Allmänt

Haha, sorry, men tävla om Familjepaket till Paddington då:)

Jag hade förinställt inlägget om Londontävlingen, och missat lite i NÄR, och så glömde jag såklart bort det.

Trist att ni missade, det var inte min mening, förlåt ♥

Men 😉 Håll koll på Loppi så missar ni inget även om jag är lite förvirrad;)

 

Nu ska jag genast gottgöra er genom att tala om att nu kan ni tävla om ett Familjepaket till själva filmen Paddington:)

 

Paddington_poster3_hr-724x1024

Så här:

 

Nu kommer nya filmen om allas vår Paddington ut och du har nu chansen att vinna ett familjepaket! I samarbete med SF tävlar Loppi nu ut 5 st olika paket!

1:a pris (värde ca. 1700 kr) : 4 biobiljetter till Paddington, silversmycke från Kalas, Paddington plyschbjörn, klocka, bok.

2:a pris (värde ca. 500 kr): 2 biobiljetter till Paddington, Paddington lunchväska (värde 60 kr), vattenflaska (värde 60kr), regnrock

3-5:e pris (värde ca. 300 kr): 2 biobiljetter till Paddington

 

Skärmavbild-2015-01-09-kl.-15.42.18

Fint som snus 🙂

Filmen handlar alltså om den lilla söta goa björnen Paddington, som en dag hittas av en familj på Paddington station i London.

Runt halsen har han en lapp där det står ”Snälla ta hand om den här björnen” och familjen har lite delade meningar om huruvida de verkligen ska göra det.

Givetvis tar de med honom hem, och det medför både glädje och en hel del trubbel;) Det är inte helt lätt att ta hand om en björn och det är inte heller helt lätt att vara en björn som tas om hand i ett hem:)

Se trailern här Paddington 🙂

 

Tävlar gör ni inte här på min sida, utan ni går till Loppi, 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing