Allmänt

Klart slut. Varsågod att börja:)

Så då var det slut då, sommarlovet. Jag är tacksam över att mina barn har möjligheten att vara lediga hela sommaren, för även om vädret inte visat sig från sin bästa sida, så hinner barnen på riktigt vila upp sig och hämta krafter. Och jag med 🙂

Jag är mellan varven helt slut som människa, det lass jag drar är väldigt tungt men jag fattar det inte riktigt. Det är mitt liv, och jag kan inte göra mer än att leva det så bra jag kan, tungt eller lätt :)men inser att jag måste ta hand om mig själv för att orka vidare. Så det gör jag 🙂

Dessa lediga veckor ihop med familjen betyder massor. Återhämtning, ladda batterierna, massa kärlek och lata dagar utan rutiner. Halvkass kost och massvis av bullar och kakor;)

Nu är det dags att återgå till ett vardagsliv med lite mindre utsvävningar;) Mer träning, mindre godsaker, bättre mat och tråkiga rutiner.

Idag gjorde jag massa ärenden.

Fixade ett kontantkort till Novalie, så vi får tag i varandra nu när hon börjar skola på stan. Handlade hundmat. Handlade mat till oss. Hämtade paket. Åkte och badade.

Det gäller att suga ur det sista av lovet:)

Hemma sen så har alla barn duschats, och luskammats och alla är lusfria. Novalie har tonat håret och vi avslutade dagen med chokladtårta.

Jag ska följa med Jordan till skolan i morgon, den lilla rackaren börjar förskoleklass och jag vill verkligen stanna tiden nu. Han var en tjock och go bebis nyss liksom;)

Doris och Jamie stannar hemma med Patricia. Alla ska iväg olika tider, och jag och Jordan, Lovelia och Trixie åker först.. Jättebra :/ Får ringa tusen gånger så alla kommer iväg i tid.

 

Nu har jag duschat, hoppade över luskamningen dock, har inga barn bör inte jag ha;) och ska sova. Doris och Jamie ligger och trängs med mig så det är varmt och gott❤️

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Sunny

    Är det sant att Per o Toy har gift sig? Ja barnet kanske väntas snart så det är bäst så.

    Carola: Jag har absolut ingen aning, och är det så, så kan jag bara konstatera att det luktar mer och mer lobotomi om det hela;)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting