Allmänt

Att fuska sig snygg:)

Först, tusen tack för alla era fina kommentarer! Inte en enda neggo tristo hatgnatig pik om att jag är taskig mot honom måste ju innebära att jag inte var det:) Jag menade inte att vara det så det känns så jäkla bra att det gick fram. Man måste få berätta om sina känslor utan att tänka på att inte såra någon annans känslor, eller i alla fall om den där andra är orsaken till att man mår dåligt,  ska man inte behöva ta sån förbannad hänsyn. Hade hänsyn tagits i första hand så hade det inte funnits något som gjort så ont. Så enkelt är det:) What goes around comes around.

Men ni verkar alla vara överens om att jag inte var annat är respektfull och ärlig, och det tackar jag er för. Och snygg….;) Haha, sötnosar! Jag kommer aldrig någonsin att se mig i spegeln och tycka att det är en snygg människa där, på allvar, inte för att fiska efter att ni ska säga ” Joo, du ÄR snygg” Jag tycker verkligen verkligen inte det nämligen. Jag har med stor säkerhet en jäkligt kass självkänsla, och ett inte allt för bra självförtroende på det;) Men jag tackar givetvis för det med, det gör ju inte direkt ont att ni säger det ♥

 

En person som har hjälpt mig att fuska mig ”snygg” är Dau. Hon har gjort mina fransar, och den här gången testade jag volymfransar. Och holy smoke, snacka om million dollar look:)

Jag har verkligen inga egna fransar, de är korta, spretiga och fjösiga. Jag har däremot jättemycket ögonbryn…hm..kunde väl vara nån slags jämnare fördelning mellan håren? 😉

http://www.daumakeup.se

 

Jag kommer aldrig kunna sluta göra fransförlängning det är  bara så. Skillnaden är ju enorm.

Dau har sin salong i superfina lokaler på Smedsgränd i Uppsala, hur centralt som helst, och lokalen är to die for, gammal paradvåning say no more liksom:)

daumakeup

Hon gör fransar, är makeup-artist och hårstylist och är precis hur trevlig som helst, förutom att hon är sjukt duktig. Kolla in hennes sida Dau Makeup för bilder, och vill man så bokar man tid enkelt online. (Ett tips är att hon har 25% rabatt på ordinarie priser på fransförlängning, gäller nya kunder.)

Det tog ju en stund att sätta dit alla fransar, men tiden gick fort för det var så trevligt. Man får vara tyst åxå om man vill, och jag har fått höra att folk slumrar till, vilket inte är helt konstigt man ligger ju ändå där och blundar, men vi hade mycket att prata om:)

Och de gör verkligen mycket för ögonen, de där fransarna 🙂

malou efter tioDe håller ju inte för evigt, såklart eftersom man tappar sina egna fransar efter några veckor, livscykeln är inte längre, så därför får man fylla på med jämna mellanrum. Jag tycker att det är hur lättskött som helst, man ska inte gnugga ögonen, eller använda makeup/rengöringsprodukter med olja som löser upp limmet, men annars lever man precis som vanligt. Jag tränar och duschar ju ofta, och försöker undvika att blöta ner dem allt för mkt men annars inget speciellt. Mascara kan man glömma, möjligen lite på underfransarna om man vill, och i och med att de liksom markerar så fint så behövs inte nån eyeliner heller, om man inte vill såklart. Vill man så sminkar man sig som vanligt, och är försiktig när man tar bort det bara. Sköter man om dem håller de längre, som med allt annat här i livet:)

Jag älskar dem, och jag älskar Dau som gjorde de så fina!

Jag älskar Linda med som fick mig att börja med fransar, och jag är så jäkla glad för hennes skull som väntar tvillingar:) Ska se till att jag får gosa med dem så småningom:)

 

Nu ska jag hoppa i säng, jag är på Tollare nu, journalistik-kursens andra träff. Det gick utmärkt att köra hit, och det kan bero på att jag bytt däck…;) mer om det kan jag berätta i morgon, för såklart ska det inte gå som på räls när jag ska göra nåt;)

Ska kolla Modus bara på Tv4play, sen sova.

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. Anette

  Ja, jag måste än en gång berömma dig för ditt deltagande i programmet! Du var jäkligt saklig, inte alls elak mot honom. Det är faktiskt skumt att man bara kan sticka iväg, dra så där. Skulle fatta det om det bara hade varit du och han, men nu har ju ni barn…! Tror det kan va många som varit med om samma som kan få lite tröst i att om du klarat de så klarar även de det :). Allt gott till dig, du är en jättebra människa!

 2. Hanna mamma till fyra

  Jisses kvinna vad vacker du är. Satt och tittade på klippet från Malou med tårar i ögonen fasen vad stark du är. Jättebra intervjuv mer behövdes inte sägas.
  kram

 3. Maria Nord

  Hej!

  Jag så inslaget om dig på SVT play. Sakligt och bra. Så fin du är. Men så märkligt att bara gå sen inte säga mer!!! Jag kan inte fatta att man kan göra så nör det finns barn som litar på en.

  Kram / Maria
  mariasdagbok.blogspot.com

 4. Malin

  Ja, jisses vilka snygga ögonfransar du har! Jag tänkte verkligen på det då jag tittade på klippet från Malou. Riktiga ”filmstjärnefransar”! Och nej, du hängde verkligen inte ut honom. Kram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing