Allmänt

Hej!

Jag har varit på snurrande fot sista dagarna, och haft problem med blogg-appen, det vill inte publiceras . Nu kopierar jag det svamliga jag skrev igår först så får ni mer sen, nu väntar badstranden !

 

Jag ser att mupparna får svar på tal av er i kommentarerna, och det känns bra. Då vet jag att den största delen av er fattar:) och övriga kommer aldrig någonsin ever never att fatta. So be it.

Vi har lämnat stöket hemma för ett dygn, vi packade för ett dygn i husvagnen och for i torsdags

Campa

Doris fick stanna hemma med Patricia och hade det toppen:). Jag vill inte ha henne kopplad hela tiden där eftersom hon drar och sliter i kopplet, och gör rusningar som skulle sluta i tvärstopp.. Känns taskigt. Hon är ju bara en bebis än och till nästa år är hon van vid det mesta och får följa med:)

Jag kan upplysa om att det var 10+ på kvällen, sjunkande, och saaaaatan så vi frös. Jo vi har element att slå på men trodde det skulle bli varmt när sju personer sover på några fjuttiga kvm.. Icke.

Syrran och jag låg väldigt platt och hårt förra gången och nu skulle vi vara smarta och tryckte in den aningens för breda luftmadrasser från tältet på vår sida i vagnen..Det blev som en vattensäng, mjukt och omslutande;) och jag sov betydligt bättre medan syrran klagade på att jag tog all plats? Jag?? Elakt förtal;)

Bra sov vi inte.

Låg på stranden och åt mat, det var vad vi gjorde. Inte samtidigt dock 😉

Lagade paj i ugnen. Brände den..som förra året 😉

image

Hem på fredag em för Novalie skulle på kalas, och idag hade Lovelia ett kalas. Vi andra har badat. Jag med, och se på sjutton men det börjar ordna upp sig med solbrännan! Det såg mörkt ut ett tag. Eller snarare ljust;) typ kritvitt.

Ikväll har vi ätit kräftor:) det är så gott! Tror vi missade det förra året, men ju godare i år.

image

Det verkar vara knas med WordPress appen… ? Får prova att skicka iväg detta.. Hm.

Hörs snart !!

Natti natti 🙂

 

Och det gick alltså inte iväg;) men klippa och klistra kanske funkar:)

hörs snart!

Kommentarer

  1. Lisbeth

    Det är faktiskt ok att ta en och annan dag ledig från bloggen – även du behöver slappna av ibland!
    Du hade nog behövt en vecka eller två efter att ha svarat på alla frågorna, det måste ha smärtat en hel del. Att vara så rak och ärlig som du är kostar oändligt mycket mer än mupparna någonsin kommer att förstå.

    Jennie, att jämföra skilsmässor fungerar inte . Har sett flera som försöker rättfärdiga sin kritik genom att skriva ”Jag gjorde” ”Jag ansåg” Men livet fungerar inte så. Det som funkade för dig, funkar inte för alla – om ens någon annan.
    P var säkert en bra pappa, men nu är han det verkligen inte. Han sätter sina egna behov (och Troy’s) före barnens – hela tiden. Och det har han gjort i snart två år, inte bara några veckor eller månader.Han träffade ju inte ens barnen under mycket lång tid. Och umgänget han begärt är ju inte ett under av engagemang precis. Glöm inte att det är han som valt det här. Han och Troy. Inte barnen. Inte Carola. Han har visat sin familj att de inte betyder någonting längre, utan det är Troy är den viktigaste – hur i hela friden skulle Carola, ens om hon försökte, kunna ta bort den förtvivlan och sorg som det innebär för dem?! Inte sjutton skull ungarna må bättre av att hon ljuger för dem. Att försvara det faktum att P faktiskt tog sitt pick och pack och övergav familjen, utan att ens säga något och rycka undan fötterna på dem fullständigt – det går ju inte. Det hade bara blivit ytterligare ett svek. De har rätt att visa vad de känner, och att få stöd i det från sin trygga punkt – Carola.
    Jag förstår fullständigt Carolas ilska och frustration. För hon vet hur ledsna, svikna och besvikna barnen är. Hon sätter sina barns behov före sina egna, ständigt. Och även om jag inte förstått hennes känslor, hade jag inte haft rätt att bära mig åt som en del gör här. Det är ynkligt, helt enkelt.
    Det här är Carolas blogg, visa henne respekten hon förtjänar genom att ge henne lite andrum.

    1. Jennie

      Hej Lisbeth. Jag hejar på Carola tro inget annat. Det enda jag försökte göra med mitt inlägg var att lyfta fokus från skiten som varit, till att ha en mer lösningsorienterad syn framåt.
      Att säga till mig att jag inte får jämföra min livserfarenhet med Carolas tycker jag är ett konstigt resonemang, vi har alla upplevelser med oss i livet, positiva som negativa, och med åldern kommer det en livserfarenhet som präglar hur vi är och hur vi handlar. Det brukar ses som ett plus , tex så utbildar sig nyktra narkomaner ofta till behandlingsassistent för att jobba på behandlingshem för missbrukare.
      Tyvärr har du läst in saker i mitt inlägg som jag inte säger, och det finner jag olustigt, jag känner en stark sympati för allt Carola kämpar med, jag är inte en fiende som du vill ha det till, och vad gäller kommentarsfunktionen på hennes blogg hoppas jag att hon vill ha alla slags kommentarer, inte bara ryggdunkningar , och självutnämnda försvarare som rycker ut när någon kommer med en avvikande åsikt. Så länge tonen är okej i inläggen tycker jag att man ska få tycka olika, det blir mer levande så.
      Med en förhoppning om att min ton är okej/ jennie

      1. Lisbeth

        Jennie, kanske fick du klä skott för trollen som hela tiden försöker trycka ner Carola och det var inte meningen.
        Men du skriver om hennes sårade ego, hennes orimliga krav, att hon inte ska vara hatisk och hämndlysten. Då tycker inte jag att tonen är så himla ok.
        Jag skrev att det inte funkar att jämföra, inte att du inte får. Att sedan jämföra nyktra narkomaners yrkesval med Carolas skilsmässa är ganska långsökt men det är min åsikt, uppenbarligen inte din.

        Det handlar inte om att ”heja” på någon, inte heller att jag ser dig som ”fiende” till C .Inte om ryggdunkar och självutnämnda försvarare heller.
        Det handlar om att låta en person som lämnar ut sig till oss få det stöd som hon behöver.
        Avvikande åsikter har alla om allt. Men det är inte alltid man behöver säga dem. Och vill man det kan man använda ett språk som inte sårar en redan sårad person ännu mer.
        Varför inte försöka lyfta människor som har det jobbigt istället? Då klarar man så småningom om att gå vidare och må bra.
        Så tänker jag iaf.
        Önskar dig och alla andra en god kväll!

        Carola: Tack, du är en klok kvinna, som fattar både det jag skriver och det jag inte skriver. KLockrena svar!! Tusen tack <3

        1. Nina

          Än en gång Lisbeth..så bra skrivet!! Håller med dig fullständigt. Du har ett hjärta fullt av empati, och det är det minsann inte alla som begåvats med märker man när man läser en del av kommentarerna här på Carolas blogg.

  2. Jennie

    Nja, jag känner mig inte alls som en mupp, trots det jag kommer att säga här. Att du har tvingats dra ett hästlass dessa år är det ingen som tvivlar på, men jag hoppas att ditt sårade ego snart har läkt ihop så pass mycket att du inser att vara hatisk och hämdlysten inte gagnar era barn. Det är inte rimligt av dig att kräva att Toy inte ska vara nära dina och Perras barn, hur ska han kunna umgås med dem på ett avslappnat sätt då? Vi pratar ju ändå om en kvinna som han lever med sedan flera år, och som snart ska föda deras gemensamma barn.
    Låt inte sättet han avslutade er relation med stå ivägen för dina barns välbefinnande. Om du har någon önskan att förbättra Perras och barnens relation, skulle jag tro att det gör stor skillnad om du leder vägen och visar att det är okej att tycka om sin far och att du är tydlig med att du vill att de ska träffas, barn är ju väldigt lojala och vill inte såra den övergivna föräldern. Om det kommer att vara jobbigt? O, ja tro mig, denna resa gjorde jag själv för ca sju år sedan, ( dock med tre barn). Trots att jag fortfarande kan bli vansinnig av ilska när jag tänker på lögnerna jag utsattes för, är det ändå helt klart värt det. För barnens skull, och Perra är ju enligt dig själv en riktigt bra pappa. Ha det i fokus, usel man- bra pappa, och låt inte hatet ligga över dig. Rise above…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting