Plugg

SuperBlodMåne :) Super blod måne, super blodmåne..:)

Hur man än skriver det så låter det lite läskigt. Men i natt är det en sån, och det är ju inte varje natt, så kanske att man ska masa sig upp och stå och kika uppåt himlen framåt morgonkröken.

Om inget annat så kan man ju tänka på att man inte direkt är ensam om att höja blicken mot skyn:)

I natt hade det varit easypeasy att gå upp, Corrinda och några kompisar tyckte det var en perfekt tid kl 03 att sitta i köket och diskutera livet samt äta smörgåsar. . Hade funkat fint, om inte jag har mitt sovrum precis där, och dörren stod på glänt. Jag morrade lite, och de tystnade och försvann ner på hennes rum, men jag var ju vaken ju. Jag tror bestämt att jag ska hämnas någon natt, hehe. Jag somnade om, tack och lov, och sen kvicknade jag till i mer vettig tid.

Idag har vi bara varit, inte gjort så mycket måstegrejor. Jag var iväg några vändor med Doris, och ungarna har cyklat och grejat. Jordan har lärt sig att cykla på Lovelias stora cykel, så nu måste jag inventera om vi har nån större som han kan ta, Jamie snor ju hans hela tiden;)

Janelle ville övningsköra, så jag åkte dit och så gjorde vi det. Patricia ville inte följa med för hon skulle jobba, och hade visst dessutom kommit hem från krogen vid femdraget….;)

Vi körde runt, både i stan och på landsväg och jag tycker att det känns väldigt tryggt att åka med. Jag behöver inte påpeka många grejor. Vi har lite olika åsikter om när man ska lägga i ettan när man stannar till, men där får faktiskt körskolelärarens ord vara lag:)  Ni ser, jag är inte så svår att samarbeta med som ryktet gör gällande;)  För det har jag minsann förstått att det ryktas, och det är otroligt spännande för det är ren lögn. Jag är tvärtom extremt enkel att samarbeta med, jag viker mig gärna, och har inga större problem att erkänna om jag har fel. Har jag rätt däremot så vill jag ju inte vika mig, men vem vill det? Att hävda min åsikt in absurdum är inte riktigt heller jag. Självklart är det alltid kul att ha rätt, men därifrån till att vara svår att samarbeta med är steget väldigt långt. Men de som skapar sina åsikter om mig grundade på vad de tror om mig har en bestämd syn på mig som en bitch.

Vi säger väl så då:)

Jag kallar det nog taskig läsförståelse;)

Och när vi nu talar om taskigheter…

Efter övningskörning och lite mat, så tog jag med mig fem små och åkte för att se Corrinda spela basket..

Jag älskar när de har hemmamatcher och försöker så långt det går att se dem, eftersom jag har så jäkla svårt för att åka till Stockholm och titta. Nu har jag iaf en bil som funkar, och som jag kan räkna med rullar fint både dit och hem, men jag hade verkligen behövt kunna klona mig. Det är alltid något annat med de andra barnen på helgerna, det ska skjutsas hit eller dit, nån är sjuk, nån ska på kalas osv. Men hemmamatcher är toppen!

Idag spelade de mot Tensta. Och de tjejerna var väl inte riktigt de mest sportsliga man sett, om man säger det så. Om man säger det på ett annat vis så fick våra tjejer sina mammor mordhotade hela bunten. Massvis av tekniska fouls, pga fula ord, och ett jäkligt fult spel rakt över.  Så nu lägger jag till mordhot på listan över skitsnack;) Men tjejerna är 15 år… Det är fan inte okey nånstans.

Resultatet? Det blev 104 – 16 till Uppsala Basket 🙂 Vid 100 poäng lämnade en av Tenstas spelare planen och gick, vägrade spela vidare. Kanske dags att prata lite om schysst uppförande.

basket

Här var det några minuter kvar, men kändes rätt avgjort:)

 

Jag har nya linser, eller jag provar dem. Kanske inte sa att jag var hos optikern i måndags förresten? Känns som att jag inte sagt nåt:)

Hur som helst….eller jo..? Jag har sagt det…men jag har ju nu använt de här progressiva linserna i några dagar, och jag älskar dem. De är supersköna i ögat, inte lika skaviga som de andra kan bli ibland, och håller sig fuktiga och fräscha. Jag ser igen på nära håll:) Men, kruxet är att jag inte direkt ser bra på långt håll:/

Jag tror att det hade lite med att det inte var fininställt vilken styrka jag ska ha, eller nåt, men får se i morgon. Jag ser rätt ok även utan hjälpmedel, skulle absolut klara mig utan, men får såklart inte köra bil och skulle konstant stå och kisa;) Jag hade inte direkt märkt att jag såg så illa på håll förrän jag körde idag…så det var väl inte jättebra kanske. Jodå jag ser det jag behöver, jag lovar:)

Men nu i kväll så plockade jag ur dem och på med de avskydda brillorna, Persbrant på TV krävde bra syn;)

Jag ska alltså dit i morgon, och eftersom en del av kidsen har studiedag så behöver jag inte ens fundera på barn/hundvakt, det är skönt.

 

PÅ min köksfläkt sitter den här.

 

todays meny eat it or starveJag köpte den i somras på Fullerö Handel och alla mammor som kommer hit ler stort, medan barnen kanske inte är lika impade;)

Jag gillar den, och är en sucker för sådana här skyltar överlag, men har inte ( ännu?) fyllt huset med dem.

Nu ska jag in på pluggportalen, (jag som tror att jag är nåt som försöker förkovra mig, suck, ) och lämna in lite uppgifter. I journalistiken är det full rulle,massa diskussioner att läsa och kommentera, och jag ogillar ju portalen den känns som hämtad från 90-talet, men har börjat begripa mig på den en aning, det tog bara ett år;)  På Hälsocoach så var det en del att läsa och diskutera även där, så jag ska pyssla med det ett tag nu, i väntan på Super Blod Månen:)

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Jenny k

    Hej!
    Om du gillar olika skyltar med text på så har ja ett lite tips,titta på sidan ”hundskyltarna.se”,där finns massa olika sorters skyltar för den som har hund. Det är en salig blandning allt från ”vakt” till ”roliga” skyltar. Värt att i alla fall gå in o kolla. Hoppas du får en fin dag,kram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing