Allmänt

Shopping, skogen solen :)

Sitter i den skruttiga B-hallen på Fyrishov, det luktar snus, och saknas mängder av sittplatta på läktarstolarn?

Jag undviker gärna Fyrishov, hela stället inklusive äventyrsbadet, för det är så jäkla sunkigt. Slitet är en sak, men sunkigt och ofräscht en annan.

Men ibland måste  man hit och då handlar det oftast om att något av barnen ska göra något här. Idag ska Trixie och Lovelia förträna inför våruppvisningen som är nästa helg.

Det blir många timmar både idag och nästa vecka.

Jaja. Vi ska gå och dricka kaffe snart!

 

Igår skulle jag hämta ett paket och sen skulle vi på en liten utflykt, och tanken var att köpa skor åxå. Eftersom skopunken ligger vägg i vägg med stadium så kunde jag inte låta bli att kika in, fem ungar med och redo att prova skor- kan inte låta bli då:)

Jag köper sällan grejor till dem innan de har provat, speciellt inte de större, och speciellt inte skor. Men nu fyndade vi ännu mer med 75% rabatt:)

  

Vinterstövlar till Lovelia, Jordan, Jamie, vinterkängor till Trixie. Jordans Timberland var ord. Pris  999kr på och så dyra skor köper jag inte till barn som växer, det finns helt ok billigare. Lovelia och Jamie fick Sorell/sorrel ( stavas?) för 799kr styck. Trixies kängor, de svarta med lika snören kostade åxå 700kr. Lovelia hittade ett par converse, Trixie pumadojor och ett par gula nåt annat märke:) pris 500-700kr.

 Lite hjälmar, vi har ständig brist på sådana. Jag har dessutom aldrig fått in i huvudet att de ska ha hjälm vid pulkaåkning… Men nu kanske även mina ungar har hjälm i backen, och fräna sådana 😉

 

Plockade med lite fler regncapes ( plural på det ordet?? Capaer? Caper? Capes?) och reflexband och säkert nåt mer.

Slutsumma att betala blev runt 1500kr. Rabatten låg på 4500kr.

Det känns helt ok 🙂

Sen hämtade vi paket och köpte fika på Ikea innan vi, tillsammans med syrran gick en liten promenad till ” stora stenen ” i skogen där vi rände när vi var små, mest jag för vi sprang ifrån syrran 😉 och inte fick vi vara där heller för mamma..;)

Solen i ögonen= svårt att se kameran och alla ser rätt sura ut, men vi var glada:)

  

  

Vi kikade runt lite, och jag förvånad över hur MINA ungar kan vara såna stadsungar;) det här med att dela en bulle med en pinne det var väldigt på gränsen och helt galet:). Och att få lite smoothiekladd på fingrarna var så man kunde bryta ihop, vart skulle man tvätta sig???

Nä, det får bli mer skog framöver:)

Det handlar om de lite större ska väl tilläggas.

Jamie fick lite hjälp upp på stora stenen och sen satt han där med skräckblandad förtjusning 

  Han har ett par lackskor på sig ja. Tjejvarianten 🙂

Nej jag har inte gett honom dem utan han har själv rotat fram dem och älskar dem, turligt nog är de lite för små 🙂

De här hade ju kunnat sova vidare 

  Brrrr, myror i massor!

Men detta är oslagbart

  

Underbara våren ❤️

Nu fika!

Kommentarer

  1. Elli

    Hej
    Handlar deras pappa något till sina barn?
    Känns som han slipper hela ansvaret, får du underhåll av honom ? Helt galet annars.
    Kram på dig du e grym

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Menar du kläder edyl så är svaret nej . Jag brukar dock skicka över de dyra basketdojorna edyl till honom 😉 och eftersom han är det klassiska exemplet på nån som försöker köpa sina barn funkar det varje gång 😉
      Men till hans försvar så bidrar han stort till barnens försörjning, och det är jag tacksam för även om jag tycker det är en självklarhet. Den som går ska inte tjäna ekonomiskt på det, snarare tvärtom 😉
      Tack:)

  2. Emma

    Hej! Bara undrar varför han inte får ha tjejskor på sig? 🙂 varför försvarar du och ber om ursäkt för det? Klart han ska ha lackskor om han gillart!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha, jag är bara less på folk som tvärtemot dig tycker det är galet att killarna har tjejkläder:) så jag talade om att det var hans eget val. Jamie älskar syrrornas kläder och har ofta rosa, glitter och glamour och mig gör det inget:)
      De här skorna passade dock rätt taskigt ihop med resten av utstyrseln och dessutom med grälla strumpor i.. Inte fint;)

  3. mammalinda

    Grym rea 😀 Det är alltid trevligt! Jag har varit på Fyrishov några gånger men inte tänkt på att det är skitigt. Men man blundar väl för att slippa tänka på det kanske…
    Det är underbart med att vara i skogen! 🙂

  4. Tomas Karlström

    Roligt du lägger ut bilder Fina är dom med Ja nu väntar man på soliga fina dagar Men den
    verkar dröja Såg sädessärlan här idag efm är 1 v före här i år Ha en fn bra månda
    Sötnos

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting