Allmänt

Följ Gabriella Joss:)

Gabriella Joss är ny toppbloggare här på LOPPI. Hon är 20 år gammal och bor i Göteborg (men ska snart flytta upp till Umeå) med sin man och deras lille son Jason. De har även 2 små vovvar. Gabriella har över 159 000 följare på instagram och uppdaterar ofta, hon heter @gabriellajoss där. Ni hittar Gabriellas blogg här ›› 

Sandra_Rogers_Photography

Foto: Sandra Rogers Photography

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing