Allmänt

Hemma!

Japp, hemma igen från skolan:)

Skönt såklart, men jag gillar ju den lilla bubblan man lever i där. Vet ni, att jag tror att ni allihopa är sugna på att bli hälsococher va? 😉 Tydligen så ringer det och mailar det väldigt mkt folk som vill gå kursen, och jag tar åt mig äran:) Haha, nä det gör jag verkligen inte, men jag tycker det är väldigt kul att jag faktiskt går en kurs som är eftertraktad. Samma med journalistiken, det är många som inte kommer in, och eftersom man där lämnade in textprover så känns det extra bra att ha blivit ”utvald” Fattar ni hur jag menar? Att det någonstans finns ett avgörande, en anledning till att just JAG ( och de andra) kom in på kurserna. Alla gör det inte, utan ett urval bland sökande har gjorts och man vann liksom på nåt vis:)

Äh flummigt jag vet. Fattar ni så gör ni, annars glöm det!

Idag har vi haft föreläsning om FETT, och det är spännande och intressant. Jag tror att jag måste gå nån kostkurs sen, för det är kul och rätt svårt. Jag har ju som bekant rätt svårt för allt som har med siffror att göra, och kemi hör dit. Det är väldigt svårt att begripa alla dessa fettkedjors uppbyggnad, men hon lyckas göra det hyfsat enkelt. Kanske ska jag bli dietist när jag blir stor? Nä, det kändes inte så kul när jag skrev det…;)

Jag ska öva på motiverande samtal nu till nästa gång, nån som behöver motiveras? 🙂

Haffade pappa och mamma och så fick de lov att bestämma sig för vad de ville bli motiverade i, och så börjar jag med dem. Det är svårt att prata med folk man känner, det har vi konstaterat på kursen, man vet för mkt för att kunna vara riktigt objektiv. För att inte tala om hur enkelt man börjar babbla om annat eller blir irriterad och kommer med stora pekpinnen…men GÖR SÅ HÄR DÅ PUCKO så blir det bra, liksom;)

 

Men nu tänker jag inte ägna plugget en enda tanke förrän på söndagkväll tidigast. Jag är trött och urblåst i huvudet, men lämnade ändå in uppgiften i journalistik. Jag vill tacka er som anmälde er som frivilliga intervjuoffer!! Jag ska svara er var och en personligen åxå, några av er vill jag gärna spara lite på, för oj så bra storys det kan bli! Nu har jag valt ut mitt ”offer”, och hon är lite lätt orolig över vad som komma skall;) Eller hur;)?

 

Jag kom hem strax efter tre, hade sällskap i bilen på både dit och  hemvägen, det är trevligt. Släppte av henne på stationen och sen hem, där mina småkillar kom och kramades, de var de enda som var hemma. Jordan var så gullig, han var på väg till en kompis, men när han såg att jag kom. vände han cykeln och kom i full fart och ropade : -Mamma!! och så svängde han in på tomten, parkerade cykeln och kom och kramades länge ♥

När mormor frågade sen om inte kompisen var hemma så svarade han : -Jo, men när jag såg mamma så ville jag bara komma och träffa henne.

Min lilla älskling ♥

Doris har varit utlånad till syrran, som jobbade hemma, men var lite vissen idag:( (syrran alltså, inte Doris) Men det hade gått utmärkt bra förutom att hon ville sitta i famnen på syrran hela tiden, som skulle jobba vid datorn…Doris är lite för stor för att ha obehindrat i famnen, man behöver stötta henne med en hand/arm så då blir man enarmad vid datorn;)

Jag skjutsade Robban till flygvapenfrivilliga-grejen, förr hette stället F16 nu vet jag inte alls…LSS kanske? Luftstridsskolan? Strunt samma, det ligger på samma ställe iaf. Han skulle ha ett hänglås med till skåpen där, och tydligen har vi något som äter hänglås hemma, för alla var puts väck borta… En snabb sväng in på Coop läste det problemet, och sen vidare. Två kvinnliga militärer tog emot, och jag ska hämta hem honom på söndag. Blir bra det här:)

Sen hem via Coop igen för att hämta ett paket och köpa chips….fredag you know;)

Bara för att efter tacosmiddagen behöva åka dit ännu en gång för att köpa mjölk. Lite annat med, men det är hemligt;)

Nu ska jag hoppa i säng!

I morgon har jag och syrran en dejt med Biggest Losertränaren Sabina, för att testa power plate- vibrationsträning. Det är på Fitnessfestivalen, som vi planerat att åka på sen förra året:) Tror det är flera mässor – Allt för hälsan, nån skönhets och så fitness, blir nog bra.

Vi åker tåg, tidigt som sjutton, jag hade velat lega och sova istället för att kliva upp tidigt, men jag vill hellre gå på mässor än sova så…:)

Bussen hemifrån går 7.58 så sååååå tidigt är det inte…bara om man är morgontrött som jag, och har några dagars kurs i ryggen… Men. Det blir bra!

 

Sov så gott nu, så återkommer jag i morgon, med ont i fötter och ben, men förhoppningsvis glad och inspirerad:)

Natti natti:)

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing