Allmänt

Fransar :)

Jag har precis bokat en tid för att fylla på mina fransar:)

Tänk att något så litet kan göra att man känner sig så förbannat mycket piggare och gladare, jag blir lika nöjd varje gång jag ser mig i spegeln.

Daumakeup.se

Just  nu är de inte sådär fylliga direkt, men snart så.

Jag går till Dau, på Dau Makeup i Uppsala,  hon är inte bara fransstylist, utan även makeup-artist och hårstylist:) Det var länge sen jag var iväg på nåt riktigt event, men när den dagen kommer så vet jag vart jag ska gå för att bli fixad ♥ (Kanske att man ska fria till nån idag, det är ju ändå skottdagen, hehe..men kanske inte passar sig att fråga nån random snygging på gatan? )

Hon tar liksom hand om allt 🙂

Varje gång jag kommer dit så infinner sig ett lugn och ro, hennes lokal är fantastiskt, helt to die for.

Den ligger nere vid Fyrisån, mitt i centrala Uppsala, med en såndär tung bastant port och gamla härliga stentrappor. Jag envisas alltid med att ta trapporna, och fast det är bara typ två så är jag alltid alldeles flåsig när jag kommer upp. Men det är sån atmosfär i trapphuset som jag inte vill missa:) Dau skrattar alltid åt mig och säger att det ju finns en hiss;)

Det här med att bara få ligga ner, blunda och bli fixad, det är ju helt fantastiskt, och jag tar det på egentidkontot, fyller på både energi och pigg-look:) Att hon sen är otroligt trevlig och vi har roliga konversationer är bara en bonus. Jag går dit och känner mig lite småseg, och går alltid därifrån looking like a star ♥ 🙂

Nu kom Jamie och ville ha en smörgås…kanske att vi ska äta lite lunch nu då, jag återkommer 🙂

 

Kommentarer

 1. Maria

  Hej! Jag undrar om du skylle kunna skriva lite om att få till nattningsrutiner för små barn? Och beskriva lite hur du gjort med dina barn? Jag har en 4 månaders bebis som bara somnar i famnen ( eller efter amning)och när man då ska lägga ner i sängen så vaknar han ofta.. Flera säger att nu borde han kunna somna ” på egen hand”.. Blir stressad över detta! Tack för en bra blogg!

  Carola: Är det ett problem för dig att han sover i din famn? Om inte – skit i alla som snackar:) Jag har haft alla mina sovandes i famnen, speciellt kvällstid, då det ändå alltid varit mycket amning, och jag har inte ens försökt få dem att somna själva innan de blivit kanske typ 9-12 månader. Jag älskar det. Det är så mysigt! Varför ska man avstå det, om man inte har något problem med det?
  Tycker du att det är jobbigt så är det en annan sak såklart.
  Korta tips är kanske att se till så sängen är varm och gosig, så det inte blir sån skillnad när du lägger ifrån dig honom. Bädda in honom, ha gärna nån form av babybest, funkar alldeles utmärkt med en rullad filt med ett lakan över, behöver inte vara special och svindyrt:)
  Mina har jag stoppat om rätt så ”hårt”. Alltså lagt ner dem, och på med filt som jag låtit omsluta dem rätt tajt, stoppat ner båda sidor under madrassen. De spritter ju till ofta, och känner sig mkt tryggare när något ”tar emot” Tänk på att de legat trångt och ihopkurade i magen, försök gärna efterlikna den positionen:)
  Jag ska försöka skriva ihop något vettigare, men hoppas du fick lite svar:)
  Främst – gör som du känner är bäst för er:)

 2. Susanne

  Carola, du som har en tatuering som säger ”What does´nt kill you…” – be Dau att plocka ögonbrynen denna gång 🙂
  Det GÖR inte så ont…efter en stund iaf (kanske som att göra tatueringen?)…och det gör så mycket för helhetsintrycket (hm…med risk för att du blir FÖR snygg :))
  Hälsningar och kram från en som efter lång övertalning numera får brynen plockade vid varje besök hos frissan 🙂
  (Obs, du är naturligtvis fantastiskt fin hur som!)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing