Allmänt

Att må bra:)

Just nu mår jag så bra! Det är kris och panik på flera ställen i mitt liv men jag skiter i det och väljer att se det som är bra ist:)

Solen! Att det händer saker i källaren, att skolan snart kör igång, att jag har en fikadejt med Jenny på tisdag, att Jordan fyller år på onsdag och jag hinner fira honom innan jag drar till skolan samma dag, att Doris lugnat ner sig lite, att mina barn mår ganska bra , att bilen går bra 😉 och lite annat smått och gott 🙂

Idag åt vi tacos! Helt galet jag vet, men vi hann inte i fredags, utan sköt upp det till idag. Det funkar sådär;) barnen tror det är fredag och ville inte alls lägga sig i skoltid 🙂

Men eftersom jag är supertrött så ska även jag i säng, i morgon kommer killarna 7.30 så då vill jag ju vara inte bara uppe utan påklädd och någorlunda pigg. Det är massa ärenden som måste fixas, köpa present till Jordan bla och kurslitteratur så vi har att göra:)

Doris ligger och snarkar i mitt knä, drömmer om nåt spännande tydligen 🙂 men nu flyttar vi in till sängen i stället och snarkar vidare 🙂

natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing