Allmänt

Lasse är min hjälte:) Igen:)

Jajamen, min älskling Mac är hemma, och det är tack vare Lasse:) Han har suttit och grejat med den, letat efter alla mina miljoners filer och bilder och grejat och fixat. Hans återkommande förmaning till mig var:

– Om du hade haft en säkerhetskopia så…..;)

Och jag kommer att skaffa dubbla, nä trippla backup ér ta mig sjutton:) En fysisk hårddisk och en i nåt moln, eller så. Har inte tid förrän på lördag, möjligen fredag eftermiddag men då jäklar ska jag åka och handla en. Och sen ska här göras säkerhetskopior. Jag blir tokig på mig själv som aldrig lär mig, men nu så.

Det ska gå att lära även gamla byrackor att sitta:)

Och apropå gamla byrackor .. vad tror ni om att jag blir en äkta youtuber? Alltså spelar in små klipp och lägger ut. Kommer ni att kolla om jag gör det? Är det något ni specifikt skulle vilja se om jag kör igång?

Jag vägrar göra det om inte ni lovar att kolla troget även om det suger;) fast ni får såklart säga det då, så jag kan göra bot och bättring.

Vi har varit på Loppi bloggjam i kväll, och där fått lära oss ”allt” om hur man gör. Jag känner mig ju som en gammal skata i det unga fräscha gänget av brudar, men vafan nån lär ju vara det oxå;) Jag kan nästan lova att jag i sinnet är yngre och barnsligare än de allihopa;) Här är några av oss som inte hann springa iväg innan nån kom på att vi skulle ha en gruppbild:)

Jessica Olérs Jessica Lagergren Gabriella Joss , Therese Wickman Filippa Rådin och  Angelica Lagergren

loppi blogjam

Jag har varit på väg så många gånger till Loppi på olika saker, men fått ställa in i sista sekunden, hela hösten gick liksom i det tecknet.. Så jag var nästan förvånad när jag satt på tåget idag, allt hade klaffat:)

Lika förvånad var jag när jag skulle hem, och klev in på centralen tjugofem minuter innan tåget gick, typ 20.45, tåget går 21.11….meeeen så var det nån olycka så precis när jag dragit i mig den svingods latten från Starbucks så talade de om att tåget var 40 minuter sent…men vafan… sen ändrade de till 50 minuter och sen ställdes det in, för nästa gick ju typ tio minuter efter. Så 22.11 gick mitt tåg…och då missade jag såklart min buss hemma i Uppsala med fyra minuter.

Men tjena. Jag tog en annan buss, som innebär en kvarts promenad, och var hemma OCH hann ut med Doris innan den andra kön farande. Heja apostlahästarna 😉

Nu har jag kollat så min inloggning på ticnet funkar, för i morgon kl 9.00 släpps biljetterna till Bruce Springsteen, och jag vill ha! Jag skulle önska att alla som vill tjäna en futtig hacka på att köpa och sen sälja på Blocket, kunde låta bli det. Det är så förbannat surt att se biljtter komma ut på Blocket en kvart efter att de släppts:/

Håll tummarna nu.

Och jag inser att detta kan klassas som årets hittills mest luddiga, och sluddriga inlägg, bara hit och dit. Men jag är supertrött, glad och peppad. Loppi har den påverkan:)

En sista förvirrad sak, om nån vill så har jag me&i partaj här i morgon kl 18.00. Jag har haft så förbannat mkt fokus åt alla håll och kanter sista tiden att jag inte kunnat tänka klart runt det, det har fått stå tillbaka, men om nån vill och inte blivit inbjuden eller så, känn er välkomna:)

 

Okey….sorry för svammel….!

I morgon ska jag försöka bättra mig, har så mycket jag vill säga och diskutera:)

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

 1. Johanna

  Det finns en jättebra hårddisk som gör att du kan spara grejor på den utan du behöver ha med dig den 🙂 Som ett fysiskt moln! 😀

 2. Camilla

  Svammel, förvirring och spikrakt…jag älskar verkligen allt med din blogg ingen annan blogg jag läser längtar jag så mycket efter uppdateringar som din.

 3. Karin

  Hej!
  Trogen läsare sedan flera år tillbaka – faktiskt sedan familjen annorlunda gick på tv.
  Gillar ditt sätt att skriva – roligt, underhållande, allvarligt, vardagligt -ja allt som livet har att erbjuda i en härlig mix.
  Jag är en äldre bloggläsare med 7 barnbarn och har lite svårt med att läsa bloggar som alltid visar perfekta hem, perfekta barn ( ja alla barn är perfekta! du vet vad jag menar), perfekt man – hahaha, perfekt sminkning, alltid modekläder etc etc……jag har levt för länge för att gå på dessa osanningar men tänker på yngre läsare som tror att livet måste vara så för att vara lycklig. Där tycker jag du är en stor förebild som skriver om hur livet är på riktigt!
  Mycket svammel men var tvungen att gå in och kommentera när jag såg du vill / ska se Bruce – jag fick biljetter och hoppas du också har tur. Om jag ser dig ska du få en bamsekram av mig!
  Youtub? Nja – för min del föredrar jag läsa och följa instagram, – men det är nog jag som är lite mossig 🙂
  Fortsätt skriv som du gjort hittills ändå!
  Kramar till dig och dina fantastiska barn.

 4. Karin

  Känner igen det där med säkerhetskopiering. Synd att inte tanken räknas. Då skulle jag ha perfekta kopior…
  Vad innebär ”me&i partaj imorgon” när kl är 00:45? Idag torsdag eller imorgon fredag?

 5. Jenny

  Ända sen Mirka började med Youtube så har jag hoppats att du också ska börja med det:-) Så JA,jag kommer absolut att kolla! Är övertygad om att alla dina andra läsare också kommer kolla:-)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing