Allmänt

Jag och Finn Crisp:)

I samarbete med Finn Crisp så fick jag en utmaning. Att göra en smaskig variant av frukost eller mellanmålssmörgås med Finn Crisp, och givetvis måste jag anta utmaningen!

Jag har en livslång relation med den här avlånga lilla hårdbrödbiten, ända sen jag var liten har det funnits med på min mormors och mina föräldrars julbord. Jag trodde länge, pinsamt länge faktiskt, att det var något som bara såldes till jul… 🙂 Så är det ju inte, utan det finns ju hela året. Tack och lov:)

Sen började jag ju tänka på kost och träning, och insåg plötsligt att massor av PT´s och kostmänniskor fullkomligen lovordar Finn Crisp. Det är inte bara gott utan bra kost också. Det är ett suveränt mellanmål, och jag har med tiden testat massor av pålägg, en stor favorit är tomat, keso och örtsalt…så gott!

En annan favorit är detta, som blir mitt svar på utmaningen:

finncrisp

Det är så gott!

Finn Crisp

Ugnsbakad lax med färskost och dilltäcke

Spenat, paprika, gurka

Toppa med några varv av chilimix och njut!

 

Jag äter ofta Finn Crisp med olika pålägg som sagt, det enda ”negativa” med det här brödet är att barnen snor det så fort jag köper hem det;) och det är ju mest bara bra betyg.

Ytterligare ett stor plus i kanten är att det nu finns i en ECO-variant:)

Har ni några bra varianter på gott, gärna nyttigt pålägg, så hit me!

Kommentarer

 1. S

  Åh dessa matbilder får mig så sugen på att äta en massa. Mina gravid-cravings är verkligen att jag vill äta allt jag ser på bild haha.

  Gå gärna in på min blogg jag har tillsammans med min gravida vän där vi skriver allt om våra graviditeter.

  Kram S
  http://WWW.mammaprat.blogg.se

 2. Mia

  Har också alltid de hemma, men största konsumtionen av dem har jag när jag åker utomlands till varmare breddgrader. Då är de tillsammans med kaviar ett givet mellanmål, kvällsmackan, frukost ellet bara ett tilltugg. Åh så gott det är!

 3. Jungfrumamma

  Finncrisp är supergott! I desperation en gång, då jag inte hade kex till mina älskade ostar, tog jag finn crisp och tro mig när jag säger det, det var sååå gott! prova med Chevré vettja 😉

 4. Hanna

  Jag brukar bre på jordnötssmör (den nyttigare varianten utan socker ) på Finn Crisp när jag blir sugen på något gott till kaffet!

 5. Thea

  Jag tycker att det godaste är att ha på skivat kokt ägg (eller stekt ägg) och örtsalt, plus någon grönsak, typ tomat! Blir såå gott!

 6. Rutisen

  Finn crisp är ju supergott, håller med dig.

  Jag brukar göra en röra med tonfisk (burk variant inlagd i vatten) , finhackad rödlök, hackade hårdkokta ägg, ev. Burkmajs (kan uteslutas), citronsaft, dill, salt och svartpeppar, cremefraiche och fil till lämplig konsistens (blir gott med bara fil också, bara lite lösare)….. Skiva mogen avokado på finn crisp bröd och klicka dit tonfisk fyllningen!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing