Allmänt

Just cruising around:)

Nejdå, jag har inte fastnat i säkerhetsbältet 🙂

Jag har bara haft fullt upp med stuffs:)

Såklart har vi åkt bil, vi har handlat och jag konstaterar att det funkar med fem ungar med sig:

 

 Med lite bättre packning kan jag stapla kassar på varandra och få plats med lite till här, men med en kasse i fram och två här så klarar vi av en av veckans handlingar 🙂
Givetvis gjorde jag en lyxparkering :

  Så här parkerar lyxbilarnas förare, på dubbla rutor för att få gott om avstånd till nästa bil 🙂
Ingen knör nämligen in sig på den lilla plats som är kvar i varje ruta, och man slipper få nåns bildörr uppslagen och sabba lacken 😉

Jo, jag stod såhär på riktigt, hehe ungarna tyckte jag var pinsam men jag tyckte jag var extremt cool;) Dock på den del av parkeringen som aldrig är full, nån måtta får det vara. Då klagade de på att de fick gå långt.. Hela femtio meter kanske. Oj så synd om dem;)

Jag ska parkera som folk nästa gång, kanske..men bara kanske.

Igår var det tacos som vanligt och det var trevligt som vanligt. Janelle kände sig inte helt pigg, lite ont i halsen och lite skruttig och idag vaknade hon med hög feber:( Få se hur smittsamt det var… 

Hon och Simon har framtidsproblem. De får inte bo kvar i lägenheten de hyr, eftersom ägaren fått ändrade förhållanden och måste flytta tillbaka dit själv. De är såklart deppiga över det, lägenheten är för det första ljuvlig!  Sen är det typ omöjligt att få tag i lägenhet här i Uppsala, om man inte stått väldigt länge i kö, eller kan köpa en. Det har och kan de inte:(

Och för att krångla till det ytterligare så har de sökt skolor på andra orter, och kommer de in blir det ju byte av stad. Kommer de inte in vete fasen. Det känns rätt oroligt för deras del nu alltså! Oavsett hur det blir med skola så måste de flytta och frågan är hur fan det ska lösa sig smidigt… Flytta hem är de ju inte det minsta sugna på helt förståeligt:)

Usch det är inte kul. Nu avvaktar de intagningsbeskeden innan de lägger in högsta växeln, just nu har de bara näst högsta i;)

Nån som har en lägenhet att hyra ut på lång tid? I Uppsala eller Skövde, minst en tvåa. Gärna i närheten av universitet och högskola 🙂

Idag då, jag har röjt garaget, tvättat, städat lite, sånt där kul;)

Ungarna har hoppat studsmatta och härjat ute tillsammans mest hela dagen. Corrinda var iväg och tränade och sen en shoppingrunda på det, nöjd och glad tjej:) Nu sover hela huset och jag ska snart hoppa i säng jag med.

Jag fick ett så roligt sms tidigare ikväll, fina vänner som gjort slag i en sak de funderat på rätt länge, och det ska bli så roligt och spännande 🙂

En kvällspromenad i går kväll:

  Vi har ett litet, med betoning på LITET 😉 sommarstugeområde i närheten. Det är kanske 5-6 minismå stugor med stora tomter som ser ut såhär 🙂
Madickenfeeling:) Helt underbart gulligt!

Nä, nu sitter jag och slöglor på damernas fotboll, och jag har ännu mindre koll på dem än herrarna, vilket är obefintligt 😉 så jag ska stänga av! En målvakt blev skadad och utbytt precis så det blev ju lite spännande förstås.. Men fotboll är inte min grej, så jag säger godnatt i stället 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Åsa

  Hej! Jag bor i närheten av skövde och ett tips är att titta efter lägenhet i ytterområdena ex skultorp eller ryd. Själv bor jag i stenstorp en ca 15 min bilresa från skövde där både tåg och buss finns och också lägenheter tror jag. Hoppas att de får tag i något!

 2. Loppan

  Såg att du skrev att bodelningen är klar. Måste erkänna att jag är nyfiken, mest för att jag oroas av dina bekymmer, du förtjänar lugn och ro. Jag undrar hur det står till med huset, är det ditt så du kan bo kvar och andas ut?

  1. familjenannorlunda

   Nej, det är som det alltid varit -halva är mitt halva hans. Skillnaden nu när det är klart är visst att han kan begära tvångsförsäljning.. Jättekul. Men då måste barnen bo hos honom så jag vet inte jag hur han tänker om det. Ärlig så har han blivit exakt den person han tidigare föraktat inom ungefär alla områden så jag vet inte alls hur hans tankar går. Om de ens rör sig 😉

 3. Hilda

  Det finns studentlägenheter i skövde precis vid tågstationen, och från tågstationen är det inte alls långt gång avstånd till högskolan. Hoppas det löser sig! Kram

 4. Ida

  Akta dig för p-böter bara. Vi fick en bot på 1000 danska kronor när vi råkade stå på linjen med ena bakhjulet. Vet inte om sånt bötfälls i Sverige.

  1. familjenannorlunda

   Tror inte man får p-bot vid stormarknader för de här parkeringarna.. Men man vet såklart aldrig 😉

 5. Lotta

  Finns det inga breda familjeparkeringsplatser där du handlar? Kanonbra där såna finns för dom är extra breda för att lätt kunna lasta in barn, barnvagnar o kassar i bilen. Tjusig bil har du i alla fall och jag förstår du är rädd om den.

  Kram fr Lotta

  1. familjenannorlunda

   Inte på den affären tror jag. Jag är bra på att trycka in bilen i små luckor, så länge jag slipper fickparkera 😉 men är bara såhär löjligt fjollig ett tag nu:)

 6. Annica

  Såg att det finns flera billiga lägenheter till uthyrning i Skövde.. ex…1:a på 23 kvm för 2100:- /mån . Hoppas att det löser sig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing