Allvar

Hej Carola, jag ringer från Tele2 :=)

Och nu är jag kompis med dem igen:)

Jag är inte dummare än att jag förstår att jag fick en fin särbehandling idag, men jag är heller inte dummare än att jag tackar och tar emot:)

Någon lite högre upp på tele2 ringde upp, och höll med mig om att det faktiskt är rätt taskigt att behandla gamla kunder sämre än nya, och nu kan jag inte direkt klaga på dem mer, eller ever again i framtiden, så schysst och bra som det blev för min del nu.

Jag niger och tackar vänligen!!!

 

Sen måste jag bara fråga, er som hela tiden påpekar negativt  allt jag gör, säger eller på något vis skriver här, varför lägger ni ner den tiden och engagemanget? Om ni inte gillar mig, mitt sätt att skriva och det jag skriver om….Fattar verkligen inte?

Jag läser massor av bloggar, men ingen som jag känner att jag blir irriterad och sur över varenda gång jag klickar mig in där, för det är ju bara korkat. Men det måste ni ju göra? Eller vad?

Ni vet mycket väl att den här bloggen handlar om mig, om min familj och vår vardag, vårt liv i stort och smått. I det ingår att bli förbannad på teleoperatörer, att lacka på idioter man varit gift med, vara ledsen för att barnen mår dåligt, svära över att gräsmattan växer för fort, fråga efter tips på bästa fläckborttagningen, ösa beröm över nån och ris över nån annan, slå mig för bröstet ibland och ibland bara få lite tröstande ord en annan gång.

Jag kan inte rå för att ni inte håller med mig, och ni är i er fulla rätt att ha er egen åsikt. Jag försöker aldrig få er att ändra er åsikt, men…..jag försöker få er att förstå hur jag menar. Stor skillnad.

Ibland blir jag förbannad, nu har det varit rätt många oförskämda kommentarer och då kan jag hugga oförtjänt på någon som inte menade något illa, och det är jag ledsen för.

Jag kan välja att stoppa kommentarfunktionen.

Men det vill jag inte, för det är så kul med era ord!

Jag kan bara inte låta bli att undra över varför ni som kräker ur er tråkiga saker gör det, vad vill ni uppnå? Varför missförstår ni allt med flit? För så oklar kan jag bara inte vara som ni gör gällande, ni vänder mina ord värre än Hänt Extra och deras gelikar någonsin gjort med någon. Varför skickar ni en liten mening enbart menad att stickas? Avsedd att såra/irritera/förarga…Mår ni bättre av det själva? För i så fall…whoo, dags att söka hjälp hörrni;)

Vill ni uppnå att jag ska bli sur/ledsen/förbannad? Tja, jodå ibland så:)

Men annars? Vad? Att jag ska sluta blogga? Men…? Vad skulle ni då hitta på med er fritid!? 😉 Det kommer heller aldrig att ske, så är det vad ni strävar efter så är det lönlöst.

Ska jag erkänna en sak?

Väldigt väldigt ofta så skrattar jag gott åt de taskiga kommentarerna:)  Jo på allvar 🙂 Jag tänker så här att de som skriver dem måste ha det vansinnigt tråkigt i sitt liv, vara väldigt missnöjd med sin situation eller nåt. Så messar ofta en vän och frågar om jag sett den där idiotkommentaren och så garvar vi tillsammans 😉

Antar att det inte är den effekt ni vill ha;)

 

Om jag bloggar, och ni börjar kommentera och jag tycker att ni missförstått, då vill jag förklara så ni förstår hur jag menade. Men då är jag bitter, grinig, lättstött, snarstucken, och allt vad jag nu fått höra 🙂

Men på allvar, om någon missförstår ER, visst vill ni då förklara? Jag vill inte övertala er att tycka lika, varför skulle jag det? Jag tycker på mitt sätt, ni på ert. Men eftersom det är jag som skriver här så…tja 🙂

Ni får helt enkelt take it or leave it!

 

Nu till annat, till er andra som är normala i huvudet ♥

Novalie skulle ha en skolbok inslagen i papper. Jag har förstått att det inte är på alla skolor de vill ha det, men på ungarnas är det iaf någon bok per år. Och jag hinner alltså glömma bort hur man gör det på bästa sätt:)

skolbok

Jag använder tjockare presentpapper, och det här tror jag att jag köpte på Panduro, och det var lite passande till skolan tyckte jag.

Barnens skola ska ju saneras och inget fick tas med upp till den nya, så alla böcker är sprillans nya, och då är det ju himla smart att slå in dem så här, de håller ju lite längre.

 

Idag var det kalasväder ju!

Och  med den bistra vetskapen att det snart är över så släpper jag allt inne och går ut och lapar sol:) Småkillarna hoppade studsmatta, och jag satt och tittade på och drack kaffe. Ligga en stund på studsmattan och halvsova hann jag, och skölja ur mattorna. Det tog ju en evig tid måste jag konstatera, som alltid. Lite småplock, men mest slöade jag. Min förkylning vill inte riktigt släppa, och den gör mig segare än vanligt, så det är bara att lyssna på kroppen. Kände efter ordentligt om jag skulle orka cirkelfysa, och bestämde mig för att prova och ta det lugnt. Haha, det går ju inte, men det kändes väldigt bra så då är det ju bara att köra på. Jag bestämmer att jag är frisk nu.

Orkar inte vara småhängig längre.

 

Idag satte Corrinda in tandställning i underkäken, och det gick ju bara fint, men nu gör det ju ont, såklart. Hon har haft i överkäken sen i våras, och det har hänt massor med tänderna, snacka om att de går att flytta på lite som man vill 🙂 Hon ville åka och handla nåt som hon kunde äta, men lyckades somna ( ja mitt på dan) så vi hann inte innan jag åkte och tränade. Jag trodde att hon nöjde sig med den mat jag tyckte var lämplig, nämligen fiskpinnar och potatismos. Mer lätt att tugga än så blir det liksom inte;)

Men nix, det passade inte så nu gick hon till ica och köpte potatiskroketter:D De ligger i ugnen och luktar gudomligt gott nu, halv elva på kvällen….Jaja, man får vissa favörer om man fått tandställning.

Få se hur det känns i morgon, om hon blir hemma eller går till skolan, mest troligt går hon iväg, finns ingen som är så tålig som Corrinda 🙂

 

En fråga! Jag kollade ju på 24, och plötsligt var det bara slut? Vi var i husvagnen och jag spelade in hemma och fattade inte ett skit när det en tisdag plötsligt inte var något, trots att de på det inspelade avsnittet veckan innan sades klart och tydligt att det fortsatte nästa tisdag?  Vad hände där?

Och ett konstaterande åxå, det här med att program läggs på andra kanaler? Vad är grejen? Sherlock (Elementary) gick ju på fyran, och så plötsligt enbart på webben och nu såg jag av en händelse att det ska börja på sjuan?

Samma med Blue bloods, här går jag och väntar på att det ska börja igen på fyran, och ser en natt att det går på sjuan, säsong fyra…och jag har alltså missat en hel säsong. Hur ska man hålla reda på sånt?

Nä, jag har svårt att hålla koll helt enkelt, och missar massor. Jo, det finns på nätet sen, men jag har aldrig tid/ro/lust att kolla på datorn…brr. Jag vill ha en tid att förhålla mig till och en kanal:)

Bakåtsträvare, jag vet 🙂

 

Nix, nu ska jag kolla in på skolans hemsida, och läsa programmet för träffen nästa vecka, igen. Jag kollade snabbt på den tidigare idag, och det ser otroligt majsigt ut, med teambuilding, promenader, cirkelträning, fika, lunch och lära känna varandra tid 🙂 Jo lite lektioner åxå, men de såg kul ut de med.

Sen vika lite tvätt, och hoppa i säng.

 

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

  1. Jessica

    Ett bra tips till dig Carola när ni blir förkylda , gör egen juice på apelsiner , morötter , äpplen massa färsk ingefära å några chili flarn , ingefäran gör susen

    Carola: åhhh vad gott det lät! Ska provas:)

  2. Ulle

    Läser din blogg o tycker den är kanonbra!!!! Är det något jag inte gillar. So what! Alla tycker vi olika, fattar inte hur någon kan skriva knäppa saker? Varför slutar de inte bara att läsa? Saknar dina inlägg de dagar du inte skriver.

  3. miah

    Sorgligt som en del skriver, men kan du inte ta bort dem som skriver elakt/onödiga kommentarer? vore ju bäst att bara typ blocka dem om det gick, ingen som blir glad av att läsa såna tykna kommentarer…. get a life and get the hell out of carolas!!!! har lagt ner att läsa flera bloggar som jag inte håller med eller tycker har konstiga åsikter, inte 17 behöver man lägga sig i bloggerskans sätt att skriva, skapa en egen blogg ist! Ett sant nöje att läsa dina inlägg är det Carola annars skulle vi väl inte vara kvar år efter år:-))

  4. Mimmi

    Tycker din blogg är helt kanon! Fattar inte hur du får ihop allt o att du ibland spyr galla är helt normalt! Fortsätt skriva, jag fortsätter läsa o blir imponerad o inspirerad!!!! Lycka till!!!

  5. Maria

    ” Nu till annat, till er andra som är normala i huvudet ♥ ”
    ” Carola : seriöst, jag fattar inte vad du menar? Vad är fel? ”

    Carola: vad har det med hybris att göra?? Tar du åt dig måntro? Det bör du göra.

  6. Mona

    Men för FAN (för att likna Dig) ursäkta felstavningen! Madam Perfekt, haha vi fattar varför han……

    Carola: japp han drog för att han var dålig på att stava.. 😉 och jag påpekade det.. Jättetroligt verkligen 🙂
    Och jättesnäll kommentar.. Verkligen 😉

    1. Pernilla

      Är du på riktigt?? Är du vuxen? Och vilka är vi som fattar och vad är det ni fattar? Låt bli att läsa Carolas blogg. Svårare än så är det inte.

  7. Anna

    Jag gillar dig Carola och din blogg. Har följt dig i åratal. Men jag kan hålla med ovan att det är ok att inte tycka lika och rätten att uttrycka den är viktigt. Men det är lika viktigt att uttrycka sig schysst.
    De flesta tycker ju som du-du har en hejarklack som följer dig så nog är det normalt att det finns avikande åsikter.

  8. Mona

    Åh, bara hybris, o ja möter Dig gärna kära Carola, Fagerstavägen 17 A, Norbberg. See you!

    Carola: tror du får googla hybris först och sen stava Norberg rätt, sen kommer jag 🙂
    Lite sånt här jag menar…

  9. Anna-Karin mamma till 3

    Skriv precis som du gör. Har alltid älskat din blogg och är så härligt att följa er. Det kommer gå toppen på Hola Folkhögskola. Tänkte söka samma med glömdes bort. Synd annars hade vi setts där och det hade varit superkul 🙂 Jag kommer ifrån Kramfors och har vårt fritidshus bara en bit från skolan så jag vet att du kommer få det jättemys där. Lycka till och fortsätt precis som du är. Surisarna kan hitta andra forum. Kram kram

  10. Mona

    ”det var inget särskilt med just de kommentarerna, absolut inte, helt rätt” Men ser Du inte, hör Du inte hur fel det är? Alltså jag är inget tro0ll, kan möta Dig vilken dag som helst, bara säg till så kommer jag, lovar.

    Carola : seriöst, jag fattar inte vad du menar? Vad är fel?

  11. Caroline

    Har haft tele2 förut men kommer inte att ha det igen. Ohjälpsam och otrevlig kundtjänst tycker jag. Har 3 nu och är nöjd.
    Tycker kundtjänsten funkar bra och har alltid fått hjälp på bästa sätt.

    Man kan tydligen inte lita på större seriösa företag som man tror att man ska kunna göra. Det sämsta jag har gjort är att köpa en barnvagn hos jollyroom.se Har aldrig varit med om värre kundstjänst!
    Får inte skicka tillbaka en vagn som är både trasig och har brister och få pengarna tillbaka!!!
    Aldrig mer Jollyroom!

  12. Mona

    Men ge Er, snälla! Jag kan inte se några ”elaka” kommentarer ang telefonerna. Bara egna reflektioner o råd hur man kan/ska agera. Snälla Carola drabbas inte av den hybris som andra bloggare får så fort någon tycker till. Vi är människor, vi tycker olika, det är OK! Det jag fått lära mig är att vi är alla olika men vi är lika mycket värda! Hoppas att det även gäller de som inte håller med Dig i allt, för så är det, vi tycker olika. Ska vi inte få ge uttryck då, eller? Enklast vore ju i så fall att stänga av kommentarerna.

    Carola: det var inget särskilt med just de kommentarerna, absolut inte, helt rätt. Men det du inte ser är att det alltid kommer kommentarer från samma människor och de är alltid skrivna på ett väldigt tråkigt vis. Alltid missförstå med flit för att kunna skriva något negativt.
    Ofta med olika nick vilket i sig är löjligt!
    Om du läste det inlägg du just kommenterat skrev jag att jag inte vill stänga av kommentarerna. Och det ska inte heller behövas. Så är det bara. Man ska fan inte bräka ur sig nåt anonymt om man inte skulle säga exakt samma sak på Ica när vi ses Irl .
    Jag älskar olika! Det berikar:) men även jag måste ju respekteras i min åsikt:) precis som jag respekterar andra. Som jag åxå skrev vill jag inte ändra folks åsikter bara försöka förklara min, speciellt när jag ser att folk inte fattar, drar fel slutsatser eller gör en egen hittepå variant av mina ord . Jag tror inte att någon vill missförstås 🙂
    🙂

    1. Vi

      Om kommentarer om att inga är dumma:
      ”har alltid tyckt du vart en smart kvinna och jag beundrar dig för hur du hanterar skilsmässan det är inte lätt att bli lämnad och på det viset
      har själv varit med om det….

      MEN detta inlägget alltså förlåt men hur dum får man bli?? tror du på allvar att försäljare glatt tänker upplysa dig om såna ”trista” saker som uppsägningstid låst telefon extrakostnader m.m NEJ det det gör dom aldrig för det enda dom vill är att sälja skiten till dig…
      och grattis du gick rakt i fällan ”

      Nähä? Inga dumma, elaka kommentarer? Vad var då denna?

      Carolas blogg är en vardagsblogg som skiljer sig från de flesta. En härlig blandning av allt tänkbart strul, en massa kärlek och funderingar kring det mesta. Den här bloggen har allt! Den ger glädje, den ger funderingar. Att hacka, bara för hackandes skull, säger allt om skribenten i fråga.

  13. atina med fyra

    Hej!
    Ta fram ”nättrollen” i solen då spricker dom.

    Gör ett inlägg – varsågod troll här får ni synas
    kopiera några elaka inlägg med namn, kanske även ip adress

    i värsta fall anmäl

    Fortsätt orka Carola – du äger

    Carola: hm.. Tja 😉

  14. Elle med 3

    Måste bara inflika hur fantastisk du är som roddar allt med barn, hus, pluggande och delar med dig till oss läsare! En sann inspiration! Ha en skön helg och en rolig skolstart! Kram

  15. Helahea

    Visst är det skit när inte serierna är på de tider o kanaler som de alltid varit!
    Jag har också missat nu ….
    Tror att en del av alla kommentarer här inne mest är för att få uppmärksamhet.
    Tyvärr vill vissa människor skapa debatt om ALLT!
    Tycker vi gör rätt i att SKRATTA åt eländet ☺️☺️☺️

  16. Kari Nordmann

    Hei fra en nattuggle i Oslo! Jag har retat mig på det samma när det gäller fyran. Rätt som det är upptäcker man att ett program har försvunnit för att sändas på en annan kanal. Och vi har bara TV4 på kabel i Norge! By the way: Jag har aldrig förstått dom som måste korrigera allt som sägs och skrivs. Du är inte den ända som blir påhoppad. Dom hoppar på varandra och fanden og hans oldemor, som vi säger i Norge. Klem!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting