Allmänt

Vi rullar igång så sakta:)

Jag börjar med två frågor!

Ett: Är det någon som vill adoptera en STOR blomma?

palm

Den är min syrras, och hon har haft den på sitt jobb förut, men så flyttade de och på nya stället får man minsann inte ha blommor…? Om jag fattar det hela rätt finns det alltså inga växter över huvudtaget där, osmart på många sätt, men det är DÄSAJN ni vet;)

Blomman, som väl är en palm av nåt slag är jättefin, men den tar ju som synes över hela rummet i en vanlig lägenhet. Nu undrar syrran om det finns någon som vill ta hand om den. Nån som kanske har ett stort hus, eller jobbar på nåt ställe där den kan stå, eller äger ett hotell där den kan få bo i entrén eller så?

Hon vill bli av med den så fort det bara går, men hon vill inte att den åker på tippen eftersom i vår familj så kastar vi inte saker som lever:)

Hon jobbar i Frösundavik och bor i Uppsala, så det är ju en fördel om ni känner att det är i närheten, hon kan kanske få in den i sin bil och mötas upp nånstans där i kring:)

Hojta om ni vill ha den!!!

 

Sen nummer två: Jag behöver ett intervjuoffer:)

På Journalistiken ska vi skriva ett personporträtt av en person vi inte känner, det kommer ju inte att publiceras någonstans mer än på folkhögskolans intranät, och kanske här på bloggen om ni vill förstås:)

Det vore roligt att få göra det på någon av er!

Det handlar helt enkelt om att vi träffas, helst två gånger, och jag frågar tusen intelligenta ( i bästa fall) frågor, och tar några bilder, och sen skriver ihop ett porträtt. Känns det som att det vore något? Jag bjuder på fika:) (aka muta, hehe)

Om ni är intresserade, kan ni väl  maila mig på carolawetterholm@gmail.com och berätta lite om er själva, vad ni gör, intressen och så vidare. Ni behöver INTE vara något speciellt, alla är lika intressanta oavsett om man är hjärnkirurg, spelar fotboll eller rensar avlopp:)  Men vi bör kunna träffas i Uppsala med omnejd, jag är ruggigt flexibel med tid på dagen, men det är som alltid när det gäller skolarbeten lite brådis, deadline för att bestämma oss för person är denna vecka, och sen ska intervjun ske rätt snabbt inpå.

Det är superbra om jag kan få träffa er ”in action”, alltså om ni jobbar i ett stall vore det najs att jag kommer dit, samma sak om ni sorterar papper i ett arkiv etc, allt för att få ett så bra porträtt som möjligt.

Självklart får ni godkänna allt jag skriver och alla bilder:)

Så nu hoppas jag på att ni bara öser på med mail:)

 

Jag återkommer i kväll! Maila på nu:)

Bye bye:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing