Allmänt

Idag har jag gjort nåt! Och en ansiktsmask:)

Allt har en första gång, och idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut:) Det är läskigt, och en av killarna jag pratade med idag undrade vad som var så läskigt då? Tja…man vet ju liksom vad man har, men inte vad man får:) Så enkelt är det, även om det man har är skrutt så vet man det, och är hemtam med det. Jag tänker inte berätta innan det är helt i lås, men en liten ledtråd är att killarna som är involverade har snygga kläder och luktar gott:) Allihopa;) Och lämnar sitt visitkort 😀 Bara sådär? Alla vill att jag ska ringa just dem…ibland känner man sig riktigt eftertraktad;)

Så, nog om det! Även fast det är vad jag ägnat hela dagen åt, så ska jag väl kunna hitta på något annat att babbla om. Igår sa jag att jag skrämt Jamie med en ansiktsmask…stackars lilla skrutt han såg helt förskräckt ut när jag kom där…;)

Jag provade den här som alla pratar om, och som mina tjejer använder så fort jag skaffar hem dem, så jag hinner aldrig med:)

The incredible face mask. Från May beauty

incredible face mask

Jag har sett den här på typ alla bloggar och instagramkonton och alla hyllar den. Jag som lägger ansiktsmask regelbundet ungefär vart 20 år;) har inte så stor koll på marknaden, men den här är väldigt omtyckt. Mina tjejer älskar den som sagt. Den tar bort orenheter och död hud, och består av djuphavslera. Jag har hört att det gör rätt ont att dra bort den, för den ska liksom dras av som ett plåster, och det säger ju sig självt att det känns, för man har ju lite småfjun i ansiktet. Lite skraj var jag allt, men tänkte att det går alltid att tvätta bort med varmt vatten om det är för illa;)

Man ska applicera den på ren och torr hud, så jag tvättade lite och torkade och så tog jag penseln som följer med och smetade på den. Lovelia stod intill och gapade:) Hon tyckte det var så märkligt att den var svart, och det kändes ju lite som att kleta på olja. Det svalkade rätt så skönt, men sen började det klia! O herre gud så det kliade, och jag skrynklade ihop hela ansiktet för att få lite kli;) Det funkade sådär, och Patricia och Corrinda som kom hem från sin promenad och skrattade åt mig sa att det inte alls brukar klia på dem, så det kanske är för att jag liksom aldrig gör rent riktigt på djupet..? Jag ska prova snart igen och inte vänta 20 år;)

maybeauty

Snyggare än någonsin, liksom 😉

Den ska sitta på en 40 minuter eller så, och jag glömde såklart bort tiden, för efter de första minutrarna kliade det inte längre, och jag satt och hängde framför datorn, men så kom jag ihåg att jag skulle ta bort den, och då var det bara att grimasera lite så liksom lossnade den som en mask, som man sen kunde dra av, Kändes som i Mission Impossible där de har olika ansiktsmasker, alltså helt olika utseenden,  när de drar av dem. Eller som Tele2 Frank, när han är förklädd till människa och drar av sig ansiktet för att visa sitt fårnylle:)

IMG_6632facemask

Det gjorde lite ont, men inte så farligt. Jag hade undvikit att kladda det i ögonbrynen och ut mot öronen där har jag en massa fjun, och när man lossade masken runt munnen och näsan var det bara ontskönt, sådär plågsamt härligt:) Jag rev av den snabbt från pannan och kinderna, som ett plåster, och blev såklart lite röd…och glömde ta en efterbild då. Men oj så rent och fräscht det kändes!

Nu gäller det att när jag beställer fler, lyckas smuggla undan några från tjejerna….;)

Vill ni åxå testa, så har jag i samarbete med MayBeauty fått en rabattkod: familjenfacemask30 på alla deras paket:)

Jag kan dock rekommendera att inte skrämma barnen utan förvarna dem innan ni kommer ut ur badrummet:)

 

Idag har Jamie varit pigg igen. Konstigt virus det här? Få se hur det fortsätter, men status just nu är lugnt. Vi får väl ta en hemmadag i morgon och krya på honom ordentligt. Igår klippte jag gräset, och Patricia satte ungarna på att rensa ogräs mellan stenplattorna, medan hon ryckte upp massor av ogräs i rabatterna, och sen sopade de delar av uppfarten åxå. Hela trädgården ser riktigt städad ut:) Jag skulle klättra upp och rensa hängrännan (igen!) men hann inte, och idag har jag pysslat med annat, så det får bli i morgon. Det samlas massa barr över där vattnet rinner ner i stupröret och sen rinner det över när det regnar, för det kommer ju så förbannat mkt regn på en gång hela tiden;) Det ligger ett nät där, så inte hela stupröret ska täppas igen, men det ramlar ner hur mkt tallbar som helst och de lägger sig som värsta bäverbygget där. Stegen ligger på sidan av huset i en ogräsrabatt, och det brukar sitta ett gäng äckelsniglar på den, så jag måste samla lite mod…brrr.

Nu ska jag gå och räkna in min ungskock, så här på sommaren så vet jag aldrig riktigt vart de är, de sover hos kompisar, eller i tält, eller i varandras rum, så den där lilla rundan på kvällen är nödvändig för att ha koll:)

Jodå, de talar om vart de ska, och de frågar om lov, men sen ska jag komma ihåg det åxå…;)

Jamie pratade i telefon med sin moster här omdagen ♥

JamieLilla filifjonken:)

I morgon ska jag försöka tvätta undan lite, och sen ta fram sommarkläderna!! Ja, det är galet men det har ju varit kallt ju, så de har klarat sig med de kläder de har året om, det är ju liksom kortbyxor över strumpbyxor nu förtiden;) och klänningar och kjolar är alltid framme, men det finns kartonger med  sommarkläder.

Måste försöka få fri passage i tvättstugan igen, den har sunkat igen, som vanligt;) och det här vädret och rättegången har satt sig på mitt humör, och jag har undvikit tvättstugan men nu var jag tvungen att gå och tvätta mina träningskläder…;)  och såg eländet. Jaha, bara att ta tag i det. Men inte nu, nu ska jag slösurfa lite och sen sova:)

 

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Karin

  Hej =)
  Tack för rabattkoden, nu har jag också beställt ett set med ansiktsmasker. Jag hoppas de är så bra som det låter på de som har provat dom =)
  Spännande med dina dater 😉 Jag gissar på att det handlar om något som du förhoppningsvis tar med dig alla nycklar till, när du åker ut för att någon annan ska ha umgänge…
  Kram från mig

 2. Carina H

  Tack för koden. har beställt igen. gjorde det en gång tidigare då din blogg kollega Mirka hade en erbjudande. visst kan det strama lite vid borttagning men man får ett baby face när man är klar. värt vartenda öre kan jag säga. så ni som inte provat tycker jag skall göra detta, ett bra tips.

 3. Nina

  Åh! Precis vad jag behöver! Tack för koden!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  1. Madde

   Eller så är det där bluf? Lyssnade på P1 imorse om ett företag som lurade folk att vara med i undersökningar och kunna få ut varor på andra ställen. Men istället blev man bunden att betala typ 400spänn till dom varje månad. Kanske inte ens är samma men jag kom att tänka på det nu.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing