Allmänt

Hemma, X-files och Stockholmstrafiken

Hemma igen efter intensiva dagar på Tollare. Trött och boostad med feelgood:)

Jag verkligen älskar de här träffarna på skolan, nu är det bara en kvar och det är inte alls kul. Men för nu har jag laddats upp av positiv energi. Underbara människor! Det finns inte en enda som jag känner den minsta lilla motvilja emot, tvärtom ju mer jag lär känna dem ju mer gillar jag dem. Och det är inget fjäsk. Bara sant 🙂

 

På en folkhögskola är det fasta rutiner, det är samma på alla jag varit på nu. Det är frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag, kvällsfika – man behöver inte vara hungrig 🙂

Bra mat dessutom!

Jag åkte hemåt vid 15, och fastnade som vanligt i stockholnstrafiken… Men inte så farligt som det kan vara, och set tog 1 timme 40 minuter hem. Det tar ungefär en timme dit, när jag kör på kvällen.

Jag upprepar – jag skulle bli tokig av att bo i Stockholm. Tur jag bor i en småstad som ändå är en storstad:)

Nu ska jag krypa ihop i soffan och kolla repriserna på X-files. Kollade ni? Nån fortsättning på gamla goda Arkiv X. Jag är inget fan av det och har inte sett speciellt många av dem men tänker ge de här nya en chans.

Vi hörs!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Monica Magnusson

    Hej Carola. Jag och min 14-åriga dotter bor 3 mil från High Chaparral och ni får gärna bo hos oss när ni åker dit. Här bor man gratis i ett enkelt hus där flera sängar står tomma eftersom barnen flyttat ut. Sängplats till några och golvplats till resten. Hör av dej om du är intresserad! Mvh Monica

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing