Allmänt

Nextory:)

I samarbete med Nextory har jag fått möjlighet att testa det här med e-böcker och ljudböcker. Jag har ju sagt att jag inte tror att ljudböcker är något för mig eftersom jag gärna vill läsa om vissa stycken som jag känner att jag inte förstod, eller som är extra bra:)

Men eftersom jag egentligen inte provat så kan man ju inte dissa något, och alltså tackade jag ja till att testa.

Och.. det funkar ju asbra:)

Nextory

Man kan lyssna när man lagar mat:) Det trodde jag inte jag hade simultanförmåga till, men inga problem.

Eller ligger och slappar med Doris i kökssoffan.

nextory

 

Jag lyssnar på Martin Melin:) Ni vet, Robinsonvinnaren och polisen osv.( jag är lite svag för honom, haha)  Han skriver böcker också, och de är helt i min smak:) Brott kan ej styrkas heter den jag lyssnar på nu. Läste hans första- Status 12 , lyssnar på andra.

Nextory är alltså en sida där man för en fast månadskostnad (99kr) kan både läsa och lyssna på hur många böcker man vill. Man kan alltså antingen lyssna på dem i lurarna, eller/ och läsa på sin surfplatta. Jag har förvisso en platta, men den är ständigt på vift hos nån unge som ”bara ska låna den” för att göra något, och så liksom fastnar den där, men jag ska testa det med. Jag har nämligen bara hört gott om det sättet att läsa bok, och eftersom jag faktiskt älskar att läsa och äntligen har lite tid till det nu så är det perfekt. Jag erkänner väl här och nu då….lika mycket som jag gillar att läsa, lika mycket ogillar jag att ha böcker ståendes och samla damm…och att låna på bibblan är för meckigt. Att läsa på nätet är bara en winwin:)

Man behöver inte vara uppkopplad för att läsa på Nextory utan det går utmärkt i offline-läge, och de har marknadens största utbud av titlar 🙂 Och det bästa av allt – ingen bindningstid. Stor tumme upp på den.

nextory

Jag ska läsa Martina Haags Det är något som inte stämmer, så fort jag får loss min platta:)

 

Nu till det braiga för er i det här:) för givetvis finns det ett erbjudande till er också, och det är att ni får en hel månads gratis lyssning på Nextory, gå in HÄR så kommer ni rätt direkt, går ni inte via länken måste ni ange kampanjkoden CAROLA för att kunna ta del av erbjudandet:)

Så, varsågoda in och testa, och lyssnar/läser ni nåt ni vill rekommendera så blir jag jätteglad:)

🙂

 

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Mia

  Men allvarligt, läcker brud till tusen! Nu är det dags att börja dejta tycker jag, glömma det gamla vidret och skaffa en själsfrände som delar samma kökssoffa som dig 🙂

 2. Malin

  Jag har i dagsläget Storytel, tror jag betalar 189 kr i månaden. Det är jämförbart med alternativet 199 kr/ mån för Nextory. Det verkar som om utbudet är lite större för Nextory, så jag tror att jag ska byta och ge Nextory en chans.. Jag läslyssnar massor!
  Kan rekommender Morgan Allings självbiografi; Kriget är slut och Jojo Moyes alla böcker.
  Just nu lyssnar jag på Astrid Lindgrens Krigsdagböcker.

 3. Jenny

  Man behöver väl inte kod för att testa, alla får en månad gratis står det på hemsidan. Gillade appen men har inte råd med 189:- som det kostade sen!

  1. familjenannorlunda

   14 dagar kostnadsfritt utan kod, med kod blir det en månad. Nyfiken på vart du hittat prisuppgiften på 189kr/mån? 99kr, 199kr och 249kr kan man välja på:)
   Med tanke på vad EN bok kostar så kan jag inte tycka det är dyrt, men det är ändå tur att de vanliga biblioteken finns så att alla har samma tillgång till böcker 🙂

   1. Karin

    Tror det går att gå gratis på många sätt från många liknande också. Går du via cashbackshopping utan kod får du t o m pengar för att prova. För det priset du nämner får man t ex inte lyssna på Msrtina Haag utan måste betala ca 200 kr i månaden för att få nyare böcker. Eftersom man måste lämna sina .kortuppgifter även för gratismånad är det viktigt att säga upp.

 4. anna

  alltså, wow. du strålar ju mer än vanligt, vad är knepet?! inte kan du gått genom så tuffa saker o inte kan du va 47 i år ???!! 3 till 50? du ser max ut som 40, max. knappt det. .. o så många barn, Amazing.
  har du också kvar julen? : ) jag har kvar, tar sån tid o få bort de o så e de ju fint än ju! i skenet o med snön utanför!
  kram anna

 5. Åsa

  Förbud mot mord av Louise Penney var riktigt bra, en deckare
  Läste Haags bok, vissa partier är riktigt bra men tja skriv vad du tycker sen
  Ska testa om det ändå är gratis!

 6. Susanne

  Men jäkla Carola måste bara säga att sen du vart av med den där ”varbölden” till karl så har det hänt nått..du strålar o är snyggare än nånsin..

 7. Kristina Å.

  Har läst på paddan länge nu och det fungerar toppen. Extra bra när maken vill sova. Men jag lånar gratis från biblioteket och läser i en app som heter Bluefire reader.

 8. Rebecka

  Om du vill ha ett förslag på en bra bok så är Blondie av Birgitta Andersson grym! Den är bitvis hemsk men ändå så himla bra. Om de har största utbudet så borde den finnas tycker jag 🙂

 9. Linda

  Ett tips, det går att låna e-böcker & ljudböcker via biblioteket också. Det gör jag, är lite si & så med utbud kan jag dock tycka. Så nu ska jag testa Nextory, tack för den möjligheten! Funkade hur bra som helst med koden, (gick via din länk).

 10. Disa

  Tack tack för tipset om Nextory. Jag försöker använda kanpanjkoden CAROLA men den funkar inte. Har testat både med och utan länk. Jag längtar tills jag kan prova.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing