Allmänt

Tävla med Ossoami på Instagram:)

Hej!

Igår satt jag hela dagen ( kändes det som) först på Fyrishov, och sen på bio, berättar mer om det ikväll.

Nu vill jag, i samarbete med Ossoami prova något för mig nytt, och det är en Instagramtävling!

Sociala medier exploderar, och det är så roligt att kunna använda alla dessa kanaler:)

( Har ni inte instagram, så skaffa, det är superkul, väldigt enkelt, och man kan dela med sig av sina vardagsbilder på ett kul sätt, och vill man så låser man sitt konto så bara ens vänner kan se:) Dock måste man ha det öppet om och när man tävlar, men sen kan man låsa det igen. Härligt med privacy)

Tävlingen är enkel, lägg upp er egen  favorit-vårbild på ditt/dina barn (som inte alls behöver ha Ossoami-kläder på sig) på Instagram och tagga denna bild #ossoamikids och #ossoamitävling + att man taggar en vän.

Sen är man med och tävlar om ett par valfria jeans från Ossami.

ossoami

Jordan och Jamie har varsitt par, och de älskar dem, så den plats man säkrast hittar de där byxorna på, om de inte sitter på själva gossen är:

ossoami

Jajamen i tvättkorgen 🙂 Tvättade säkert 30 gånger och lika fina som när de var sprillans nya:)

Ossoamibyxorna har corduradenim på framsidan av benen vilket ger tio ggr tåligare knän,det är de första tillverkarna  i världen som har detta på barnjeans det används annars mest i typ mc-kläder och uniformer, dvs kläder som måste tåls stryk deluxe:)  Ossoami ger ett års garanti mot hål på knäna, vilket för mig talar om vilken bra produkt det verkligen är!

Jag återkommer snart med en ordentlig recension efter att ha testat dem ett tag!

 

Tävlingen avslutas den 18/4, kl 22. och vinnare meddelas på Ossoamis instagram, som är ossoami, på min instagram som är carolawetterholm och kanske även här:)

 

Ni kan inte tävla här, utan alla bidrag måste gå via Instagram, och glöm inte tagga!

Ha en bra dag alla nu, och stort lycka till!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting