Allmänt

Vinnare LEGO friends

Som jag lovade så kom jag ihåg att utse en vinnare idag:) Jag avskyr det, för helst vill jag ger er alla varsin julklapp, men idag blev det Karin som vann:

 

Hej Carola!

Jag vill vara med i utlottningen.
Om jag skulle vinna skulle jag ge den till mitt barnbarn, hon älskar lego.
Men jag är sjukpensionär, och har väldigt minimal inkomst, så mina pengar räcker inte till, och då kan jag absolut inte köpa lego i julklapp eller present åt henne, lego är dyrt.
Så därför skulle jag (och hon) bli väldigt glad om jag vann.
Tänk att få se glädjen i hennes ögon när hon öppnar julklappen från mig, och det är lego friends i paketet, vilken dröm det vore.
Håller tummarna och hoppas på tur.
Kram från mig

 

Grattis:)

Jag har mailat dig:)

Kommentarer

  1. Karin

    Hej Carola!
    Tusen Tusen Tack! Åhh om du bara visste hur glad jag blev nu, ja jag blev så glad så tårarna rinner, tack snälla för vinsten. Jag har mejlat dig med nu, kika i skräpposten om du inte har fått mitt mejl, ibland kan de hamna där.
    Stor kram från mig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting