Allmänt

Andre´:)

Det här med att ungarna skaffar sig pojkvänner som de sen gör slut med. ( ja, det kommer säkert flickvänner så småningom, men inte än) Det är inte okey nånstans ska jag be att få meddela:)

Båda de stora tjejerna har ju haft pojkvänner som funkat så fint i familjen, som blivit adopterade av barnen och som blivit upptagna som ”brorsor”. Patricia och Andre Zuniga var ju ett par i många månader, för att sen så småningom bestämma sig för att gå åt var sitt håll, av olika anledningar.

Jag  vet inte hur ni andra har det, men här flyttar liksom killarna in, och det tar inte jättelång tid innan jag räknar med dem i vardagen. Jag gillade Andre extra mycket eftersom han drack kaffe och jag plötsligt fick en fikakompis:) Och såklart för att han är en himla härlig och kul kille. Det blev ruskigt tomt när de inte längre hängde, och hela familjen saknade honom. Men bara för att de inte är ett par längre betyder ju inte att man slutar bry sig, och för mig så känns han lite som en son:) Han får leva med det helt enkelt, men det är vad man får stå ut med när man bott här mer eller mindre på heltid en lång period:)

Och eftersom jag då såklart är lite stolt över det han gör, och faktiskt tycker att han är riktigt jäkla duktig och att Sverige (till att börja med*s*) bör få ta del av hans musik, så kan jag inte låta bli att puffa för honom här lite nu och då. För ett tag sen så släppte han en ny låt, som heter Din jävla tjej. Och utan att jag är medveten om det, att det är hans låt alltså, så går jag ofta runt här med refrängen på hjärnan, den fastnar! Det är samma med ungarna, de minsta fattar inte att det är Andre, men låten sitter fast hos dem med:) Lika med de andra låtarna han släppt, de sitter som smäckar.

Vill ni få en låt på hjärnan? Varsågoda – Andre Zuniga:

 

Jamie tittade på videon nyss och tyckte det var jättekonstigt att det var fler Andre´;)

Låten finns överallt där låtar brukar finnas, så lägg till den i sommarlistan nu, och så ringer ni och önskar den på radio och sådär;)

 

Idag har det varit värsta tråkvädret! Bah. Jag har tvättat lite, pratat lite i telefon, fixat lite här, fixat lite där, ringt ännu fler samtal, och börjar väl få ordning på sånt där som jag legat efter med. Någorlunda i alla fall.

Vid ett tillfälle såg det så fint ut att jag en sekund funderade på att springa ut och sätta mig i solen  – men då började det regna igen;) Hur mkt regn finns det egentligen?

Framåt kvällen höll det uppe lite, men då drog jag iväg och tränade. Åh herregud vad jag tycker om att träna, och fy farao vad jag saknar det när det blir uppehåll. Nu var det en vecka sen, och det är inte ett dugg ok. I och för sig så var jag så otaggad som man kan vara, men bara vi började så var det kul! I morgon är det nytt pass:)

Mina kursare från Hola, eller två av dem har lagt till mig i nån utmaning om att träna 100 pass mellan midsommar och  jul…vinner man får man en massage, så det lockar såklart, men jag har inte fattat än var man ska pricka av sina pass:)

Men nu har jag iaf fått till ETT pass…en början åtminstone.

Det märks att det är sommar på gymmet, för även om det inte är varmt ute så blir det sjukt kvavt och syrefattigt inne, och det var mycket stå framåtböjd och försöka kippa efter syre idag mellan stationerna, och värre blir det:)

Förhoppningsvis så stilar vädret till sig så att det kan bli några utomhuspass i stadsparken åxå, det är alltid himla härligt att träna ute.

Igår var jag ute och körde på kvällen, i ösregn och solnedgång, vackert 🙂

solnedgång

I morgon måste jag åka och handla, har som vanligt dragit ut på det, men nu är det bara massa konstiga saker i frysen som inte går att laga middag på. Massa små matlådor, i olika storlekar, mest till en person. Corrinda har ju ofta träning och kommer sent, eller ska äta före oss innan hon ska iväg, och då är det perfekta, men nu känns det som att de borde ätas upp, så man får plats i frysen till annat:)

Jag skulle gärna laga lite mer enkla vegetariska grejor, men är riktigt usel på det, så har ni några kul recept på sånt känn er fria att dela med er:)

Nu ska jag nog hoppa i säng, måste bara se till så att tonåringarna är i alla fall av i närheten av att göra det samma;)

 

Natti natti:)

 

Kommentarer

 1. Sommarkurs

  Stek en finhackad lök, (vitlök om man gillar det)veva i 5-6 morötter (för 4 pers) en buljongtärning och en skvätt vatten. Lite paprikakrydda och peppar. Låt sjuda två-tre minuter. Veva i en burk créme fraiche-låt sjuda ca fem minuter. Servera med pasta-apgott. Ännu godare dagen efter!

 2. Ki

  Här flyttar de också in (flickvänner än så länge). Har inte varit så hög omsättning, våra två äldsta söner är inne på sina respektive andra förhållanden (22 och 20, sönerna alltså). Svider i hjärtat när det tar slut, för man hinner ju börja känna dem ordentligt. Någon som har tips om hur man bemöter unga människor med krossade hjärtan, förresten? I och med att de bor hemma (ännu så länge, är på väg ut) så har man ju den olyckliga människan precis intill. När det dessutom är ens barn, även om de är vuxna… Visst, det hör livet till, men när det blur viktnedgång, tappad matlust, extremt träning, mörka ringar under ögonen, mörkmörk bottenlös blick… Och tystnad. Inga skratt, ingen musik. Och trevliga tjejer som har försvunnit.

  Carola: Nej, inga tips, tycker det är skitjobbigt jag med! Det är svårt att inte fästa sig, eftersom man ju liksom öppnar upp familjen och bjuder in dem. Hoppas dina söner snart är lyckliga igen<3

 3. Bella med familj i Västerås

  ÅÅÅÅÅÅh vilken jäkla bra låt André gjort. Och jag håller med dig om att refrängen sätter sig på hjärnan, jag håller redan på att nynnar på den fast att jag precis lyssnat på låten 🙂 Och jag ska garanterat ladda hem alla låtar han gjort och lägga in i mobilen, och jag vill bara påpeka att jag laddar hem dom lagligt genom youtube. Om nån får för sig att klaga 😉 Är det om din dotter han sjunger om eller?

 4. Titti

  Strimla massor med gul lök samt purjolök. Stek tills de mjuknar med smör. Tillsätt krossade tomater och vitlök, salt och peppar. Koka ihop. Varva med lasagne plattor och keso toppa med ost. 225 grader tillsvidare färg. Godast att äta dagen efter

 5. Therese

  Jag vill tipsa om en supergod vegetarisk rätt,indisk linsgryta med kokosmjölk som serveras med ris, yoghurt, mango och gurka. Googla så hittar du receptet, kan inte det i huvudet tyvärr.

 6. MariaE

  Jag har gjort som dig med flickvänner till sonen… välkomnar dom hit och när det sen tar slut så saknar man ju dom.
  Måste ju bara säga vilken bra låt han gjort!!

 7. Josefin

  En klassisk vegetarisk rätt som är lätt och uppskattad är ju ugnspannkaka med rårivnna morötter till! annars brukar jag göra grillat rotfruktsoppa (kör massa goda rotsaker, tomater, timjan, paprika och vitlök i ugnen, mixa, blanda i lite grädde och servera med något gott bröd!)

 8. Ami

  Enkelt, snabbt och vegetariskt: Riv en squash och en morot grovt (eller strimla i en sån här: http://www.kitchentime.se/sv/p/spiromat-gronsakssvarv?gclid=COu3ub6fqsYCFabhcgodIuEK4A). Fräs tillsammans med en hackad lök och lagom mycket vitlök i olja eller smör. Örtkryddor är gott att ha i också, och så salt och peppar efter smak. Vänd ner i nykokt pasta. Vips – en måltid! Funkar också bra som tillbehör till kött om man inte vill ha det så vegetariskt… 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing