Allmänt

Fast and Furious:)

Thats my middle name;)

Haha, nä, men jag gillar filmerna, och älskar Vin Diesel, och ja även Paul Walker-RIP.

Nu har ju den senaste filmen haft biopremiär så sexan kör alla filmerna och jag har nu kommit till film nummer fem. Missade trean, men har ju sett alla flera gånger, just femman har jag sett väldigt många gånger. Mycket stora killar med feta överarmar *nickar nöjt* 😉 (Dwayne Johnson+VinD)

Normalt är inte biljakter min grej, men jag tycker de är snyggt gjorda i de här filmerna, och jäklar så jag skulle vilja köra en av de där fartvidundren:) Antagligen skulle det gå aningens mer långsamt men vaddå..? 😉

Det är svårt att se cool ut i en folkabuss….kan jag meddela 😉

Nu funderar jag på att se den sista på bio, men risken är bara att jag får gå själv, så vi får se hur det blir med det.

 

Idag har solen visat sig från sin allra härligaste sida, jag har sagt det förr, men jag älskar den här årstiden och skulle inte för allt smör i Småland vilja vara utan de här nyckfulla vårdagarna, med ömsom svinkallt ömsom varmt. Det gör så gott i själen:)

Vi började dagen som alltid med kramkalas i sängen, Jamie är så gosig. Om han vaknar före mig, vilket händer på helgerna så kan han ligga och vänta på att jag ska vakna, eller så går han upp och kollar på Tv med syskonen, och så kikar han in till mig var tionde minut för att se om jag vaknat:) Då kommer han in och kryper ner och ska mysa, klappa på kinden och pussas. Han ligger och småpratar och är bara söt. I morse var jag vaken, jag hade krupit ner igen efter att ha skickat iväg syskon till skolan och låg och kollade mail osv, när han vaknade. Han sträckte på sig och så makade han sig närmare, kröp in under täcket och log, lade sig tillrätta på min arm och så gäspade han stort och kramades lite ♥

jamie

Godmorgon världen!!

Jag önskar att jag var en tusendel så pigg som Jamie…men jag får vakna på ett mysigt sätt ♥

morgontröttEfter en sån början på dagen så är det svårt att få en dålig dag, speciellt när solen skiner, och vi for iväg till kyrkis. Där träffade jag på en gammal bekanting från när Novalie gick på kyrkis ihop med hennes tjejer, nu var hon där med sina barnbarn:) Jag ser nya möjligheter att få hänga kvar där….;)

Efter fika och snack, så kom killarna ut igen och efter nån timme så åkte vi hemåt. Tanken var att vi bara skulle äta, och sen åka och handla, men Jordan och Jamie hade så roligt ute, och jag satt ju inte direkt illa till på en stol med en kopp kaffe och pratade med min sjuka syrra i telefon, så vi kom inte iväg.

solen i ögonen

Smulan gillar alltid att vara ute, men våren är helt klart en favorit även för henne, och Zlatan

IMG_5222 smulan

Så småningom kom ungarna hemramlande en efter en, och framåt femtiden så tog jag med mig Corrinda och Jamie och åkte iväg. Corrinda ska ju på läger i helgen och det ska badas, men plötsligt hade hon ingen bikini…stackars barn som köpte minst två nya förra året;) Men eftersom syrran sagt att de hade utförsäljning på Stadium som ska flytta, så tänkte jag att vi kan ju kolla.

Massor av folk, vi snackar LÅNG kö, och 75% på allt. Väldigt mycket vintersport, som snowboard och pjäxor, långfärdsskidor och golf/hockey/cykel kläder.

Vi hittade bikinis direkt, helt galna priser, 20 kr per del, ordinarie pris 199kr. Hon hittade sen shorts, och diverse andra grejor, och jag sprang på ett par converse i en storlek jag trodde skulle passa Novalie. Ordinarie pris på de är 699kr, och jag vägrar köpa sådana eftersom de är rätt kassa dojor. De håller inte bättre än schyssta kopior och de är inte direkt fotriktiga. Jag som har ont i mina hälar är rätt noga med sånt ( nuförtiden…..) Men med 75% off så köper jag dem:)

Summan avdragen rabatt är ju liksom rätt löjlig, men trevlig:)

stadium

Converse, bikini, två par shorts, ett linne, en annan tröja,en regnponcho, ett par handskar och nåt mer…? Men totalpriset mindre än vad skorna kostade normalt. Jag älskar att fynda:)

Jamie var, trots lång kö, säkert 20-30 minuters köande, go och glad och bara nöjd med att kolla runt.

 

Vi for vidare för att handla mat, och det var inte riktigt lika bra rea på den;) men okey då. Jag hittade ett paket blandfärs bland alla nötfärs och blev glad för det, jag tycker den är mycket godare nämligen.

En sväng på apoteket och så hem, där barnen ätit ravioli (urk) och jag stoppade i mig det sista av laxen mamma gjorde i påskas. Jamie svepte en tallrik ravioli och sen macka, han äter som en häst.

Corrinda hade matteläxa, och jag kan inte hjälpa henne, det känns inget vidare, men hon kämpade på, och Novalie satt bredvid och övade på geografi. Patricia förhörde dem båda sen, vilket teamwork va;) ♥

Småkillarna duschades av, och fixades, och sen var det sängdags, och Robinson. Och nu blev jag fan sur, för massa grejer ska man tydligen kolla på nätet…som vem som vinner tävlingar tex…vad är nu det för dumheter? Inte har jag varken tid eller lust att glo på datorn, plus tre dagar i veckan, shit jag har ett liv liksom;) Jaja, jag får väl missa det då, och hoppas att det inte bara är jag som ogillar det.

Och sen Fast and Furious 🙂

Nu är den slut, och jag ska hoppa i säng. I morgon är det fredag, redan, och jag ska få hem husvagnen:)

Den ska besiktas snart, och pappa vill kika på den lite innan. Ungarna kommer starta stora tjatkampanjen över att åka och campa, men det får dröja lite.

Sen ska jag skjutsa Corrinda och hennes kompisar till tåget, tror det var strax efter tolv de behövde åka, så jag lär ha att göra i morgon med:)

 

Nä, sova lite var det!

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. Anna Frida och Louise

    Hej!

    Vi är tre tjejer som just nu skriver vår c-uppsats på Högskolan i Jönköping. Vi ska undersöka svenska familjers attityder till att handla matvaror online. Om ni har en stund över, skulle vi bli otroligt glada och tacksamma om ni tog er tid att svara på vår undersökning som ni hittar via den här länken: https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6F5wBnEQZ8HkZp3

    Tack så mycket på förhand och sprid gärna länken till era familjevänner.

    Kram och tack för en bra blogg!
    Anna, Frida och Louise

  2. Carina H

    Hej
    Vill bara säga att jag gillar din blogg, jag får ett skratt nästan varje dag när du skriver,du skriver direkt från hjärtat. lycka till med husvagnen.
    Hälsn från Upplands Väsby

  3. Birgitta S

    Hej!
    Instämmer vem har tid o lust att även kolla på nätet? en sak att man kan kolla där för att man inte haft möjlighet att se det när det sändes på tv men för att ha koll på allt??? surt
    Hälsningar Birgitta S

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting