me&i

Idag släpps me&i nyheter!

Vi som är bloggvänner med me&I har fått se de här nyheterna lite innan, och som jag har velat visa allt och alla, för alltså, helt ärligt, det är så fina kläder!

Eftersom vi skulle kunna visa er så fick vi hem lite, och vad sägs om denna:

meandi

 

Den var tänkt till Jordan, men han spelade spel och ville inte prova så då kom lillebrorsan och snodde den, och jag kommer garanterat köpa en till den elfte mars när jag har en me&i visning hemma:)

Det här printer talar av någon anledning direkt till mig, Jag vet inte vad det är, för åka båt är INTE min grej, jag blir sjösjuk, och skulle nog dö om nån satte mig på en fiskebåt, för att inte tala om en ubåt…där kickar klaustrofobin in:)

Men visst är den helt supersnygg?

Hade jag en liten kille eller tjej så hade jag skaffat denna med:

meandi

Jag gillar de här bodyna med halvlånga ben, tycker de är jättegulliga och praktiska.

Kommer mer….den här maxiklänningen vet jag att många av bloggvännerna klickade hem, och jag ska nog titta lite extra noga på den jag med, och den rosa t-shirten….det syns inte på bilden men den rosa är perfekt.  Den ska jag ha, så är det bara:)

meandi

Mamma kan matcha valfritt barn med denna t-shirt, har en fint print på baksidan, och mor och dotter kan även matcha i den vågiga rosarödagula klänningen. Den rosa med hjärtan vågar jag knappt visa tjejerna för då måste jag köpa tre stycken:)

Jag gillade vårkollektionen, det är ingen hemlighet, och jag tänkte att det är svårt att toppa det, men dessa nyheter är ju helt fantastiska. Det kommer ÄNNU ett nyhetssläpp i april eller maj, maj är det nog…så nu har jag extremt höga förväntningar på det:)

Den här kjolen kommer idag åxå, det är en superdålig bild,men den är kakifärgad, och helt underbar, den kommer jag bo i hela sommaren:)

meandiSå här ser den ut, lite mindre mörk:)

meandi

Ja, jag gillar nog alla nyheter faktiskt, vad tycker ni?

HIttar ni nån favorit?

bloggvän_news_SS15_sv

 

Detkommerblisådyrtpåonsdag:)Men jag har ju en konfirmation i maj som man ”måste” skaffa kläder till eller hur:)

Blir ni sugna på kläderna, och vill ha en visning, klicka in på hemsidan me&i så hittar ni närmaste värdinna som gärna kommer hem till er och visar:)

 

 

 

Kommentarer

 1. Annelie

  Jätte fina kläder i vårens kollektion .
  Finns det fortfarande platser kvar på visningen hemma hos dig nästa vecka ??
  Det är ju n åt helt annat att se kläderna i verkligheten och få klämma och känna lite =)

 2. Malin

  Hej Miniiin!

  Det är 0 fel på din son 🙂 Det är ju förmodligen bara enkelt för honom att behålla blöjan(mer tid åt lek, mindre åt pottan/toa) Jag sa som du föreslog ”blöjorna är slut” så om du behöver kissa âr det toaletten som gäller, tror min dotter bara hade 3 olyckor innan hon förstod vad som gällde. Överdriv med beröm i början!

 3. Hanne

  Ååh, fiskebåts-tishan ska jag beställa till min 3-årige son. Så fin! Passar utmärkt även med tanke på att hans farfar tillika stora idol arbetat som fiskare.

 4. Miniiin

  Woow vilka snygga kläder! Så jäkla fräcka!
  Jag har en fråga angående blöjbarn, jag har en liten kille på 3,5 år som går på dagis och han är bland dem älsta barnen på hans avdelning och det är bara han som använder blöja nu har hans fröknar börjat fråga hur det går med pott träning mm, dem börjar antyda att han är förstör, men saken är den att han är inte ett dugg intresserad av att sluta med blöja, hur går man tillväga? Tror du att det är något fel på honom? Han har varit tidig i allt annat som gå prata mm. Ska man bara ta sista blöjan och säga att dem är slut? Är helt förvirrad vill ju bara hans bästa… Hur har det gått med Jamie och hans blöjor? Kan man tvinga ett barn till att använda toa? Är ju rädd att han aldrig slutar med blöja 🙁 hans kusin ville inte heller sluta med blöja men där visade det sig sedan att han hade autism men han var ju även väldigt sen med att gå mm :-/
  Kram från en vilsen mor <3

  1. Hanne

   Min dotter var nästan fyra år när hon tillslut slutade med blöja, i övrigt supertidigt med all utveckling. Precis fyllda fem kan hon till exempel både skriva och räkna enklare matematik. Vid varje utv. samtal på förskolan tyckte pedagogerna att vi behövde jobba med detta vilket vi gjorde på alla sätt vi kom på. På BVC tyckte de inte att det var något problem och att det skulle ordna sig när hon var redo. Det gjorde det också. Mitt råd är: har du förtroende för BVC så prata med dem.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing