Allmänt

Jag älskar Zlatan:)

Jag har sagt det förr, men säger det igen : Det finns ingen som är så cool som Zlatan:) Så genuint asball.

Jag gillar inte sport direkt, men ändå finner jag mig själv gärna kollandes på fotboll om Sverige spelar, förutsatt att Zlatan är med.  Igår såg jag delvis, inget av målen, men det är så det brukar vara. Kollar jag = inga mål, kollar jag men byter kanal= mål:)

Sverige till em zlatan

And the King did it again. Han är verkligen sjukt bra, den gode Zlatan. Och nu är vi i EM, det blir kul:)

Säger jag som har noll koll:)

Zlatan fick sin tionde guldboll häromdagen, på fotbollsgalan, och man kan ju liksom bara konstatera att han är värd dem allihopa. Jag älskar hans svar på tal till journalister, och jag älskar hans kaxighet som skulle vara löjlig om han inte var en av världens bästa fotbollsspelare. Men det är han, och han är svensk. Patrioten inom mig jublar:)

 

Jag sitter med plugg!

Journalistiken är det massor på hela tiden, så där känns det som jag ligger efter all the time, men Hälsocoach är mindre, men eftersom det är skola nästa vecka är det liksom hög tid att göra det åxå. Få ner det på papper, läsa alla sidor som ska läsas osv.

Förresten så pratade jag med Annika Leone häromdagen, hon jobbar på KIT som journalist, det är en sajt för vår tids frågor, ny för mig, men inte ny:) Det var nån forskare som  bestämt hävdar att bebisar medvetet gör allt de kan för att förhindra att det kommer syskon.. Jag är jäkligt skeptisk alltså;) Jag tror att människan är anpassad sen urminnes tider att föda barn med ett väl uträknat mellanrum, allt för att optimera vår ras överlevnad.  Jag tror även på att vi är flockdjur och behöver våra syskon och familjer. Så mitt svar på frågan om bebisar medvetet skriker på natten för att förhindra sin mamma att ens tänka tanken på syskon, är nej:)

Annika och jag har träffats förr, på nåt event och så var vi ”på samma sida” i en debatt om att visa sina barn på internet, mycket trevlig tjej:)

Apropå journalist då, men nu tappade jag tråden…..? Hm.. Jaja, jag har suttit med plugg i går och idag, lite längre pass än jag normalt gör, men det är mest kul. Jag ska göra en powerpoint snart.

Och till er fantastiska människor som hörde av sig om att bli intervjuade, tack!! Jag måste kolla igenom och så återkommer jag snarast!! ♥ Nästan alla av er skrev att ni är ju inget speciellt men….och så kom det något jätteintressant ju:)

I kväll ska jag till mamma och pappa och slå in 24*10 småpaket till julkalendrarna:)

Jo, även Simon får paket, här lämnas ingen utanför. Syrran hämtar upp mig och sen leker vi tomteverkstad. Pust, det brukar ge ryggont 😉

Nä, powerpoint var det !

Vi hörs:)

Kommentarer

  1. susanne j

    Du är väl för go som ger alla ”barn” varsin kalender! Undrar om jag ska börja med att ge min man en, barnen bor ju inte i närheten längre. Fast nu kom jag på en sak! Du kan ju göra en elfte för ett av mina barn bor i Sävja. Han skulle säkert bli jätteglad. 31 år är väl inte för gammal för adventspaket, eller…?

  2. Emelie

    Så härligt med paketkalendrar 🙂 älskade de verkligen när jag var liten(24 år nu). Skall verkligen ha det till mina framtida barn 🙂 älskar julen så himla mycket

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing