Husvagnen

Fredag hela veckan?

Det känns lite som det iaf, jag tycker den här veckan gick rasande snabbt! Det beror ju på den lediga måndagen såklart, och det är härligt.

Helgen kommer ramla förbi minst lika snabbt det vet jag ju, och jag har försökt pressa in allt vi vill göra, få se om schemat håller;) I morgon ska vi försöka oss på en liten enkel utflykt, sen behöver vi till diverse affärer, bland annat en husvagnsbutik av något slag. Eller ha tag i nån bra mekaniker iaf.

Söndag ska Lovelia och Trixie ha genrep inför våruppvisningen de har med sina gympagrupper, och eftersom Trixie bytt grupp så de går i olika nu, så blev det en hel massa timmar på Fyrishov. Lovelia ska samlas 10.45, slut 11.45. Trixie samlas 12.30, och slut 13.45. Jättekul. Det enda de ska göra är att en gång gå in i stora hallen och köra lite plint och matta i grupp….och det ska ta hela dagen:) Jag brukar ”glömma bort” de här genrepen eftersom de verkligen inte känns nödvändiga, men nu är det omöjligt eftersom båda tjejerna har stenkoll..

Bara för att dagen ändå var uppbokad så bokade jag biobiljetter till Askungen kl 15.45. Lika bra att ta allt på en gång vetja;)

 

I kväll skrattade jag lite extra mycket åt Ack Värmeland, har ni sett det? Med Mia Skäringer bla. Det diskuterades barnnamn och då slängdes plötsligt Trixiebelle upp, och Hamlet. Jag har ju ingen Hamlet och har heller aldrig haft en tanke åt det hållet, men däremot är jag grymt skyldig till en Trixiebelle, om än uppdelat på två namn-Trixie Belle (Vera)

Uppdelningen är för att jag inte kunde bestämma mig, och velade ända in i sakristian på dopet, för att då dra till med att det fick bli två skilda namn, men tanken är ju att hon får välja vad hon vill kallas, och i början var det mest Trixiebelle, men sen blev det mer bara Trixie. Hon gillar sitt namn, och jag älskar det ♥

trixie-sunbeam1

Det här är en av anledningarna att jag har en Trixie, Familjen Flax minsting, som älskar solstrålarna och sin nalle. Även min unge älskar solen och har en nalle hon inte kan sova utan:)

 

Idag hade jag tänkt njuta av solen, men befann mig själv vid datorn hela dagen…hur är det ens möjligt? Men vissa saker tar tid, och då får till och med solen vänta:) Jag kom ut vid femtiden och då blåste det inte alls mysigt, så då gick jag in igen. Syrran kom lite senare och vi tog ner julbelysningen, det som var kvar, och inte hade blåst ner redan…och sen gick vi in och lagade tacos.

En extremt liten familjemiddag idag. Janelle och Simon hade annat för sig, Corrinda är på basketläger, och Robban var hos en kompis. Bara åtta tallrikar, och jättesvårt att räkna;) Men massor av köttfärs över till morgonens middag,det är kalas.

 

Mamma och pappa kom med husvagnen mitt på dagen, och jag backade ut min bil så vi sen kunde dra upp Pärlan på uppfarten. Den ska besiktas på måndag, och sen ska den få lite TLC, ett stödben är trasigt tex.

Jag älskar den där husvagnen!

husvagn

Den är så fin ♥ och vi har haft så mycket roligt i den, och även om den inte alls är tillräckligt stor för min familj, inte ens fast jag bara får med mig de små barnen, så gör det inget. Jag byter inte bort den ens mot den fränaste senaste modellen av en tvåvånings Kabe…( men jag kan ha två vagnar, hehe)

Finns det hjärtrum så finns det stjärterum ♥ och vi har det vi behöver i den – så långt ifrån lyx man kan komma, och jämfört med moderna vagnar står den sig slätt i konkurrens om typ det mesta, och jodå jag önskar visst att det fanns både det ena och det andra i den, men till syvende och sist, så älskar jag den här precis som den är:)

Håll en tumme för att den går igenom besiktningen och att den inte läcker in när det regnar osv:)

 

Nu ska jag hoppa i säng, ha en fin helg !

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Viktoria sjubarnsmamma

  Jag minns väl när vi pga vattenläcka bodde 6 pers i en liten husvagn på garageuppfarten. Efter ett antal månader svor jag på att inte bo i husvagn igen! Nu känns det faktiskt lockade, om jag hade fått in mig + sju barn 🙂 Sova ståendes då antar jag.

  1. familjenannorlunda

   Lösningen här är Tält:). Jag och Jamie och ibland nån mer har sovit i tält bakom, Superhärligt 🙂

 2. Lena S

  Vi hade en Polar från 70 talet , den var en stor favorit. En ägare innan oss, vi köpte den 2003 .
  Har inte den kvar men den var så full av nostalgi.Jag har campat med mina föräldrar sen jag var två år så allt fanns i den vagnen av minnen.Förstår dig verkligen.Sen tittade ju alla lite konstigt när man kom in på en camping bland alla nya fina vagnar. Men det bjöd vi gärna på. Ha en fin camping sommar o jag håller tummarna för besiktningen.

 3. Johanna

  Vet precis hur du menar med husvagnen. Har en liten halvskruttig flipper båt som jag Älskar. Den är inte snabb å flashig utan bara charmig. Älskar den å alla härliga minnen. Den är dessutom knallgul. Haha.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing