Allmänt

Förutsägelser:)

När jag kom hem en dag så låg det en lapp på bordet.

Ungarna har ägnat sig åt lite förutsägelser:)

De hade börjat snacka om hur många vi potentiellt skulle vara på framtida julmiddagar.predestination

Det är tur att de bara har en varsin man/fru/sambo, det hade varit jobbigt om de ägnat sig åt månggifte…men alltså…. varför har inte Jamie fått nån tjej? Innebär det att han kommer byta tjejer som underkläder? 😉

(Och jaja, jag är fullt införstådd med att barnen kanske mer känner för tjej/tjej eller kille/kille-förhållanden, eller nån annan variant för den delen, men det är ändå mindre vanligt än det traditionella. Jag skiter högaktningsfullt i deras läggningar så länge som de inte skadar sig själva eller nån annan, bara de är lyckliga.)

Men framför allt…..varför har inte jag och syrran fått några snubbar??? Va? Innebär det att vi kommer bli två tokiga systrar som campar på Ullared och gör ”klipp” i likadana träningsoveraller? Och sitter och hånar alla män inom synhåll, klankar ner på dem och betygsätter deras rumpor;)?

Nä vafan, kanske är dags att börja dejta lite snart..? Eller inte:)

Något som är lite lustigt är att de flesta bara har ett barn i var, här hemma låter det ofta: – nä, jag ska inte ha så många barn, bara fyra eller fem stycken;) Janelle tyckte det var snålt att hon bara fått en unge, hon har tänkt sig typ tre, och att Patricia har tre blev hon å sin sida förvånad över. ” Varför ska jag ha flest för??”

Jag tycker nog att de kan slå till på nio barn var, så 81 barnbarn är det minsta jag förväntar mig:)

Och så en Johnny Depp till mig, och Brad Pitt till syrran, så är alla nöjda sen. Funkar med George Clooney åxå;) Givetvis står Jon Bon Jovi högst upp, det gör han alltid. Men nu har jag väntat så länge på honom att jag börjar surna till;)

Lappen sparar jag i jullådan, så ska vi se hur det ser ut om 20 år:)

 

 

När jag var

 

Kommentarer

  1. Marie

    Hej Carola! Denna julen har jag tagit beslut på att det var min sista jul som ensamstående mamma. (Nej jag vill absolut inte ha tillbaka mitt ex…) Därför har jag gått med på en dejtingsida. Döm om min förvåning men det finns flera stycken killar (män) som är intresserad av en erfaren kvinna med stor familj. Jag har tom varit på dejt. Kl.15 en eftermiddag då det är svårt att få barnvakt på kvällen, men ändå!!! Fundera på detta alternativ, det vore trevligt att dela livet med en man igen, tycker iallafall jag. Kram

    Carola: Heja dig! Jag vet inte riktigt vad jag tycker för egen del, ibland vore det najs med en man, men jag vet inte om jag är villig att släppa nån inpå livet igen. Jag är inte ett dugg sugen på att bli sviken igen. Jag har det bra ju. Vi får se:)

  2. monica

    God fortsättning till er! Vilken rolig lapp att spara. Även om man skall leva i nuet och njuta av det, mina barn är som Jordan och Jamie och man fantiserar ju ibland om hur det kommer att bli. Förhoppningsvis går allt bra och dom växer upp till fina ansvarsfulla män.
    Kram!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing