Allmänt

Helgen i turbofart

Oj:)

-Hej helgen kul att du kom, men måste du ha så bråttom?

Vart tog den vägen? Jag vaknade i fredagsmorse och tyckte att det kändes väldigt långt till söndag, men tjoff tjoff så var den slut. Vad jag gjort? Ja…? Säg det;)

I fredags var det tacos som vanligt, och blev sent som vanligt. I går så städade jag mest hela dagen, var iväg en snabb sväng till affären bara.

Corrinda bakade en kladdkaka tillsammans med sina småsyskon, för det var ju kladdkakans dag minsann, och jag som inte alls har koll på alla de här nya ”firar-dagarna” kan offra mig på vissa. Kanelbullen, kladdkakan tex;)

Det är helt underbart att på avstånd, bakom dammsugaren/ skurmoppen/ dammtrasan se och höra hur de äldre hjälper de yngre. Corrinda var pedagogisk och lugn när de fick mäta upp ingredienser och röra och hälla. För att inte tala om att slicka skålar och vispar:)

Det är syskonkärlek ♥

 

Idag hade jag me&i visning kl. 10.00. Jag som är så morgontrött fattar inte hur jag kunde kvittra JA det blir toppen! till det förslaget på tid, men det gick ju fint. Eftersom jag vet exakt hur jag är på morgonen så förberedde jag det mesta på kvällen, ställde fram koppar, fat, glas osv, så kunde jag sova så länge det bara gick:)

Jenny kom och visade kläderna, jag vill som vanligt ha det mesta, men erkänner att just vinterkollektioner sällan är favoriter. Men, de kläderna används ju störst del av året, jag fryser ju så jag kan knappast gå med linne hela vintern;) Tjejerna hittade en del, Novalie en damtröja i minsta storleken, få se om den passar bara, men småkillarna fick inget idag. Det var bara de som fick nåt sist så det är rättvist.

Eftersom det är strykande åtgång på de här kläderna så fanns inte vissa storlekar kvar och en del plagg är helt utsålda, men det är ju så det ska vara. Och det gör ibland att min beslutsångest blir enklare;)

Sen gör det ju inte direkt ont att det är värdinnegåvor heller…..

När folk droppat av hemåt så röjde jag upp med hjälp av syrran, och sen for jag iväg för att fixa fransar.

Linda som jag gått till, är sjukskriven, av den bästaste av anledningar – hon väntar tvillingar ♥♥ och jag är så glad för hennes skull!! Men jag får därför lov att vara lite otrogen, och jag ska visa er resultatet senare:)

Jag är så nöjd, och det var så trevligt!

Jag slöt ögonen när det var sol och ljust, och öppnade dem efter några timmar och då var det mörkt ute…vintern är verkligen här.

 

Sen var det ju bara att ösa på hem och hämta kidsen, och så iväg till den bästa pappan för att uppvakta honom på Fars Dag. Ja, jag pratar om MIN pappa:) Idag var jag och syrran där i omgångar för hon skulle iväg till Stockholm på konsert på kvällen, och jag fixade fransar på eftermiddagen, så han fick dubbelt upp av firande.

Mamma hade bakat en supergod björnbärscheesecake och vi snackade och babblade en stund, men det var rätt sent så efter en timme tackade vi för oss och drog hem och kokade korv. Söndagsmiddag med stil, eller inte, men så jäkla gott ibland. Och enkelt.

 

Nu har jag skrivit om en artikel efter mina kursares kommentarer, jag är väldigt ovan att få kritik för det jag skriver, på ett sådant ”proffsigt”vis, och det är både kul, nyttigt och ibland irriterande, för jag tycker ju såklart att jag skriver bra;) Men ojoj så bra det är, lärorikt och texten blir ju alltid bättre. Konstigt eftersom den liksom var perfekt i mina ögon från början;) men när man får andras syn på den så ser man den på ett annat vis, och inser att det är massor som kan ändras innan det är bra.

Kul!

 

Nu ska jag hoppa i säng, jag ska upp och iväg i morgon bitti. Jag har en liten dejt med Malou på tv4, som jag just nu börjar bli rätt nervös inför…:) Jag törs egentligen inte alls sånt här, men hör mig själv säga : Tja men varför inte?  när jag får en fråga om att medverka på olika saker. Hade det varit för, säg 6-7 år sen så hade jag ALDRIG ens funderat på det, utan bara tvärnekat. Även om jag alltid är gruvligt nervös innan, så är det en stor seger efteråt varenda gång, och även om jag kanske inte alltid är nöjd med vad jag hasplat ur mig i nervositetens dimma så kan jag tänka att vad gör det om hundra år? Jag utmanar mig själv till saker jag aldrig trott jag skulle göra, både medverka i TV, åka tåg ensam till en folkhögskola i norr, prata inför större grupper och köra bil i rusningstrafik i Stockholm:) Fatta vilken fegis jag är egentligen. Jag önskar att jag var en sådär människa som bara kan gå in någonstans och äga stället, som aldrig får tunghäfta och alltid har nåt kul svar på lager, men är så långt ifrån det som det går att komma.

Eh…. just det ja…tunghäfta eller nervöst babbel, vad är bäst;) Haha. Nä, håll tummarna för mig är ni snälla, så jag inte gör bort mig totalt! Typ efter tio;)

Jag kommer åka tåg, så jag slipper köra i rusningstrafik iaf;) och mamma och pappa kommer hit och tar hand om Jamie, pappa skjutsar mig till tåget åxå så jag har sån jäkla service.

Så nu ska jag försöka sova lite, men först ska jag läsa lite i boken jag fick för ett tag sen och som jag lottade ut ett ex till er av åxå –  Experimentet. Den har legat och väntat på mig länge, men nu så.

 

Okey, vi hörs i morgon!

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. Tant Harriet

  Vilken enastående kvinna Du är Carola!
  Allt detta svåra Du gått igenom och naturligtvis fortfarande kämpar med och ändå kan Du sitta så rak och behärskad i TV-soffan. Imponerande och Du är en vinnare.
  Lycka till med allt!

 2. Sara hohlflt

  Heja dig. Såg dig på Malou och du gjorde det så bra. Undrar bara hur sjutton du hinner träna och ha hund med 9 barn! Jag har bara ett tvillingpar på fyra och ett bonustvillingosr på 20, och jag hinner ingenting!

 3. Moa

  hur tog barnen detta? känns ju som dom måste tagit det rätt hårt, speciellt eftersom han skaffat en till unge med henne och typ inte träffar dom alls?
  🙁

  Carola: De mindre fattar inte, tycker det är kul att det kommer en lekfarbror och gör kul grejor, men de äldre är väldigt väldigt besvikna.

 4. lolita

  Såg dig på malu efter 10 jätte bra du va där tycker du är jätte duktig som tar hand om alla barn ensam har din förra man fått en dotter eller en son men den nya tjejen

  Carola: Tack:)

 5. Sofia

  Såg dig hos malou imorse! Verkligen vacker du är!! Och vilken bra intervju du gjorde! Hade inte klarat av att inte säga något elakt om personen som gjort så emot mig! Du var verkligen saklig och jag beundrar dig!

  Carola: Tack:) och det är nog ett helt annat program som det elaka kommer fram;) hehe.

 6. Monica

  Såg på malou och fasen vad bra du var!
  Kram från ett fruktansvärt tråkigt ( vädermässigt!) västkusten

  Carola Tack:) Regnar här med och är grått och trist

 7. Helene Liberth

  Hej! Boken jag vann kom hem till mig i sitt fina paket! Tack igen! Du var skitbra hos Malou, jag brukar undvika hennes program, men är lite sjuk idag, så av en slump fick jag se när du var där! Skvallra nu inte om boken, jag har inte hunnit börja läsa än! 🙂

 8. Margaretha Nilsson

  Lyssnade just på intervjun hos Malou i tv4 där du berättade att din man lämnat dig.
  Jag fattar inte hur man kan lämna sin fru med 9 barn. Och ännu värre, det verkade som att ni inte
  delade på ansvaret med barnen. Träffar han aldrig sina barn? Isåfall är det helt sjukt.
  Och hur kan någon annan kvinna vilja vara tillsammans med honom efter vad han gjort.
  Det måste vara något fel på en människa som inte är intresserad att träffa sina barn.
  Jag var tvungen att skriva detta för jag blev så uppriven och arg efter programmet
  Tycker oerhört synd om dig Carola

 9. Maria

  Kollade på dig i efter 10:) Du är ju verkligen en strålande vacker, superstark kvinna, tror många tänkte: hur tusan kunde han lämna henne:)
  Jag är 51 år, mamma till 3 och mormor till ett barn, beundrar dig verkligen
  Kramar
  Maria i Skåne

 10. Sanna

  Såg intervjun i Efter Tio. Den gick ju jättebra. Du såg coollugn ut och var saklig.
  Din frisyr är verkligen så snygg. Gillar verkligen hårfärgen!

  Carola: Tack:) Jag är tacksam att nervositeten inte syntes, men den försvann rätt snabbt. Håret har ju ingen frisyr, det bara växer som det vill just nu, och färgen är min egen naturliga så det blev jag glad över att höra:)

 11. Moa

  förfärligt ju, vad hände med honom? Ok om man tar beslutet att man vill skilja sig men bara gå rakt ut? han borde ha tänkt på barnen iaf.. har han någon kontakt med barnen nu??

 12. Charlotte

  Såg precis intervjun med Malou- himmel vad snygg och fräsch du är!
  Och vad duktig du var, jätterak, tydlig och så jättejättestark!
  Att ha gått igenom det du gjort på det sättet du gjort är helt otroligt- du är ”en stark kvinna” personifierad!

 13. Emma

  Otroligt vacker och strålande respektfull hos Malou!! Wow! Dina barn kan vara otroligt stolta över dig, och du också! Otroligt respektfullt formulerat där du kan stå rakryggad! Wow….

 14. Linnea

  Fantastiskt bra pratat hos Malou idag, du kan vara stolt över dej själv. Inte en ton av bitterhet utan rakt och ärligt. Finns det några regler för hur man på bästa sätt ska hantera svåra saker i livet har du nog gjort helt enligt konstens alla regler. All heder åt dej!

 15. K

  Jag såg dig hos Malou imorse! Shit, vad snygg du är! Du såg verkligen fräsch och vältränad ut. Och sjukt snyggt sminkad. Du verkade inte ett dugg nervös, ett TV-proffs! Om du skulle börja nätdejta nu skulle du inte vara singel länge till 🙂

 16. Tina

  Vilken förebild och inspiration du är Carola!
  Hade ingen aning om detta som hänt dig. Såg en del avsnitt på tv för år sedan.
  Lugn och saklig, det där gick ju galant!
  Lycka till med allt / kram Tina

 17. christine

  En riktig inspiration!
  Tittade precis på malou och du är en riktig förebild!

  Tänker på din historia nästa gång då jag tycker det är jobbigt med min enda son:-D

  kram från christine i storvreta

 18. Lola (Carola)

  Heja Carola!

  Såg Dig på tv, bra jobbat!

  Även om Malou surrade o pratade så hon själv tog nästan all tid ..

  Kramizz i massor till Dig!

 19. Viktoria

  Vad bra du var på Malou efter tio! Verkade hur cool som helst. Kul att se dig på TV igen. Hade gärna hört dig få berätta ännu mer.

 20. evelina

  Åh Carola, vad fin du var! Du verkade ju kanonlugn, så det tyckte jag att du gjorde bra. Förstår att ditt ex inte ville kommentera för han är ju en stor skitstövel. Lämnas med 9 barn, är ofattbart. Lycka till i livet!

 21. Sara

  Såg dig precis hos Malou efter 10, jätte bra inslag och du var jätte duktig och så naturlig framför kameran. Jätte bra jobbat och fortsätt kämpa på! Du är en bra mamma till dina 9 barn 🙂

 22. Kristina Å.

  Oj så spännande det låter och lycka till. Så mycket vis erfarenhet som du sitter inne med är det väl bra om du kan dela med dig av något.

 23. Stina

  Att vara rädd och ändå göra det är SÅ modigt. Är man inte rädd behöver man inte vara modig. Lycka till, du är så imponerande!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing