Allmänt

Beslut beslut;)

Detta med vatten på golvet utvecklas till något jag inte är jättebra på –  att ta beslut;) Det kommer frågor från hantverkarna om hur jag vill göra sen…när det ska återställas. Ska jag tex ha tillbaka de gamla strömbrytarna? Bastuaggregatet? Osv. Och jag är fullt medveten om att det lär bli väldigt många fler att svara på.

Jaja, jag kan nog svara, men jag har lite svårt att tänka mig hur slutresultatet kommer att bli:)

 

Idag då, jag är trött. Jag mår bra, men är makalöst trött. Varför? Ingen aning, men lite handlar det såklart om att jag vet att det snart kör igång med allt ordentligt. Lite är det väl halvkass sömn från husvagnen, och lite nervositet inför skolan på onsdag.  Jag får inget gjort, för jag har saker överallt, som inte ska stå där, men inte har nån plats att bo på just nu. Jag borde göra massa saker men vill inte lämna Doris hemma med hantverkarna. Hon är inte van att vara ensam, har varit det en gång och då ylade hon så länge jag hörde henne, och så hade hon protestkissat innanför dörren när jag kom hem;) Jag tycker det är taskigt mot killarna att ha en gråtande hundvalp när de ska jobba, och dessutom så är hon rädd för dem:)

Hundtricket funkar alltså INTE på unga killar, då skäller hon bara för hon blir rädd, synd för mina tonårstjejer;) Äldre snubbar struntar hon i, så det är lovande för mig;)

Jag hoppas att det finns någon hemma i morgon så jag kan komma iväg, måste handla present till Jordan och sen mat inför mina skoldagar:) Ihhh, snart dags!

Jag ska hämta upp en kursare på morgonen och så samåker vi, vi känner inte varandra men lär väl ha hunnit en bit på vägen när vi kommer fram:)

I lördags när vi var i husvagnen så upptäckte jag en tova i håret på den här damen  – Trixie

Trixe

Vad det var är jag inte säker på, men tuggummi ligger nära till hands. Bara det att hon inte tuggat det på länge. Hon hade legat ute i skogen dagen innan, nåt med klassen och en lektion, och kanske låg det nåt på marken där hon lade sig? Tovan var i dreadlocks look-a-like och jag var rätt orolig över att behöva klippa bort massor…men googlade och fick veta att smör eller olja funkar. Alltså kletade jag in massor av smör i håret och lyckades hitta en kam. Det var ett oväntat fynd för jag använder sällan kam, det är enklare med borste:)

Kamma, kamma, kamma, kamma…. i säkert en dryg timme, och stackars Trixie blev mer och mer tunnhårig. En rejäl bit fick jag lov att klippa loss, men det satt längst under, så med utsläppt hår, eller en fläta syns inget. Sen var det hårtvätt med Yes – ett mirakel mot fett:)

 

Doris är en sötnöt:

IMG_7372 IMG_7376

DorisHon sover oftast hos Patricia, men det duger med inne hos mig när Patricia är borta, och oftast ligger primadonnan på en egen huvudkudde mellan mig och Jamie;)

 

Idag har jag trots mitt sega humör kommit iväg till Linda för nya fransar:) Jaja, jag VET att jag borde frisera ögonbrynen men det gör ONT och jag hatar det och det kommer ju tillbaka på en sekund. Strunta i det och lägg fokus på fransarna;)

beaut by celesteLove it. Jag får så mkt fina komplimanger för mina tjusiga fransar, ingen tror att det är fusk, och det gillar jag:)

Jag har fått lov att visa er Linda åxå, men det kommer i morgon:) Bra att veta hur hon ser ut tänker jag, s ni vet vart ni ska gå:)

Nä, jag måste hoppa i säng, jag är svinigt trött, vi får lov att höras i morgon:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Lotta

  Träna hunden att vara själv kort stunder. Tränar ni aldrig kommer hon nog fortsätta yla. Ogörligt i framtiden om ni inte kan lämna henne själv ibland.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jodå vi försöker, men med huset fullt av byggare känns det svårt. Klart hon ska kunna vara ensam så småningom 🙂

 2. Carina H

  Min ena primadonna har också egen huvudkudde uppe vid min, snacka man skämmer bort dom, den andra ligger längst min ryggrad, inte konstigt att man har ont i kroppen när man vaknar, allt för att prinsessorna skall ligga skönt och hur jag ligger är inte så viktigt, klart det blir många beslut som skall tas med en renovering, men en fråga? använder ni bastun? i annat fall är det enkelt att inte ha ett aggregat, enl min mening, men naturligtvis får du bestämma sånt själv, var bara en undring bland alla beslut.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting