Allmänt

Jag åker till skolan nu:)

Eller i morgon bitti. Väskorna är packade, jag insåg redan första gången att det finns väldigt mkt mer packutrymme när man åker bil..bara att kasta med ”lite extra”. Å andra sidan så saknar jag mina tågresor väldigt mkt…det är så härligt att åka tåg. Jag tror bestämt att jag ska boka hotell nånstans, en sisådär 4-5 timmars tågväg bort, bara för att få åka lite:) Göteborg kanske, så kan jag shoppa loss på Missäy och åka hem sen…;)

Jag har preppat det jag kan här hemma, köpt presenter till Trixie, men inte hunnit slå in dem, för hon fyller år på torsdag. Ja, någon har fyllt år varje gång jag åkt iväg och det suger:( men de löser det så bra ändå på hemmaplan. Kanske kan mormor slå in paketen, eller Patricia.

Jag hann med att fixa mina fransar idag åxå, hos min fantastiska Linda på Beauty By Celeste

fransar beauty by celeste

Så nu är de fina igen:)

Jag tror att jag hade gnuggat bort mer eller mindre varenda frans när jag var sjuk och bara låg som en trött trasa;) så den här gången är skillnaden enorm. Jag älskar mina fransar, och nu vet ju inte jag hur ”alla andra” gör, men jag VET att Linda är toppen, så jag rekommenderar så klart henne, hon har ett bra öga för vad som passar ♥ och det känns alltid så fint, och naturligt.

Igår hann jag inte med mycket, men jag och barnen tog en promenad ute i solen, det gäller att passa på. Doris var med, och kameran, men det får ni se en annan dag. Jag måste i säng:)

Förhoppningsvis hinner jag skriva lite i morgon innan ögonen ramlar ihop, men tills dess, ha en fantastisk onsdag, och natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting