Okategoriserade

Shopping

Ska snart åka och shoppa med Robban.

Gympadojor

Badkläder

Underställ

Nåt mer jag glömt.

Och göra Id-kort

Vi ska träffas strax efter 15.. Min gissning är att vi är osams senast en kvart efter det..;)

Nån som sätter emot ? 😜

Kommentarer

 1. Pingla

  Möt honom som den sol som han förtjänar att mötas av. Låt honom känna din kärlek. Visa hur glad du är över att ha honom. Le. Delad glädje är inte bara din, den blir hans också.

 2. Caroline

  Att shoppa med min tonårsson är lätt som en plätt. Han vill alltid ha samma grejer som han haft förut. Tror det är femte paret likadana gympadojor han har nu. Har fått uppdatera storleken ibland bara. Likaså jeans, han kör på säkra kort. Allt för att det ska gå snabbt och vara enkelt.

  Tonårsdottern däremot… Vi blir osams innan vi ens kommit fram. Finns inga begränsningar, skulle kunna shoppa jämt. Behöver alltid nya kläder och är oerhört långsam och petnoga. Lite för långt här, lite för kort där, för stort, för litet, för mycket veck, för lite veck, fel färg. Alla butiker ska besökas och noga gås igenom innan hon bestämmer sig. Då är mitt tålamod slut för länge sen!

 3. Annette

  Hej.
  Jag tror dig,har tvillingpojkar som idag är 30 är men jag kommer väl ihåg hur det var,,,,Lycka till.
  Håller tummarna för att ni håller sams.Gillar din blogg.Kram Annette

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing