Allmänt

När man ilar i ett..

…När dagen bara ramlar på i 180 och man sen sätter sig på kvällen och funderar: Men? Vad gjorde jag idag egentligen?

Det är oftast så mina dagar ser ut:) Det är full rulle från morgon till kväll. Kanske inte nödvändigtvis med avancerade saker som mikrobiologi, kärnfysik eller ens excelfiler, utan mer praktiska saker.

Förutom allt hushållsarbete som man ju aldrig slipper undan så kan jag inte säga att jag gjort några stordåd idag, för jag minns knappt vad jag gjort 🙂

Handlat lampor på Ikea, det vet jag, och sen balanserat på trappstegen i hallen för att nå upp. Jag brukar be Simon som är lång och ståtlig, men eftersom han nu inte var här, och ALLA lampor slocknat i armaturen ( fem st) och det var kolsvart i hallen så var jag tvungen:)

Det gick bra, gäller att hålla tungan rätt i mun bara så man inte tippar över åt nåt håll.

Sen har jag ju motionerat mina elementtermostater:) Vet ni vad det är? Inte?

Jo, vi har vattenburen fjärrvärme här i huset, något som tydligen är bra för när försäljare ringer och vill sälja på mig nåt annat, och frågar vad jag värmer huset med, så tackar de alltid för sig och lägger på självmant;) Jag antar att fjärrvärmen är oslagbar då;)

Men elementen har i olika grad inte velat som jag, och de har inte blivit varma. Vissa har jag bara kunnat lufta, easypeasy, och sen har de blivit varma och goa, medan andra fortsatt vara iskalla. Nu klagade Patricia på att hon hade istid inne hos sig. Jag tyckte att hon gott kunde frysa lite, hon ska ju till värmen snart, men hon tyckte annat;)

Googlade, detta underbara fenomen, och kom för en gångs skull inte till Flashback;) utan till ByggHemma, eller nåt liknade. Där beskrevs mitt problem, och även en lösning. Skruva av, och peta in den lilla piggen, smörj upp och det kommer bli så bra så bra.

OKey…eh visst. Pappa har bytt en såndär grej nere hos Corrinda, så jag visste att man kunde dra loss den, så jag skruvade bort lilla skruven och drog bort den.

termostat

Den här i badrummet, och elementet är svinkallt. Ytterst otrevligt när man duschat. Men Patricias ser lika ut.

Den lilla piggen

termostat

Ja, det är skitdammigt där, men det är rent nu:)

Sprayade 5-56 och tryckte in den några gånger, och smorde upp själva vredet åxå och kände hur värmen spred sig i elementet…så najs. Det tog två minuter sen undrade Patricia om man kanske kunde sänka värmen;)

Jag har ägnat mig åt lite motion av samtliga element som behövde det, och det tar sin lilla tid för alla vet ju att man placerar termostaten där det är svårt att komma åt, Murphys lag;)

Sen skjutsat lite barn, hämtat paket, lämnat paket, handlat, tvättat, packat och pluggat. Lagat mat, diskat, och sånt där ni vet. Kallas Livet tror jag bestämt:)

 

Jag har givetvis skjutit upp en del plugg till sista sekunden, och nu är jag klar ( typ;)) så jag ska bara hoppa i säng och sen upp och hämta två kursare innan vi ger oss in i bubblan av Hälsocoacheri:)

Det ska bli kul:)

Doris ska få bo hos syrran, som längtar, Janelle och Simon jobbar så de kan inte, men syrran har stått på kö, så det ordnade sig. Mamma tycker det är tillräckligt med ungarna, och det kan man ju begripa:)

Nix, dags att sova!

Tillbaka snart:)

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. Anne

    Smart och urbra med elementen. Nu lärde jag mig något! Skrattade gott åt att din mamma ”tyckte att det räcker med ungarna”. Skickar henne en stor kram! Ni är en fantastisk familj!

  2. miah

    Jag bara äääälskar din blogg!!! Du skriver på ett så lättläst och härligt sätt, jag får samma känsla som när jag läste Elvis i metro på den gamla goda tiden när den gick där…. småflin och ibland gapskratt. Keep on blogging säger jag bara, du lyser upp min dag<3<3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing