Tips

Små tips ForLife:) och Ensak

Jag får massa mail, och jag hinner ibland inte alls med, men försöker i alla fall.

Ibland är det saker som jag tycker att jag kan puffa lite extra för, som detta tex:

Jag kopierar: ForLife som drivs av företaget Helpers Alliance Sweden AB (Org.nr. 556915-7174) är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning.

 

ForLife säljer bland annat mobilskal

forlife

Och nu även armband och halsband med tanken att man ska kunna ha sin ICE ( in case of emergency, alltså typ sin närmaste som man kontaktar om något skulle hända en) så att räddningspersonal enkelt kan se det. Många lägger ju in det i sin mobil, men sen skyddar man telefonen med en kod….

forlife

Jag tycker det är en väldigt smart idé 🙂 Kanske en julklapp till nån äldre släkting? Finns för barn med:)

Försäljningen sker till förmån för Cancerfonden.

Ni hittar ForLife här

 

Sen fick jag ett jättegulligt mail från en kille som heter Rickard, som har startat en ny köp och säljsajt, som heter Ensak.se . Den är alldeles nystartad och han bad så fint om lite hjälp om att få dit folk, så ni kan väl kika dit om ni vill, och kanske hittar ni något bra, eller så säljer ni nåt, det är helt kostnadsfritt och 10% av intäkterna går till välgörenhet.

ensak.se

Det var dagens små tips:)

Nu ska jag sova!

Natti natti:)

 

Kommentarer

 1. Frida

  Säg till Ricard att han måste ta bort decimalerna på priserna på sin sida. Ören behöver med andra ord inte synas. Ingen kommer ändå casha 50 öre. Plus förvirrande och ser fel ut och irriterande. Bara hett tips till din kompis:-)

  Carola: Ingen kompis, bara en kille som skrev ett gullig mail och bad om hjälp:) Säg det till honom själv:)

 2. Anna

  Klart man spekulerar när C berättar att ngt hänt….

  Om han vill ha huset säger jag bara FY FAN VILKEN USEL LITEN MÄNNISKA.Bryr han sig inte om sina barns boende? Han skiter i att C tar hand om barnendygnet runt han vill beröva dem sin enda fasta punkt i tillvaron USELT USELT.Fy fan hur kan en förälder sänka sig så lågt.

  Carola jag känner verkligen för dig. Och för kvinnor som gör sina medsystrar så illa säger jag bara SKÄMS PÅ DIG.

  Carola: Jo han vill ha huset, eller pengarna för det…men det var inte just det som det gällde nu. Men jag håller med dig, en usel liten människa.

 3. Helena

  Misstänker att Perra vill ha sin hälft av huset…och vet du, jag tycker du ska försöka lösa den frågan, försöka hitta något annat till dig och barnen..ja svårt jag förstår det..men att sitta som hans gisslan i detta år ut och år in mår varken du eller barnen bra av. Han kommer inte att ändra sig Carola, han kommer att straffas i form av uteblivna relationer men inte mer än så…jag tror att du och barnen kan få det bättre om du löser bostadsfrågan alltså, det bara måste gå. All kärlek till fina dig och alla fina barnen.

  1. My

   Tyvärr har du rätt, lagen är ju på hans sida och så länge den inte ändras så är det ju som det är hur än många som hamnar i kläm i enskilda familjesituationer…har själv drabbats av den lagen i min skilsmässa. 🙁 Detta visar att alla bör skriva tydliga äktenskapsförord när man ingår äktenskap hur än kära man är då, ibland övergår de rosa molnen till en stor käftsmäll i stället…..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting