Allmänt

En liten tävling med Disney:)

Jag har fått möjlighet att tävla ut biljetter till Disneys nya film The Descendants 🙂 som har premiär på Disney Channel fredagen den 9 oktober klockan 17.15

Descendants_SE

Vill man se en trailer, och det vill man ju:) så ser man den här:

Mina kids är så förväntansfulla, och eftersom jag har haft de flesta barnkanaler på TV i evigheter så känns det skönt att veta att de kommer kunna se den snart:)

Filmens handling i korthet:

Barnen till Disneys mest ökända skurkar växer upp och tar sin egen plats i historien långt efter ”så levde dem lyckliga i alla sina dagar.” I det idylliska kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till kungen och drottningen (Odjuret och Belle från ”Skönheten och Odjuret”), redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal, Evie, Carlos och Jay, vars föräldrar är de ökända skurkarna Maleficent, Den elaka drottningen, Cruella de Vil och Jafar som alla har varit förvisade till ”De förlorades ö” i över 20 år. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskolan där barnen till Den goda fén, Askungen, Törnrosa och Mulan med flera studerar. 
Mötet mellan de onda och de goda barnen blir inte friktionsfritt och under resans gång testas deras självförtroende, lagarbete, rättvisa och empati. Endast framtiden kommer utvisa om den nya ondskefulla generationen kommer att följa i sina elaka föräldrars fotspår. 

 

Ni kommer tävla om biljetter till den galapremiärvisning som går av stapeln på Biograf Rigoletto i Stockholm den 20 september klockan 11.00. Dörrarna öppnas redan klockan 10.15 för dryck och snacks.

(Eventuellt kommer jag vara där så vi kan säga Hej, men jag är inte säker på att jag kan komma loss)

Det är bara det datumet och tiden som gäller, så det är alltså inte valfritt. Det gör ju att det är enbart de som hyfsat enkelt kan ta sig till Hufvudstaden som kan vara med och tävla…jag ska snoka reda på nån mer tävling som är för er alla snart, jag lovar:) Men denna gång måste ni ta er till en specifik plats.

 

Okey, TVÅ vinnare får TVÅ biljetter i var till detta evenemang, man jag vill ha en liten motivering till varför just DU ska få dem:) Kommentera här under, senast den 4/9 kl 24, så är du med och tävlar:)

Lycka till!

Kommentarer

 1. Anna

  Vore underbart att ha egentid med dottern på 8 år innan jag börjar jobba 100% efter att varit föräldraledig med lillebror över 1 år..

 2. Nettan

  Det här lät verkligen som någonting som skulle uppskattas mycket av min dotter. Skulle dessutom vara mysigt med lite egentid bara hon och jag. Håller tummarna!

 3. Thildateres

  Min Enya fyller 6år den 20 september och det skulle ju vara helt fantastiskt att överraska henne med ett biobesök som hon annars inte är bortskämd med. Hoppas hoppas

 4. Joanna ström

  Hej skulle vara kul att se filmen med min son. Vi skulle behöva lite mamma son tid. Svårt att hinna med i vardagen
  Mvh joanna

 5. Lina

  Efter ett fruktansvärt skolår för min dotter. Gråt efter så gott som varje skoldag, näthat, perioder då hon inte ens klarat av att gå dit, ” vänner” som lurat henne, ljugit och hängt ut henne,.nonchalant skolpersonal och föräldrar till andra barn som tyckte ”det är ” väl inte så farligt, det tillhör åldern” så fick vi helt enkelt byta skola. Sent omsider ett lamt mail ifrån skolan där man ber om ursäkt men det var så dags då. Att se sin dotter må så dåligt har varit det värsta jag gått igenom. Nu ser vi framåt och hoppas på en nystart och det vore så roligt att kunna överraska henne med det här!

 6. Lina

  Efter ett fruktansvärt skolår för min dotter, gråt efter nästan varje skoldag, näthat, perioder då hon inte ens klarat av att gå till skolan, nonchalant skolpersonal och föräldrar till de barb

 7. Sofia

  En underbar present till våran dotter som fyller år den 5 oktober. Blir ett ett brejk i vardagen från skola och jobb. Söndas mys i huvudstaden.

 8. sofie

  Både jag och dottern på sju år och resten av familjen längtar efter filmen. Men vinner jag blir det nog hon och pappan som får en kanon dag tillsammans… då han fyller år 1 sept och vet att hon gärna skulle vilja överraska honom med en egen present:)

 9. Caroline

  Jag har endast ett barn (14 år) och min syster likadant (7 åring). Båda hade önskat fler men livet blir inte alltid så.
  Min systerson började skolan förra året och när alla en dag hade pratat om sina syskon mycket så sa han ”jag har min Bella! Hon är min kusin fast vi är ändå syskon”.
  Bella är min dotter och hade hon fått ta med sig ”kusinbrorsan” på bio vore båda toklyckliga.

 10. Lina

  Finnes: en fantastisk liten 4-åring som just nu har det tufft med syskonsvartsjuka, utvecklingsfaser och att bli lämnad på dagis, när det enda han vill är att vara med mamma…
  Sökes: en stund när han får slappna av, koppla bort vardag och frustration och – framför allt- få värdefull egentid med mig utan lillasyster, alla krav och måsten!

 11. Therese Andersson

  För att det vore superkul att få ta med min dotter på galapremiär
  Vi tillbringar oxå härliga(de få som vart denna sommar) sommardagar i siggis, älskar den sjön

 12. Mirva

  Åh, detta skulle vara perfekt för mig och min dotter på 5 år. Hon sa precis häromdagen att hon ville ha en mamma/dotter dag utan sina småbröder.. äta lite gott, shoppa lite o bio på det skulle ju vara perfekt. Detta skulle även vara hennes första biobesök.

 13. Frida

  Galapremiär?! Det vore något det 🙂 Det har jag aldrig varit på!
  Dessutom skulle min yngsta dotter gilla det som sjutton.
  Det vore superkul att vinna detta!

 14. Monica

  Det här vore rena drömmen att få vara med om för min snart 10 årige son.
  Han har de senaste månaderna varit besviken på mig för att jag inte har gjort något roligt med BARA honom. Jag har 3 barn och är ensamstående.
  Han är ledsen över det, men han visar det inte.
  Jag har bara inte kommit på exakt vad han och jag ska hitta på att göra på tu man hand.

 15. Emma Åhlmans

  Jag skulle vilja vinna för att ha möjlighet att komma iväg med min bonusson Tim 6 år på något roligt bara han och jag 🙂 Det har varit så mkt hela tiden o en lillebror som tagit mycket tid. Så vet att detta verkligen skulle uppskattas 🙂

 16. Anna

  Hej! Vad kul med en tävling! Egentligen finns det säkerligen flera där ute som är värda att vinna dessa biljetter. För mig och min dotter skulle det bli riktigt lyxigt att få gå själva på bio och inte behöva tänka på vad som komma skall. Min dotter fick idag veta att hon snart ska opereras och skulle behöva uppmuntran. Ett biobesök skulle göra henne gott!Jag håller tummar och tår! Allt gott till dig och din familj!

 17. Emma Söderström

  Dottern fyller år den 19:e, och hon skulle bli så himla glad om hon fick i present att gå på premiär. Håller tummarna!

 18. Carro R

  Detta skulle vara ett riktigt roligt äventyr för sonen på snart 8 år och mig! Först tåg från Nyköping och sen skulle vi ha en heldag i Sthlm! Småsyskonen skulle få stanna hemma med pappa så att vi får ensamtid 🙂

 19. Eleonor

  Åker med storasyster till Stockholm veckan innan på the Foo. Lillebror på 9 år är svårare att hitta på saker med, men detta skulle passa perfekt. Både åka tåg från Eskilstuna och få se bio!

 20. Kim

  Min 5åring har haft det lite tufft sen han för ett år sen blev storebror. Han har alltid varit mammas kille men aktiviteterna anpassas ofta efter lillen och dessutom amningen som bundit honom till mig totalt. Nu när lillebror klarar sig utan mina tuttar lite längre stunder så skulle det kännas så fint att få gå iväg och ha lite ensamtid med min förstfödda där han kan vara i fokus, för första gången på drygt ett år!! 🙂

 21. Lisa

  Skulle vilja gå med min sjuåring. En underbar pojk som menar att årskurs ett med skolplikt, istället för tidigare år av valfritt är ett elände.

 22. Camilla

  Skulle vilja ta med min stora tjej 5 år, som jag känner hamnat lite i kläm med 2 småsystrar och en storebror som behövt mkt uppmärksamhet på sistone. Bara hon och jag.

 23. Cecilia

  Halkade i en stege när jag skulle bada, ramlade baklänges i vattnet och benet klämdes under stegen/bryggan. Har inte varit så rolig mamma efter det utan mest kunnat ligga i högläge 🙁 skulle vilja ta med barnen på bio. 4-åringen har ännu aldrig varit på bio. Och de stora tjejerna vore roligt att ta med.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting