Allmänt

Det känns inte värdigt…

Jag letade ord, och jo VÄRDIGT passar på nåt vis. Med allt fruktansvärt som hände i Paris och verkligen slog undan benen på hela Europa, och fler nationer än så, så känns det ovärdigt att skriva om hur jag legat i planläge och läst en bok. Jag har följt nyhetsrapporteringen givetvis och tankarna är på något vis inte riktigt med i vardagen. Rutinmässigt gör jag allt jag brukar utan att tänka, för tankarna är ständigt, om än inte kristallklara, på dåden. Jag känner mig lite låg och avslagen hela tiden, och jag förutsätter att väldigt många känner likadant. Det berör så hårt och brutalt. En fet käftsmäll helt enkelt. Ett wake-up call, av det vidrigaste slag. Det finns så mycket ondska där ute.

Jag vet inte riktigt, men av respekt så känns det som att det var nödvändigt att låta bli att babbla om trivialiteter här och bara låta helgen passera.

Jag har massor att berätta, och jag kommer fortsätta precis som vanligt, säkert redan i morgon.

Tills dess, ta vara på varandra, var rädda om varandra.

Sov så gott.

natti natti 🙂 ❤️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing