Allmänt

Gott Nytt År!!

Jag har skrivit ena halvan av en årskrönika, den bör publiceras senare ikväll, men nu började bloggen strula så jag törs inte fortsätta.

I stället så ska jag göra mig i ordning för att avsluta det här året, 2015, och skåla in 2016, som jag ju har en del förväntningar på, både stora och små.

Jag ska fan bli kaxigare, det är en sak. Inte ta nån skit vare sig privat eller annars. Så är det bara, ni får gärna påminna mig:)

Nu tackar jag för mig, och återkommer nästa år. Jag vill tacka er alla som läser här, det är så ofantligt svårt att förstå att ni vill återkomma och läsa mina svamliga inlägg om allt och inget, om högt och lågt, men jag är väldigt glad att ni gör det, för det ger mig styrka.

Ni vet inte om det, men bara att ni finns där ute är ett stort stöd ♥

Jag vill tacka er var och en personligen, men det är svårt, men ni ska veta att jag uppskattar varenda en av er. För det allra mesta är det en schysst och trevlig ton i kommentarerna, både mot mig och mot varandra och jag är nästan säker på att jag har Sveriges bästa och trevligaste bloggläsare. ♥

Jag tänker återkomma nästa år, och jag tänker med största sannolikhet blogga om 20 år åxå så ni som vill kan få veta svaret på om kidsens framtidsspekulationer stämmer.:)

Men för nu, så kopplar jag ner, säger hejdå till ett år som varit helt okey, och välkommen till ett år jag hoppas ska bli fantastiskt.  Fake it till you make it heter det ju, och tror man att det ska bli bra så är det större chans att det faktiskt blir det:)

Till er vill jag bara återigen säga Tack för att ni finns, jag älskar er ♥ vi ses 2016!

Gott Nytt År!!

 

Kommentarer

 1. Helahea

  Tack för att Du bloggar!
  Jag tycker du är en inspirationskälla för mig både i livet och för min lilla blogg.
  Så Gott nytt år och god fortsättning mm hahhhaaaa

 2. Victoria

  Vilket härligt år ❤️
  Thåström är något jag också minns!! Helt magiskt.
  God fortsättning och jag hoppas år 2016 blir ett fantastiskt år.
  Kram ❤️

 3. Karin

  Gott Nytt År!
  Jag har en önskan och det är att vi alla fyller året med kärlek, värme och glädje.
  Jag börjar med att skicka en stor varm kram till dig Carola och till dina fina barn, och en till er alla som läser här. Ta emot den, skicka den vidare, dela med er. Tillsammans kan vi!
  Kram från mig

 4. Maria

  Gott Nytt år önskar jag dig och barnen med. Jag har följt dig sen familjen annorlunda. Jag önskar dig och barnen all lycka och stå på dig! Du är stark. Många nyårskramar från en trogen bloggläsare

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing