me&i

me&i kick-off

Hej!

Jag är inte van vi det det här att inte vara hemma, helt klart, jag blir så trött:)

Det är samma visa när jag åker till skolan, men då lär jag ju mig massor….iofs har jag fått lära mig väldigt mycket nu i helgen med, så det kanske inte är så konstigt.

Jag har ju varit på me&i kickoff nu i helgen, och det är för mig en stor ära att få vara delaktig i det här, om än som bloggare och inte säljare, för vilka tjejer det finns inom denna verksamhet. Fantastiska människor ♥

 

Jag packade min väska och åkte härifrån vid halv tolv på lördagen, först buss till stan, sen tåg till Stockholm. Där mötte jag upp Sofie och efter en stund kom även Johanna med sin lilla dotter, Olivia.

Vi åt lunch på ett hak på stationen…och det förtjänar inga direkta lovord, vare sig i service eller mat;) men bukfylla iaf.

Sen överlät Johanna och jag ledningen på Sofie som är Stockholmsböna, om än numera utflyttat på landet, och hon guidade oss tryggt och säkert hela vägen fram till Lidingö, där vi checkade in på hotellet. Vid bussen träffade vi på Malin och Linne, en glad bebis:)

Flera tjejer anslöt, bland annat min ena roomie Jenny tillsammans med  Fnulan, som delade rum med Bambi.

Vi gick upp på rummen med våra väskor, och sen ner för att fynda lite kläder från föregående kollektion, och där hittade vi på Therese åxå minsann.

meandi

Det blir trångt när runt 200 tjejer ska fynda:) men det kändes inte som nån cat-fight, utan mer gemytligt.

Therese har skrivit böcker, bland annat denna:

Therese alven

Jag har bläddrat i den, eller försöker bläddra men fastnar hela tiden på något jag måste kolla lite mer på:) en riktigt bra träningsbok med fokus på att kunna träna och må bra ihop med sin familj. Det finns övningar man kan använda sin bebis som vikt;) och övningar man enkelt kan göra i lekparken medan ungarna leker, och även tips på hur man tränar ihop med sin lite äldre unge, upp till ca 12 år. Jag gillar ju sånt här, att kunna få till träning i vardagen tillsammans med ungarna. Dels för att det underlättar att få tid till träningen, men även för att det är viktigt att ungar får in rörelse, kost och motion som ett naturligt inslag i sin vardag. Jag ska kika lite närmare när jag får tid, men tror att den här boken kan funka som en del av kurslitteraturen till den stora uppgiften som ska göras i Hälsocoach utbildningen nu:)

 

Nåväl, vi fyndade, drack kaffe, snackade och fyndade lite till:) innan vi gick upp en stund på våra rum för att fixa oss inför kvällen, det är stor skillnad på att ”fixa sig” som mamma och som tonåring kan man ju lugnt säga;) Tjejerna hemma tar typ en dag på sig, medan vi bloggmammor kammade håret och dök ner en sekund i sminkväskan – klart 🙂

Sen träffades vi alla bloggare inne hos Marita, a.k.a bossen:) och drack lite bubbel och snackade, och fick se lite av den nya kollektionen….ahhh, det är en speciell känsla att få se något stort före alla andra, det kändes väldigt UTVALT 🙂

Jag kan bara säga som så om vårens me&i kollektion – Jag skulle lugnt kunna ha ALLT. Det finns på riktigt inte ett enda plagg som jag tycker var direkt tråkigt eller fult. Givetvis finns det plagg som inte är jag, en jumpsuit till exempel, det tillhör för mig kategorin ”Sånt jag inte tar på mig” men det är vansinnigt snyggt på alla andra.

Patricia blev jätteförtjust i den när jag visade bilder sen:)

Så småningom blev det dags för middag och vi tog oss ner till lokalen där det var fullt av tjejer redan, totalt i lokalen var det en och annan bebispojke, samt en manlig fotograf, fina Samuel som underhöll, och en äkta make, eller de kanske lever i synd vad vet jag 😉 samt möjligen några servitörer, annars enbart tjejer:)

Stämningen blir väldigt enkel på nåt vis när det bara är tjejer, ingen är ute efter att jaga reda på en man, det är inga urringningar ner till knävecken, ingen rivalitet utan bara skratt och glam. Det var fotografering, och me&i hade fixat dit ett sånt här fotobås, ni vet, där det kommer ut sådana här:

fotobås

Man kan trycka in sig hur många som helst i en sån här automat, eller man kan åtminstone försöka, vilket många gjorde under kvällen;) Välbesökt kan man lugnt säga. Väldigt mycket snabbare än på den tiden när man var hänvisad till sådana för att ta kort till pass och busskort osv, då fick man ju vänta en evighet, nu hann man knappt komma ut så låg bilderna och väntade.

Samuel är fantastiskt duktig ( och väldigt skäggig, hehe) och lyckas alltid få upp massor av tjejer på scenen med hjälp av tävlingar:)

kmei-26Bilden har jag snott från Fnulan

meandi

Bambi och Fnulan.

meandi

Sofie och Therese

Efter ett antal timmar, massa snack och härligt häng med tjejerna, så var det dags att dra sig mot rummet. Mina roomies var ju av den kvällströtta sorten, och hade lämnat festen tidigare än mig, så jag visste att de låg och sov, och tanken var att smyga in. Men dörrkortet hade minsann kodat av sig, (det hände en av tjejerna åxå tidigare under dagen,och berodde alltså inte på för mycket vin under kragen…)  så jag stod där utanför och funderade, att knacka på och väcka dem tog emot. Men till sist knackade jag försiktigt, och tänkte att jag får väl gå ner i receptionen och fixa, men Therese kom och öppnade på en sekund. Småbarnsmammor har ett sjätte sinne och vaknar av minsta lilla;)

Jag försökte sen var tyst som en mus när jag gjorde mig klar, men eftersom hotell nu förtiden har en fäbless för glas in till toaletten så blir det ju ljust i hela rummet när man tänder där inne…Jag fattar inte hur de tänker?

Efter en stunds surfande, klockan var ju ändå bara drygt midnatt;) så somnade jag, och sov sådär. Inte hemma, ni vet hur det är;)

 

Vaknade på morgonen av att Therese smög iväg till gymmet, jag sa ju det – morgonpigga rackare:) och sen slumrade jag vidare för att vakna av att Jenny gick upp, och sen tjoade Therese på mig att vakna, helt enligt mitt eget önskemål. Klockan var …eh…tidigt;) kanske 8? halv nio?

Upp, duscha, och så småningom frukost!

Utan att klaga, vill bara konstatera det;) så var det en rätt halvdan frukost för att vara hotellfrulle. Men eftersom jag är rätt så ensidig så var jag ändå nöjd med min yoghurt och en smörgås, men alltså…jag ville ju ha croissanter! Det är ju det bästa med att äta på hotell:) Kan vara så att jag missade dem…:)?

Efter uppäten frukost så gick vi och packade ihop oss från rummet, för att sen checka ut, och ställa våra väskor i samlingssalen, och SEN….sen var det äntligen ÄNTLIGEN dags!

 

Alla säljare, alla coacher, alla bloggare….alla samlades och förväntan var hög, för nu skulle nya kollektionen presenteras. Först lite bakgrund, så pratade Marita, och Helen, grundare och designer, och Camilla som gör alla de fina printen,

meandi vi fick veta hur det går till att ta fram en kollektion, in i alla små detaljer. Hur det kan strula med ett färgbad, eller hur de kan skicka printbilder fram och tillbaka för att efter tusen vändor få till det exakt som de vill.

Och så visades då kläderna upp:)

meandi

Så här på en klädställning ser de ju sådär halvroliga ut…men vilken lycka då att de hade modevisning:)

Jag var svårt imponerad av de snygga, coola tjejerna som mannekängade, inget de gör till vardags tydligen, men ack så bra de gjorde det ♥

En ”liten svart klänning” och ett par svinsnygga jeansshorts, plus en snygg tröja, som jag numera är ägare till:)

meandi

 

Kjolen!! Den blå tröjan är åxå den MIN! Love it:)  Den randiga toppen kommer absolut bli min,tror jag, måste fundera om jag blir prillig i huvudet av ränderna, men den är så snygg.. och så shortsen igen.

 

meandi

 

DEN lilla svarta! Fy farao vad snygg den är! Det är ju skitsvårt att fota i bara lampsken, och svart är ju alltid svårt att få fram detaljer på, men alltså denna är verkligen ursnygg. På ALLA.

 

meandi

 

Två klänningar till, den grå i lite sweatshirtmaterial, och den rosa mönstrade med litet skärp som valfritt tillbehör, inga hällor är fastsydda på klänningen så man väljer hur, var och om man vill ha skärp.

 

meandi

 

En annan bild på en liten svart, och så jumpsuiten, så snygg, men så inte för mig.

meandi

Barnens visades upp på bilder, och som sagt, allt är fint. Bra budskap på denna hoodie!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA meandiOch hur fin är inte byxan med äpple och mask på benet….!

Detta är såklart inte alla kläder, utan bara en liten del.

Kollektionen släpps på onsdag 28 januari, och då hoppas jag att ni kikar in hos me&i för riktiga bilder, och sen kan ni leta reda på en säljare nära er och boka visning.

Jag kommer givetvis ha en, och vill ni komma, så är det bara att höra av er! På allvar, det är superkul, förra gången kom en av er bloggläsare, och hon lever än:)

 

Vi bloggare, de flesta av oss, tackade så mycket för oss efter lunch, och for hemåt, medan säljarna fick massa härlig info om ditt och datt, tips och tricks:)

Det tog drygt två timmar innan jag var hemma, buss, tunnelbana,tåg,buss…och jag hann med att somna lite på tåget och sen dricka en kaffe hemma på stationen för jag missade bussen precis. 20 minuters väntetid.

När jag klev av hemma och traskade med den inte allt för lättkörda resväskan gällande snömodd så kände jag hur det klickade till av längtan efter ungarna. Det är inte klokt, men jag saknar dem om de inte är i närheten. Att sova borta en natt är tillräckligt för att påminna mig om hur mycket jag älskar dem allihopa. ♥

Huset var alldeles tyst när jag klev in i hallen, och med alldeles tyst menar jag precis det. Inte ett ljud. Klockan var ju bara drygt fyra…? Men jag smög in och i vardagsrummet satt de och kikade på film, tätt ihop under filtar.

Mysigt!

De fick sina kläder, och Trixie har på sig två plagg ur vårkollektionen, en härligt illgul tröja och snygga svarta baggy brallor

meandiDetta hade hon i skolan idag 🙂

Jordan ville inte prova, men kunde hålla sin önskade tröja framför sig:

meandi

Baksidan

Framsidan

meandi

Så fin:) Både tröja och unge;)

Som jag sa så har jag dessa i min ägo, och som jag trivs i båda!

meandi

Jag är skittrött och Lovelia fotar, så jag har bilder där jag både skelar och är vindögd, och betydligt mer dubbelhakor och pösmagar;) ni får leva med det, kolla på toppen !

Och den rosa:

meandi

Såhär ska jag fotas i fortsättningen, jag ser rätt rakryggad, smal i midjan och lite bredaxlad ut:) Plus att man kan skela bäst man vill.

Det här ankaret är på ryggen av Trixies t-shirt åxå.

 

Nå, vad tycker ni??

Ni är bland de första att få se de här nyheterna:)

Visst är de fina? Inga bilder kan göra de här kläderna rättvisa, men jag ska kika och kolla om inte mina bloggkollegor, tillika proffsfotografer har fått till några bra bilder, ni gör klokt i att klicka på tjejernas länkar, för de har andra och säkert bättre bilder:)

 

Nu ska jag sova!!

Jag lade mig 23.23 igår, och somnade väl 23.24, väldigt tidigt för att vara jag:) men nu är klockan som vanligt mycket…

Jaja:)

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

 1. nicke

  ok jag testa en 2015 wv buss var grym köra sån borde du ha då får ha wv reklam på din sida haha så kan du bli sponsrad en viss %

  men är din dyr i skatt ?

 2. nicke

  hur går med aut lådan i bussen det är vinter än har den jävlas något än jan feb 2015

  Carola: Den har skött sig, ta i trä. Det borrades ett hål i den så ev vatten som kommer in där rinner ut:)Pratade med en kompis som är wv-meck och han hade full koll på att det kunde komma in vatten där, något som de på den andra märkesverkstaden inte hade en aning om…morr. Men den går väl på övertid, dock med nya däck:)

 3. nicke

  där du sitter ner med rosa tröjan pg du är smal o bra former ser forfarande ut som du skulle vara 20 år du har en förmåga ser ung ut

 4. Johanna Andersson

  Tack för senast. Olivia höll sig vaken hela vägen hem, men fick vara hemma från dagis på måndagen. Hon tog sovmorgon till halv 9, vilket hon inte gjorde i söndags. hehe

  Den där pirayatröjan är allt bra charmig!!
  Har oxå många många favoritplagg kan jag säga.

  kram

  Carola: Tack själv, och det är en fantastisk liten unge du har där:)

 5. Catarina i Piteå

  Ljuset var ju tyvärr inte det bästa i lokalen men det är alltid så otroligt trevligt att se den nya kollektionen.
  Precis den outfiten som hon har på sig med den blå tröjan och blåvågiga kjolen är än så länge min favorit. Dottern har valt sina favoriter idag. (Ska blogga om det imorgon när kollektionen är officiell.)

  Kul att du tog dig iväg till kickoffen. Jag hade tänkt komma fram och säga hej men jag var bara där på söndagen och hann inte riktigt. 🙂

  Carola: Ja så mycket fint 🙂 Vi har ju tillåtelse att blogga /instagramma osv from söndag kväll, måste bara tillägga så ingen blir sur:)
  Förstår att du inte hann, jag hann knappt tänka på hela dagen:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing