Allmänt

Vinn en Baby Foot:)

Jag är på gång här nu, när jag borde åka iväg och handla, men en tävling ska vi ha först, och en kort rackare:)

Innan ikväll klockan 22 vill jag ha en kommentar här under om ni vill vara med.

baby foot

Baby foot är en fotvårdsprodukt för både män och kvinnor.

Baby foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.Kitet räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter mjuka och fina.

 

Kom igen och tävla lite nu, så kan ni få fina fötter lagom till nästa år:)

Hörs sen!

Kommentarer

  1. ida

    Jag är en hårt arbetande undersköterska som ser efter och vårdar våra äldre, men tyvärr aldrig tar mig tid och råd att ta hand om mej själv.. detta vore underbart för mina trötta fötter ssom ständigt är på språng

  2. Johanna m. 5

    Ha ha, vem som helst skulle bli mörkrädd om de såg mina fötter. Det kan ju vara värt ett försök med en sådan behandling. Om jag vann – för det är ju så mycket roligare att köpa saker till barnen. God jul till dig och barnen Carola!

  3. Linda

    Skulle vara bra att prova för mina stakars fötter,som är så torra.Jag jobbar inom vården och har i kväll springit fram och tillbaka för att försöka göra en en så bra jul det bara går till mina patienter.Hoppas jag vinner så jag får vårda mina fötter också efter jul.

  4. Therese

    Wow, låter för bra för att vara sant! Vore något för mig som varken har tid eller vill lägga tid på mina fötter. God jul till dig! Kram

  5. Linda

    Mina fötter är katastrofområde, så jag håller tårna och hoppas jag har en chans att vinna 🙂 Tack för en toppenbra blogg 🙂

  6. Sommarkurs

    Jag vill vara med! Måste kunna springa på lätta fötter om jag ska hinna ifatt min odåga till son på 4 år som är som en virvelvind!

  7. Sarah

    Hej! Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat! Oh så fort jag såg denna tävlingen så tänkte o vilken bra grej! Vem ska jag vinna den till? Men jag ska nog vinna den till mig själv för jag är grym på att rodda o hjälpa andra! Wow wow wow precis vad mina fötter behöver! (Eller snarare min händer får slippa o fila dem stackars hälarna 😉 )

    Kram

  8. Amalia

    Hej, som småbarnsmamma till två, snart tre så finns inte riktigt tid till att ta hand om sina egna fötter som man ibland skulle behöva. / Blivande trebarnsmamman

  9. Maja

    Jag har länge velat testa just den här produkten till mina fötter! Hoppas på god tur så jag kan börja jobba på mina sommarfötter innan det hunnit bli just det… Sommar! 🙂 God jul!

  10. Camilla

    Med en problemfot,
    vill jag gärna råda bot.
    Försöker peela och skrubba,
    men fotfjällen jag ej kan rubba.
    Skulle behöva en ordentlig kur.
    Därför hoppas jag på ofantlig tur.

  11. Therese

    Nu måste jag bara vara med och tävla för visst är det så att fotmasken även hjälper mot spruckna hälar också?
    Drar en lott och hoppas på tur:)
    Kärlek till dig och din familj och ha en riktigt god jul! Kram

  12. Hella H.

    Var 41 (årsbarn med dig = 45 idag) när jag fick min underbara sladdis och sedan dess har jag också haft problem med fötterna. Började med 2 x hälsporre när hon bara var 4 månader, så det där med att vara lycklig nybliven mamma och gå ut och rulla vagn var bara att glömma. Trots ortopediska inlägg fortsätter problemen med smärtor och hemska förhårdnader. Att då höra möjligheten att man med denna produkt får baby-fötter, låter ju för bra för att vara sant!! Vill verkligen testa denna produkt och se om den kan avhjälpa något. GOD JUL till dig och din underbara familj <3

  13. Carina

    Jag vill vara med och tävla.
    Första julen som ensamstående mamma, så en julklapp till mig själv hade inte varit helt fel. Undrar om de kan läka mina självsprickor.
    God Jul till er alla!

  14. Maria

    Det är nog precis vad mina fötter behöver!
    Har provat en gång förut, på sommaren, o jäklar vad det ramlade av död hud!
    Fick ha strumpor på i värmen så vore nog bättre att göra det vintertid
    Ha en härlig ( o stressfri) jul!

  15. Madde N

    Detta vill jag vinna. Med gravidtjockemagen så orkar jag inte hålla på med någon avancerad skönhetsvård så detta skulle vara perfekt för att få styr på fötterna igen så att maken slutar undvika mina fötter. 🙂

  16. Veronica

    Ja klart att jag vill vara med!

    Jag älskar babyfoot, min man hatar dock fjällningsfasen som kommer efter babyfoot. Men det skiter jag i.

  17. Sandra med fyra

    Ja,ja , ja jag behöver till mina ständigt rostiga fötter! Fotfilen har inte en chans- mina förhårdnader har klart övertag! Så pass att jag ibland har ont av att gå!

    God Jul!

  18. Margaretha

    Babylena fötter vore något för en gammal tant!! Mina har gått många hårda mil genom livet!
    Nu ska dom också fylla de 70 o vilken ära det vore att få detta i present!

    Sen önskar jag dig o de dina en härlig jul,m mycket av livets goda! Det är ni värda allihop!

  19. Karin

    Hej Carola!
    En riktigt God Jul önskar jag Dig och de dina.
    Jag är gärna med och tävlar, lena fina babyfötter vore en dröm att ha.
    Kram från mig

  20. Malin Svensk Björck

    Jag vill gärna vara med 🙂
    Vore perfekt till mina torra fossingar. Har en bindvävssjukdom som gör huden torr och ömtåliga så vanliga fotfilar funkar inte.
    Ha en härlig dan föredopparedan!
    Mvh
    Malin

  21. Josefine Norén

    Åh denna fotvårdsprodukt har jag läst och hört så mycket om att det skulle vara så spännande att prova själv 🙂
    Hoppas hoppas!

  22. marie

    Detta paket skulle mig verkligen passa, då fötterna på nätterna kras(s)ar. Lena som baby fötter, till en som är trötter.
    Godjul på dig

  23. Frida

    Den hade jag viljat vinna! Misstänker dock att min man vill vinna snäppet mer än mig. Inte åt sig själv naturligtvis utan till mig. Så han kan få lite ledigt från sin ofrivilliga karriär inom fotvård.

  24. Catarina

    Detta vore toppen för en undersköterskas ”trötta” fötter att få vinna. Har länge velat prova men inte kommit till skott. Skulle bli min julklapp till mig själv, för att jag är värd den! ( eftersom jag ska jobba hela julhelgen )

  25. Åsa

    Jag vill vara med:-)! Tycker lite synd om mig själv som ligger nerbäddad med hög feber, tänker på ditt inlägg igår och precis så är det, det blir jul ändå!
    God jul till dig och dina fina barn!

  26. Frida

    Vore skönt att få pyssla om sig själv mellan jobb, hämtning/lämning på förskola, matlagning och allt som hör där till med två små barn. Fötterna är väl det som prioriteras sist, men ändå borde få komma högre upp på listan, behöver jag säga att hälarna kilar fast i fleecefilten 😉

    God jul till er!

  27. Martina

    Det här vore en perfekt julklapp till mig som är i 7e månaden och själv med en 3åring. Räknar inte med så många materiella julklappar detta år även om jag får kärlek så det räcker och blir över. 🙂

  28. Agnes Edeby

    Hej! Jag är med och tävlar! Jag ska flytta till Umeå i januari och bli heltidsstudent så det vore toppen att få lyxa till det med en fotbehandling innan det! God Jul!

  29. Jenny

    Hej! Skulle vilja vinna till min man som är i stort behov av att ta hand om sina fötter kan man säga God jul till dig och alla dina fina barn!

  30. Åss

    Nu kanske det är min tur . Behöver verkligen dessa tofflor, kommer att kunna köpa en storlek mindre på skorna. Önskar även om en fridfull jul / Åsa i ett snöigt Luleå

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting