Allmänt

Moroccan Miracle hårserum

Jag och tonåringarna har ju testat Maybeautys fantastiska ansiktsmask, och  nu har de även ett hårserum som jag fått ett prov på. Efter att ha använt den i nån vecka typ, så måsta jag säga att jag är precis lika imponerad av den som av masken. Den är suverän. Jag går till frisören regelbundet var sjunde år eller så 😉 men där i mellan så blir håret inte direkt vårdat. Jag tvättar, lufttorkar, kammar, klart. Nån inpackning ibland, ibland låter jag balsamet sitta kvar, men mest skiter jag i det. Patricia får klippa av topparna när det ser allt för risigt ut. Kort sagt, mitt hår är inte bortskämt med att bli ompysslat, jag slänger upp det i en hästsvans och så var det bra med det. Givetvis blir det därefter åxå…. Och när jag för ett tag sen väntade på nån unge utanför en provhytt på H&M med det där starka avslöjande ljuset och såg hur frissigt håret är, hur många små strån som gått av och liksom levde sitt eget liv, så tänkte jag att ” Nämen om man skulle ta och skärpa till sig lite här nu va?” Och i samma veva frågade Maybeauty om jag ville testa Moroccan Miracle hårserum.

Ja tack:)

Moroccan Miracle hårserumDet innehåller essentiella fettsyror som långvarigt återfuktar och vårdar håret. Serumet används för att få ett lätthanterligt, levande, skinande hår med extra lyster.

(Innehåller: Arganolja, Mandelolja, Olivolja och Linfröolja. Dessutom är serumet fritt från: Parabener, Sulfater, Mineral olja, Ethylene oxide, Sodium chloride och Phospater.)
Serumet används bäst efter duschen för lättare borstning och styling, håret torkar dessutom snabbare. Mitt hår torkar på en timme MAX, om jag inte går och lägger mig med vått hår för då är det ju fuktigt på morgonen, men i vanliga fall går det undan, så just det kan jag inte säga att det stämmer, men det låter vettigt.
Moroccan Miracle hårserum
Applicera ett par droppar i topparna av håret. Använd en hårfön för att få in serumet djupare i håret. Det gör inte jag, men mest för att jag ju aldrig någonsin fönar håret, men ska kanske prova. Om du har fett hår använd serumet enbart i de allra yttersta hårtopparna.

Moroccan Miracle hårserumJag har haft det i längderna, hela vägen upp och var  först fundersam på om det skulle se flottigt ut, men det kunde jag släppa direkt, det ser bara blankt och fint ut:) Och luktar gott OCH blir hur enkelt som helst att kamma.

Moroccan Miracle hårserum

Vill ni testa?? Jag ger det 10 av 10 poäng, ska bli kul att höra om ni håller med:)

Ni får 30% rabatt på hårserumet, om ni  använder rabattkoden: Carolahair30 klicka på länken så kommer ni dit direkt.

Julklappstips kanske?

 

 

Kommentarer

 1. Majo

  Jag såg på insta att du ville ha tips på kloklippning , sätt dig på golvet med benen rätt ut och Doris på rygg mellan dina ben och hennes huvud på vänstra sidan av dina armar när du klipper höger tass och sen tvärt om , vår hund levde alltid rövare innan denna metod .

    1. familjenannorlunda
     familjenannorlunda

     Tack 🙂 och det får växa, har inte haft kort/ halvkort sen jag minns inte;) men minns exakt hur jag otrivdes.. Kapar det lite ibland bara 🙂

     1. Jesper

      Alltså bara toppa lite då och då, för bibehålla god kvalité menar du ?
      Fortsätt och ha det du trivs med och framhåll det vackra man har som i ditt fall håret.
      MVH Jesper 🙂

 2. Jesper Lidcrantz

  Hej,
  Vill rent spontant säga att du har långt fint hår, du passar bra i det, så fortsätt med det. Ha det gott !
  Mvh Jesper

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing