skurup skiner solen det är sommar skickar gärna lite sol till dig med

 48. Anki

  Mitt minne är när vi nästan inte kom iväg. Min dotter som då fyllde 7 år, när cirkusen var i Karlstad på hennes födelsedag, fick vattenkoppor på midsommar

 49. Sandra

  Jag vill gärna vinna!! Jag fick inte heller gå på cirkus när jag var liten, vi var som ni, många barn i familjen. Mamma och pappa kunde ju inte bara med några, det var ju inte rättvist. Då fick alla va utan. Tråkigt när alla kompisarna gick. Pratet gick ju sen i skolan hur kul det var. Då grät man inombords. Skulle vilja gå med min 2,5 åring. Så få pappan vara hemma med vår bebis !

 50. Margaretha

  Har ett mycket gammalt minne fr jag var barn.Mamma o jag cyklade på en stor bro i Mora,
  vi hade varit på cirkus o skulle hem. Jag satt på pakethållaren o plötsligt vrålar det till alldeles
  nära oss,så mamma håller på att åka i älven. Det var elefanter m sina skötare som var på väg
  till sin järnvägsvagn för vidare transport!
  Vi pratade om detta minne i åratal efteråt! Och jag glömmer det aldrig!
  Skulle vara skoj att gå på cirkus m mina barnbarn (som f ö är mycket piratintresserade)!

 51. JESSICA

  Skulle vara kul att ”lura” med sig tonåringen på en cirkuskväll:)

  Har inte varit på cirkus på många år men minns den härliga känslan och förväntningarna…det är magiskt.

 52. Anette

  Tyvärr har jag inget minne från Cirkus Scott. Eller rättare sagt inte från någon cirkus eftersom jag aldrig varit på cirkus. Dock tror jag ibland att jag varit det eftersom jag suttit klistrad när det sänds på tv men det är ju inte riktigt samma sak. Skulle vara så trevligt att få uppleva det med mina två barn på 6 och 9 år 🙂

 53. Jaana

  När jag var barn så hade vi inte råd att gå på cirkus Hela familjen med många syskon, så jag och en kompis smet in i tältet under föreställningen och det jag minns bäst var att Francois Bronett trampade mig på tårna tji där fick jag för att jag smitit in 😉 Vill gå på cirkus igen med mina barn.

 54. Malin

  Hejsan!
  Jag gick i fyran när jag tillsammans med min pappa och lillebror gick på Cirkus Scott. Mamma var borta på semester och pappa ville hitta på något kul med oss när mamma var iväg 🙂 Jag skulle väldigt gärna vilja dela en sådan upplevelse med min äldsta dotter innan lillebror/lillasyster kommer till världen.
  Fin header förresten!

 55. Michaela

  Åh denna tävlingen kommer som en skänk från ovan eftersom vi VARJE morgon passerar TRE reklamskyltar för denna tillställning vilket såklart gör att dom där ungarna tjatar hål i huvudet på mig om det (ja jag avgudar dom men sliter mitt hår ibland) . Detta skulle ge mig chansen att ta med, en möjlighet som inte finns för tillfället. Håller tummarna!

 56. Jenny

  Jag har tyvärr aldrig varit på cirkus så jag har inget bra minne därifrån 🙁 . Däremot var jag på rapsody in cirkus för flera år sedan och varje gång Robert Wells spelade en låt så sparkade barnet som var i min mage ordentligt. 🙂

 57. Lena

  Hej! Ett av mina första minnen är när jag gick på cirkus med min morbror, alltid cirkus scott! Det var min morbrors och min grej, att gå på cirkus och få lite kvalitetstid. Mycket har hänt och jag har tyvärr inte alls lika fin kontakt med min morbror nu som då, men minns upplevelserna som igår och vill gärna gå igen och minnas och skapa nya minnen med mina egna barn!

 58. Titti

  Jag har aldrig sett Cirkus Scott. Tänkte gå med mina barn för 2 år sen men då bjöd farfar med dig dem istället. Det vore fantastiskt att få uppleva det med dem!

 59. Petra karström

  Sist vi var på cirkus var för snart tre år sedan, då satt vi längst fram och en elefant ställer sig precis framför mej och äldsta dottern och sprutar vatten över hela oss

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing