Allmänt

Blåslagen Loppa på kalas:)

Åh Lovelia har haft sån beslutsångest, hon ville så gärna gå på kalaset som hon var bjuden på idag, men hon ville verkligen inte visa sitt öga..Hm, what to do?

Det var inget maskeradkalas, men är man 6 år, så gör inte det något, och eftersom vi har en Piratfe-klänning hängandes så letade vi reda på en pirat lapp för ögat:

Lovelia Piratfe

 

Och därmed var problemet löst, och hon skjutsades iväg till kalaset, glad och förväntansfull:)

present paket

 

Jag pratade med kalasmamman, och sen var det liksom inget mer med det, och jag for iväg hem igen.

Hemma städade jag, bytte möbeltassar på köksstolarna, skurade handfatet och sånt där, jag får ingen ro att göra nåt riktigt när jag inte är själv… och att jag tydligen måste vara den som ändå har övergripande koll gör att jag inte kan planera min dag och mina sysslor som jag vill.

IMG_1895

 

Sant, sant, sant!!

Och ändå, man önskar ju att saker och ting kunde få bli normala nån gång igen, det är drygt att det liksom bara eskalerar åt fel håll:(

 

Veckan som kommer…ett återbesök för Lovelia på Ögon, idag ser det mkt bättre ut, hon kan öppna ögat nästan helt, och det ser fint ut, under all svullnad som nu sjunkit ner även under ögat 🙂

Ett möte med en advokat, dock inte min.

Jag funderar på att fight fire with fire….min eldkraft är rätt stor 😉

Ringa kommunen och gapa lite. Inte minst för att den instansen inte har nån mail man kan skriva till? Shit i dagens IT samhälle?

Beställa blommor till en begravning nere i Småland, barnens farfarsmor har somnat in, 97 år gammal, en dam jag beundrat mycket, och en fantastisk kvinna som klarat så mkt i sitt liv, både tillsammans med sin man, och sedermera som änka på egen hand. Jag kan inte vara där, men jag är där i tanken ♥

Ett besök hos Janelle och Simon, om hon kryar på sig, Novalie har inte sett deras nya lägenhet och är så nyfiken,

Åka till husvagnen, men då ska fan vädret krya på sig som bara den!

Jag såg nån äcklig notis nånstans om att det visst inte väntades så värst mkt bättre väder, men det skiter jag i, jag tänker fortsätta tro och hoppas att det kommer, snart 🙂

 

Tja, och när vädret blir fint, och värmen kommer så är jag laddad, jag budade hem lite solskyddströjor på Tradera nyss:) Jag är usel på att smörja in barnen, och löser det med Uv-skyddande badkläder 🙂

 

Nu ska jag ner i tvätteriet, jag har skådat ett mirakel där nere, det är TOMT i flera av tvättlådorna !?

Rosa, Rött, svart och vitt lådorna är helt tomma..eller VAR iaf tidigare idag, sånt där kan ändra sig på en grisblink när nån unge städar sitt rum eller byter sängkläder 🙂

Finns inga sängkläder eller handdukar att tvätta heller…:)  Fy fasen, det är rätt najs alltså .Fast det blir fasligt trångt i alla skåp, haha, de är inte anpassade för att allt ska vara rent utan för att hälften ska ligga i smutsen…

 

Nåväl , i morgon är en annan dag, och nu säger jag Godnatt!

Natti natti 🙂

 

 

1907917_661261123920683_258436891_n

 

Kommentarer

 1. Kamilla

  Instämmer i föregående kommentarer- du skriver riktigt bra!
  När det gäller exet med stort X….anlägg moteld nu Carola! Efter 12 år som frånskild kan jag vittna om att det aldrig går att omvända idioter till fäder som tänker på BARNEN först och inte sitt eget stora ego. Apskaftet du var gift med har nog ingen som helst intention att underlätta varken det ena eller det andra och vet du varför…du Carola har nämligen begått den stora dödssynden att KLARA DIG SJÄLV! Hade du lagt dig ned och förtvinat hade x antagligen varit mycket mer tillmötesgående. Vad du visar just nu är att du är en stark kvinna som kan prioritera det som är viktigt i livet- barnen och en trygg uppväxtmiljö. Du kan väl tänka dig hur knäckande det är för ett uppblåst manligt ego (som fått eld av ny älskling) att se hur du klarar dig alldeles utmärkt.
  För egen del är det just det som är den bästa hämnden- att visa att jag minsann inte är en menlös, stackars osjälvständig människa som offrar det viktigaste i livet. En vacker dag visar det sig vem som gjorde det rätta valet…och jag kan garantera att det inte är mister X.
  Stå på dig! Låt inte skiten skölja över dig mera- du är värd mer respekt än det du får från visst håll just nu! Kram och styrkekram än en gång:)

  Carola: TAck, och kram tillbaka!!!

 2. Helahea

  Vad bra att hennes öga blir bättre så pass fort.
  Min son kom hem från Bråvalla igår med en jätteförkylning … Inte undra på det Regn o Rusk och mycket folk….
  Bra att du tar till moteld i vårdnadstvisten Carola!
  Du ska fan inte behöva sitta o svälja all skit !!!
  Kram och TACK för din fina blogg ❤️

 3. Anna

  Åh, du är ju bara sååå skön! Hur du uttrycker dig, skriver. Dina kloka roliga ord bara rullar fram…hem till mig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing