Allmänt

Clarion sign?

Hej på er stockholmare!

En snabb fråga, ni brukar alltid ge mig så bra råd när jag ska till Stocholm och har ångest över att inte hitta:)

Jag ska infinna mig på hotell Clarion sign. kl 9.30 på lördag, hur tar jag mig enklast dit?

Tåg? Pendel? Bil?

Jag har ju stor buss och får inte rum i p-hus… Och kan inte fickparkera:)

Hjälp 🙂

Kommentarer

 1. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

  Säger som övriga. Pendel och sedan promenad. Rekommenderar inte att ens tänka tanken på p-huset vid hotellet. Jag vågade mig på att köra in i Sthlm (första och sista gången), kom ner i p-huset och blev fast. Fick parkera på handikapp, rusa upp till hotellet och be parkeringsservice rädda mig (blev inte billigt). Vi ses på lördag.

 2. ingela25

  O ska du dit på lördag, vad kul att att äntligen får träffa dig i så fall. Men det ligger precis vid centralen har vi letat reda på.
  Mvh Ingela

 3. marlen

  Åk till centralen och gå ut vid Arlanda express. Sväng vänster utanför dörrarna , rakt fram hela tiden. Tar ca 5 min att gå. Jättelätt att hitta 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing