Amning

GlamMom:)

Jag upptäckte ett nystartat företag precis innan Jamie föddes, det heter GlamMom

glammom

och sålde de absolut snyggaste amnings-Bhar jag sett, både förr och senare. Jag shoppade upp mig på ett gäng och de är förutom att vara superbra under amning, även SNYGGA och man kan lugnt ha dem som vanlig Bh åxå. Dessutom väldig schysst kvalité, de får ju åka tvättmaskin väldigt ofta;)

Nurse In Style Get Inspired Amber Plum rosa text 315 x 296

 

Till er som vill träna, kan jag lugnt rekommendera denna:

glammom

Jag hade den på de här barnvagnspromenaderna i så högt tempo man orkade, vilket var snigelfart;),när Jamie var nyfödd, och liksom blev hungrig NU. Måste vara världens bästa amnings/sportBH. Sen har jag även glammiga varianter, men ni få kolla själva:)

Och jag hade många frågor om storlekar, men det löste de, jag fick suverän hjälp per mail. Passar den ändå inte har man 30 dagars öppet köp och får byta.

Nu har jag fått möjligheten att ge er en rabattkod, med carola15, så får ni 20% rabatt på hela sortimentet i webbutiken:) Gäller en vecka from idag.

Surfa in och kolla vad ni kan hitta, nu för tiden finns det även gravid och amningskläder där, lika fina som bharna:)

Ni hittar dit genom att klicka här ——–> GlamMom

Varsågoda, dagens tips:)

Kommentarer

  1. Nina

    Tack för tipset! Jag behöver beställa ett par bra amnings-bhar och har funderat på var jag ska få tag i sådana.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting