Allmänt

Väddö:)

Idag var det upp och hoppa, väcka de kids som inte fått för sig att de ville prova att kliva upp kl. 6.00…(??) och sen snabbdusch innan Doris fick gå ut. Raska på för att hinna hem och säga Hejdå till barnen innan de gick till skolan, och sen packa i ordning det sista.  Mamma och pappa kom, och så småningom for jag iväg.

Hämtade upp ena kursaren i Luthagen och andra i Fålhagen, och sen susade vi hit till Väddö.

Om man kör (nästan) lagligt så tar det lite drygt en timme hit, det är gammal landsväg hela vägen så det är rätt majsigt att köra, och vi var här 20 minuter innan vi började. Perfekt.

Vi hann gå till våra stugor med väskorna och sen hämta en kopp kaffe innan dagen drog igång. Och sen rullar den på, det har varit avslappningsövningar, Motiverande samtalsövningar, KASAM-promenad och lite annat. Det är som alltid jättekul att träffa alla igen, och det är en härlig bubbla.

Man går bara och hämtar kaffe, och ställer tillbaka muggen. Hämtar mat och ställer tallriken i disken. Det är som jag sagt förr – All inclusive inc kunskap:)

 

Loppi har bytt server idag, det kan innebära att det är lite meckigt att komma in, men det är för er skull, det är så många som vill hänga här, och för att bloggarna ska funka optimalt så är det nödvändigt.

Hav tålamod om det strular!

 

Nu ska jag sooooova:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Mia

    Gick textillinjen på Väddö för många år sedan, en underbart mysig skola! Gärna lite bilder därifrån om du har tid och lust.

  2. Anneli

    Folkhögskola är fantastiskt – jag fick också möjlighet att haka på i sex terminer på internat. Underbart, frukost och lunch som du beskriver det. Jag hade inte haft det så bra sen jag bodde hemma hos mamma och pappa. Resultatet blev att jag fick ett nytt yrke och kan jobba med det jag brinner för. Tacksam!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing