Allmänt

Stengolv:)

I morse kom killarna i källaren och frågade på vilket sätt klinkersen skulle ligga. Jaha, ska man behöva välja allt här i världen;)? Jag är inte bra på att välja, så är det bara. Jag tog till en klassiker: – Vad tycker ni är snyggt??
Ena killen sa typ Helsten, och så visade han, det innebär att stenarna ligger bredvid varandra, kant i kant. Alltså tog jag Halvsten:) Gör alltid tvärtemot det man får till svar när man ber om råd;)
The asshole som levde här förr gjorde det till något av en sport att sucka tungt när jag bad om smakråd, och så gnälla om att jag alltid ändå gjorde tvärtemot. Förvisso kan det ha varit så 😉 men det spelar ingen jättestor roll för det är själva DISKUSSIONEN man är ute efter:) Man vill ha någon att bolla med. Och för sakens skull….han fick bestämma. Tex valde han svart köksbord, jag ville ha vitt, och så drog han två år senare och lämnade mig ensam med ett svart bord:/ Inte bara ensam med nio ungar alltså;)
Så här såg det ut några timmar senare:

Eller inte…? det funkar inte att ladda upp bilder? Spännande…. Jaja, jag får väl visa dem sen då:(
Hur som helst, de höll på i några timmar, och hallen nere är klar. Jag antar att de ska ha på fogmassa eller vad det kan heta, i morgon. De hade ju en tidsgräns att hålla sig till, eftersom jag har fem kids där nere som behöver kunna gå på golvet så valde de att använda saker som man kan gå på efter några timmar i stf ett dygn, eller hur det nu var. Torktid. Kakel och klinker hör inte till mina paradgrenar. Jag har aldrig gjort det, men eftersom trappan ner nu ser ut som skit, med sin gamla plastmatta i beige med färgfläckar eftersom vi inte brydde oss om att täcka den när vi målade tak och väggar för ” vi skulle ju byta ut den snart” så kanske jag måste lära mig det med:) Trappan måste definitivt göras nåt med, kanske kan man byta ut den beiga plastmattan mot en grå plastmatta..? Men då är golvet i hallen uppe fult, samma beige matta…alltså måste jag lägga klinkers där, och då måste det vara värmeslingor..och plötsligt så känner jag att det kanske inte är nåt jag vill göra själv 🙂

I tvättstugan är det spacklat, och förberett för duschhörnan:) Jihaaa, det går framåt:)

I går var vi iväg och tränade, Killer-Dave körde hårt som vanligt, och Janelle som var med för första gången på evigheter tyckte inte att det var jättekul;) men ändå att det var härligt att komma igång igen. Idag är hon slut som människa, och hade säkert lite besvär när hon övningskörde;)
Jag gillar powerhour med och mer, det beror väldigt mycket på vilken ledare det är, och David är jäklig bra. Det är enkla övningar, men roliga och fullt ös:) Garanterad träningsvärk. Massa flås.
Idag hade vi bokat cirkelfys men så kom jag på att jag inte kan träna tisdagar längre…jag har numera en unge som ska skjutsas på gympa. Trixies grupp försvann helt när de ska renovera gympasalen, och vi fick bara rekommendationen att söka till en annan…ingen direkt anledning till att de inte kunde hålla ihop den gruppen. Lovelias grupp flyttades upp till den skola de är evakuerade till.
Nåväl, jag kommer kunna dela körningarna med en annan mamma så det kommer bli bra. Det allra bästa är att jag tror att det kommer bli väldigt mycket bättre:)
Jag lämnade dem där, såg till så det blev uppropade och sen pep jag iväg till Gränby för att köpa almanacka och handla mat, det ekade i skåpen. Hämtade dem och de var svettiga och trötta, och glada:)
Hem, gick ut med Doris och så äta lite, innan ungarna kom på att vällingen var slut. Skit åxå.
Bara att åka iväg till Ica då. Och insåg när jag kom hem att jag lik förbannat glömt köpa kaffe…morr.
Det får bli Tassimokaffe i morgon innan jag hinner åka iväg igen, och det gör ju inte så mycket:) men jag föredrar ju snabbpulverkaffe:)
Jag vill inte gärna lämna Doris hemma ensam med killarna i källaren, hon ger sig aldrig utan tokskäller hela tiden, och det ska de inte behöva lyssna på. Funderar på hur jag ska göra på torsdag när jag ska på kyrkis..hon kan inte sitta ensam i bilen misstänker jag, och inte heller har jag testat att binda fast henne utanför:)
Kanske får fråga mamma och pappa om jag får köra över henne dit en stund, men man vet aldrig, innan det är färdigt så är kanske nån hemma och sjuk, eller håltimmar eller nåt. Det brukar lösa sig på ett eller annat vis:)

Nu ska jag hoppa i säng. Jag fick undan en massa på förmiddagen idag, städade killarnas rum, hängde tvätt, tvättade, röjde köket, pluggade…:) En bra dag:)

Natti natti 🙂

(Och just ja, visar bilderna så fort de går att få in! )

Kommentarer

  1. Anna

    Så härligt det låter med träningen! Själv längtar jag efter att mitt träningsförbud ska hävas, så att jag sakta kan få komma igång igen. Nu när jag ligger i sängen 18-20 timmar om dygnet, och har så gjort de senaste 4 månaderna. Så skriker musklerna efter aktivitet, det lilla av dem som finns kvar. För sakta så har de börjat försvinna. Men jag kommer tillbaka, tillslut, och det får ta den tid det tar.

    Ser fram emot att få se bilder på golvet. Och du, vad härligt det måste kännas att nu själv ha rätten att bestämma! Njut av den känslan!

    Kram!

  2. Caroline, mamma till 4 barn

    Hej!
    Jag har ett litet tips till dig 😉
    I jul här så bytte jag ut våran korkmatta i trappan.
    Värmde steget med värmepistol och kunde på så vis dra lös mattan, eftersom limmet blev mjukt igen.
    Köpte nytt mattlim och tunnare helteckningsmatta i grått på bauhaus. Några hundralappar gick det på.
    Vips en mycket snyggare trappa.
    Du kan se bilder i min blogg 🙂

    Hälsningar Caroline

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting